Ingredientai:

sluoksniuota bemielė tešla
morkos
svogūnai
špinatai
kumpelis
sūris

Morkas patroškinti su svogūnais. Špinatus nuplikyti karštu vandeniu. Kumpelį supjaustyti kubeliais. Sūrį sutarkuoti. Viską sumaišyti, pagardinti džiovintu baziliku ir keliais šaukštais majonezo. Masę tepti ant atšildytos sluoksniuotos tešlos, susukti, supjaustyti griežinėliais ir kepti 180 C orkaitėje 15-20 min. Skanaus!

Jurgita

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją