Kai pora susituokė 2005 metais, kaip savo vestuvių dainą jie pasirinko romantišką baladę „At Last“, atliekamą Ettos James. Veikiausiai tai nebuvo ironiška nuoroda į nuotakos amžių.

Marcas Anthony ir Jennifer Lopez

Pažvelgus į Jennifer Lopez biografiją aiškėja, kad ši žvaigždė taip pat gerai žinoma dėl vyrų savo gyvenime, kaip ir dėl savo pasirodymų. Po dviejų sužlugusių santuokų ir gerai išreklamuotų santykių su Benu Afflecku ir Seanu „Diddy“ Combsu, atrodo, kad ji pagaliau surado savo tikrąją meilę Marco Anthony asmenyje, nors apie juos taip pat būta įvairiausių gandų.

Galbūt dėl jos pagarsėjusio asmeninio gyvenimo jaunieji nusprendė surengti tik nedidelę šventę namie ir kaip savo meilės dienos kūrinį pasirinko Vivaldžio „Keturis metų laikus“.

Keithas Urbanas ir Nicole Kidman

Keitho Urbano ir Nicole Kidman vestuvėse 2006 metų birželį Sidnėjuje netrūko nei muzikos, nei australų žvaigždžių. Kaip ir Demi Moore vestuvėse, „At Last“ buvo pagrindinė daina. Tačiau pora taip pat klausėsi gyvų Hugho Jackmano ir Neilo Finno iš „Crowded House“ pasirodymų. Pats K. Urbanas atliko Kidman savo dainą „Making Memories of Us“.

Tomas Cruse'as ir Katie Holmes

Kai kuriems žmonėms jie veikiausiai negalėtų padaryti nieko, kas įrodytų jų meilę vienas kitam... Apie jų santykius sklando begalė gandų, visgi jie dar kartu. 2006 metais jie ištarė priesaikos žodžius prašmatniose itališkose vestuvėse, kuriose dalyvavo garsiausi pramogų verslo atstovai ir skambėjo gyvai atliekama Andrea Bocelli muzika. „Righteous Brothers“ serenada Katie „You‘ve Lost that Lovin‘ Feeling“ vainikavo vakarą.

Guy Ritchie be Madonnos

Judviejų 2000 metų vestuvėms, kurios vyko Škotijos pilyje, dainų autorius Rob Ellis sukūrė originalią melodiją „All I Ever Needed“. Tačiau akivaizdu, kad to buvo negana, kadangi 2008 metais pora išsiskyrė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją