Ingredientai:

Trys ar keturios morkos
Du bananai
Viena stiklinė kefyro
Trys kiaušiniai
Trys ar keturi valgomieji šaukštai medaus
Viena stiklinė avižų (tinka ir kukurūzų) miltų
Pusė arbatinio šaukštelio sodos

Paruošimas:

1. Į kefyrą suberkite sodą ir 10-15 minučių palikite šiltai.

2. Morkas susmulkinkite tarka.

3. Kiaušinius išplakite su medumi. Suberkite tarkuotas morkas. Tada sudėkite sutrintus bananus ir supilkite kefyrą su soda. Viską gerai išmaišykite.

4. Suberkite miltus ir dar kartą gerai išmaišykite.

5. Kepkite apie 45 minutes 170 laipsnių karščio temperatūroje.
Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)