Kovo 19 d. 13 val. festivalio užkulisių komanda persikraustys į Vilniaus prekybos ir laisvalaikio centrą „Panorama“, kur su renginio žiūrovais dalinsis grožio paslaptimis. Čia bus pristatytas oficialus festivaliui sukurtas pavasario makiažas ir parodytos net šešios mados kolekcijos.

„Festivalio užkulisiai – žiūrovams iš arti beveik nematoma festivalio dalis, o juose vyksta ištisas gyvenimas ir, kartais, dar daugiau įvykių nei ant podiumo. Todėl tam, kad pasidalintume bent mažyte dalimi to kūrybiško šurmulio su žiūrovais, užkulisių komandą trečią kartą atsivesime į „Grožio infekciją“. Makiažo ir plaukų meistrai teiks nemokamas konsultacijas, papasakos apie šio pavasario grožio subtilybes“, - sakė festivalio prodiuserė Renata Mikailionytė.

Pristatys oficialų festivalio makiažą

„Grožio infekcijos“ svarbiausias akcentas – specialus festivaliui „Mados infekcija“ sukurtas 2011 metų makiažas, kurį pristatys kosmetikos „Maybelline New York“ vizažistė Laura Kreivytė (nuotr. viduryje).

“Galiu išduoti, kad makiažas sužibės rožine, purpurine, oranžine spalvomis. Įdomi tendencija, kad šios spalvos pavasarį taikomos ne tik lūpų dažams, bet ir akių šešėliams“, - sako Laura Kreivytė.

Renginio žiūrovus grožio specialistai ne tik nemokamai padažys, bet ir sukurs šukuoseną. Kiekvienas, atnaujinęs išvaizdą, galės įsiamžinti čia pat įsikūrusioje fotostudijoje. Susirinkusieji galės laimėti kvietimus į „Mados infekciją“ bei festivalio rėmėjų dovanas.

Dar daugiau kolekcijų

„Grožio infekcijoje“ šiais metais pagausėjo drabužių kolekcijų pristatymų. Susirinkusieji išvys konkurso „Injekcija“ finale dalyvavusių ir dėmesio sulaukusių dizainerių pasirodymus: Ievos Daugirdaitės žmogaus kūno dalimis aplikuotą kolekciją „Inversija“; Vitalijos Malyško improvizaciją skrydžio tema „Palicieli“; kūrybinio trejetuko – Indrės Baršauskaitės, Ingos Galinytės ir Kristinos Mikalauskaitės – lietuviškam paplūdimiui skirtą kolekciją „Kizopas“.

„Tikiu, kad šeštadienio popietė bus visiems patogus laikas išsimiegojus atvykti susipažinti su naujomis pavasarinėmis grožio tendencijomis, prisiminti „Injekcijos“ akimirkas, pamatyti šiam pavasariui į Vilnių atvežtas "Panoramos" parduotuvių drabužių kolekcijas“,- sakė Renata Mikailionytė.

Festivalis „Mados infekcija“ vyks kovo 24, 25, 26 dienomis Šiuolaikinio meno centre Vilniuje. Jau vienuoliktame festivalyje penkiolika kolekcijų pristatys Lietuvos dizaineriai bei šešias – svečiai iš užsienio: Olandijos, Danijos, Prancūzijos, Estijos, Vokietijos, Ispanijos. Festivalį organizuoja renginių agentūra „Sick Service“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją