Mados namų vadovė, dizainerė Jevgenija Malygina baigė Sankt Peterburgo Muchinos meno ir pramonės akademiją. Dar besimokydama ji sulaukė Maskvos mados savaitės festivalio kvietimo parodyti kolekciją, o nuo 2004 m. tapo nuolatine „Russian Fashion Week“ dalyve.

Prieš du metus „Pirosmani“ pristatė naują kolekcijų pristatymo koncepciją „Antipodium“. Reginys apverčia tradicinę kolekcijos pristatymo sąvoką ir paverčia ją mados meno performansu, o pačius modelius - meno objektais. „Antipodiumo“ ideologija yra paprasta – jokios mados, jokių krypčių, jokių sezonų. Mada – tai menas, o kelias nuo menininko iki žiūrovo turi būti kuo trumpesnis.

Kolekcija: „Pirosmani” 2012 m.

Kolekcija sukurta apokaliptinio futurizmo stiliumi. Daugialypės architektūrinės formos paverčia rūbus fantastiniais, kone ne iš šio pasaulio. Kolekcijoje spalvoms nesuteikiama nė mažiausia galimybė, tik baltos spalvos proveržiai pabrėžia visa apimančios juodumos gylį.

Daugiau informacijos: http://www.pirosmani.info/

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją