10 vnt. reikės:

30 g bertoletijų
50 g anakardžių
100 g moliūgų sėklų
1 žiupsnelis smulkios jūros druskos
5 didelės minkštos datulės be kauliukų (pvz., „Medjool“)
2 šaukštai natūralios kakavos
1 šaukštas peruvinių pipirnių miltelių
3 šaukštai gryno kokosų aliejaus

Rutuliukams apvolioti:

1 šaukštas peruvinių pipirnių miltelių
2 šaukštai natūralios kakavos

Eiga:

Sudėkite riešutus ir sėklas į virtuvinį kombainą ir sutrinkite kreminę masę.

Į ją sudėkite visus likusius tešlai skirtus produktus ir gerai sutrinkite.

Kabinkite po kupiną šaukštą masės ir tarp delnų sukdami formuokite rutuliukus, apvoliokite pipirnių ir kakavos mišinyje ir dėkite į lėkštę. Rutuliukus pusvalandį palaikykite šaldytuve, sandariame inde.