Neformalų stilių jaunai merginai ir padėjo sukurti šie storapadžiai kareiviški batai, pagaminti iš storos odos, su priekyje įtaisyta metaline plokštele, kuri neleidžia batų nosims deformuotis.

Anot dizainerės, nors šie batai yra nesudėvėti, o ir vargu ar kada nors tai būtų įmanoma padaryti, kerzai pastaruoju metu saugiai guli batų lentynoje: „Dabar jų gal ir neapsiaučiau, nes jau išaugau iš to amžiaus, bet kai gatvėje pamatau neformalius žmones su kerzais, kartais užpavydžiu, nes jie yra visiškai tobuli batai, kurie nebijo nieko – galima su jais eiti ir per sniegą, per balas“.

Nors po oda besislepiantis metalas traukia šaltuką, šie batai yra erdvūs, tad apsimovus šiltesnes kojines jie tinkami nešioti ir itin šaltą žiemą.

„Neradau batų savo mažoms pėdoms, dėl to nusipirkau dydžiu didesnius, užtat atrodžiau šiek tiek neproporcingai. Nors batai atrodo gremėzdiški, avėti buvo patogu. Ir jei dabar kas nors pagamintų elegantiškesnius kerzus, juos įsigyčiau, o šie per daug masyvūs“, - teigė Marina.

Marina juokiasi: kadangi žiemos Lietuvoje tęsiasi ilgai, prie tokių masyvių batų priprantama, o kadangi jie sveria nemažai, jų nešiojimas prilygsta sportui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)