Mes gamtos vaikai, labai mėgstame gamtą, todėl internete ieškojome informacijos apie gražiausius Latvijos gamtos kampelius. Viena gražiausių vietų pasirinkome Rundalės pilį. Ir apsisprendimu neapsirikome - atsidūrėme romantiškiausioje bei gražiausioje tvirtovėje: pilis, parkas, augalai, fontanai, vijokliai, drugeliai.

Didžiausią poilsio dalį praleidome pažindami garsųjį miestą – Rygą. Šis miestas mus labai sužavėjo savo spalvingumu, žaismingumu, namų stogų viršūnėmis, parduotuvių vitrinų apipavidalinimu, įžymiais paminklais, plačia Dauguvos upe bei tiltų didingumu.

Paskutinę kelionės dieną nuvykome į Jūrmalą prie jūros. Jūrmala pasitiko mus saulute ir mėlyna, švaria bei ramia jūra.

Taip prabėgo pilnas įspūdžių medaus mėnuo kaimyninėje šalyje. Supratome, kad nebūtina vykti kažkur toli - svarbiausia būti šalia vienas kito ir jaustis laimingiems!

Vaida

**********

Šis rašinys - konkurso „Nuostabiausia vieta medaus mėnesiui“ dalis. Dalyvauk konkurse ir tu, papasakok, kaip praleidai savo medaus mėnesį, ir laimėk kvietimus pasilepinti SPA procedūromis!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją