Produktai:

200 g sūrio su mėlynuoju pelėsiu
150-200 g grietinėlės (ne mažiau nei 20 procentų riebumo)
1 kg karališkų krevečių
1 stiklinė balto stalo vyno
šiek tiek citrinos sulčių
maltų juodųjų pipirų
druskos

Gaminimas:

1. Sūrį ir grietinėlę išplakite iki vientisos masės, tačiau grietinėlę pilkite pamažu, nes sūris būna įvairaus kietumo. Be to, vieniems patinka tirštesnis padažas, kitiems skystesnis, todėl grietinėlės pilkite pagal skonį.

2. Krevetes nuvalykite. Įberkite šiek tiek druskos ir juodųjų pipirų. Į gilią keptuvę supilkite vyną ir jam užvirus suberkite krevetes. Po poros minučių jas išgriebkite.

3. Paruoštas krevetes apšlakstykite citrinos sultimis, tada mirkykite po vieną mėlynojo sūrio padaže ir mėgaukitės.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją