1. Greitas omletas su daržovėmis

Kad omletas greitai iškeptų, jis turi būti didelis ir plonas tarsi lietinis. Iškeps vos per dvi minutes ir jau per pusryčius suvalgysite daržovių. Kepkite omletą su pomidorais, juose esantis likopenas – stiprus antioksidantas. Patiekite omletą su trupučiu mocarelos ir šviežiais bazilikais. Pikantiškumo suteiks balzaminis actas.
307 kalorijos.

2. Kiaušinienė su grybais ir špinatais

Greitai pagaminami pusryčiai nereiškia, kad turite valgyti prėską maistą. Ši kiaušinienė ryškaus skonio, joje gausu daržovių. Tiesiog patroškinkite keptuvėje špinatų, įdėkite turimų grybų, kurie yra vitamino D šaltinis.
189 kalorijos.

3. Kepti ryžiai su kiaušiniu

Kartais taip skanu pasišildyti pusryčiams vakarienės likučių. Jei liko ryžių su daržovėmis, reikia juos pašildyti, o ant viršaus paleisti kiaušinį. Galiausiai apibarstykite viską sezamo sėklomis, kuriose gausu mineralų, ypač kalcio. Štai ir puikiai subalansuoti pusryčiai.
410 kalorijų.

4. Meskikietiški pusryčiai su kiaušiniais

Jei mėgstate avokadų užtepėlę ir kukurūzų traškučius, išbandykite šį receptą. Sumaišykite kukurūzinius traškučius, avokadą, šviežias kalendras ir pora išplaktų kiaušinių. Skanumėlis...
457 kalorijos.

5. Sumuštiniai su plaktais kiaušiniais ir žolelėmis

Itališki sumuštiniai iš neskaldytų grūdų duonos – ne tik skanus užkandis. Apliekite juos plaktais kiaušiniais su įvairiomis žolelėmis, ir štai jums skanūs, sveiki pusryčiai.
297 kalorijos.

6. Omletas, keptas gilioje keptuvėje

Gilioje keptuvėje galima kepti ne tik azijietišką maistą. Joje iškepsite ir skanų omletą. Iš pradžių pakepkite keptuvėje daržovių, pavyzdžiui, paprikų, paskui apliekite jas plaktu kiaušiniu ir pakepkite dar pusę minutės.
342 kalorijos.

7. Bandelės su bri sūriu ir kiaušiniais

Daugelį metų žmonės valgo pusryčiams sumuštinius. Galite perpjauti bandelę, įdėti į vidų keptą kiaušinį, bri sūrio ir citrinos sultimis apšlakstytų garžgarsčių. Skanus ir sveikas variantas.
268 kalorijos.

8. Kiaušiniai, kumpis ir skrudinta duona

Sutrupinkite neskaldytų grūdų skrudintos duonos ir įmaišykite į plaktus kiaušinius, taip pat įpjaustykite kumpio. Jei nevalgote mėsos, įpjaustykite pievagrybių.
327 kalorijos.

9. Rytietiški kiaušiniai

Mėgstate avinžirnių užtepą su pita? Išbandykite šį pusryčių receptą. Išplakite kiaušinius su alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis, svogūnų laiškais ir vyšniniais pomidorais. Šią masę pakepkite, sudėkite į dubenėlius ir kabinkite su pita.
311 kalorijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)