Keisti personažai išnešė iš mašinos du karstus. Užėję į namą, jie pastatė juos šalia improvizuoto altoriaus, už kurio, apsirengęs kaip dvasininkas, stovėjo Džeisonas Vurhizas (pagrindinis maniakas iš filmo „Penktadienis, tryliktoji“).

Svečių akivaizdoje iš karstų pagaliau pasirodė du vampyrai. Susiėmę už rankų, jie neskubėdami priėjo prie altoriaus, pakeliui grasindami visiems svečiams išgerti jų kraują. Taip prasidėjo Koni Spicneidžel ir Džeko Holsindžerio vestuvės.

Po priesaikos vietoje tradicinio apsikeitimo žiedais sutuoktiniai apsikeitė įkandimais į kaklą.

Reikia pastebėti, kad šių vestuvių herojai - gan brandaus amžiaus žmonės: nuotakai keturiasdešimt vieneri, jaunikiui - šešiasdešimt vieneri. Tiesiog jų humoro jausmas pakankamai savitas.

Koni ir Džekui taip pat labai patinka būti dėmesio centre. Todėl jie panoro pasidalinti savo džiaugsmu ne tik su draugais ir giminaičiais, bet ir su visais, norinčiais ateiti į ceremoniją.

Todėl kelios dienos prieš įvykį mieste jie iškabino skelbimus su santuokos scenarijumi ir prierašu: „Įėjimas nemokamas, laukiame visų.“

Ar reikia pridurti, kad atėjo begalė žmonių?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją