Dažnai psichinius gebėjimus daugelis žmonių priima kaip kažką iš mokslinės fantastikos srities. Realybėje mes visi turime tuos pačius gebėjimus, kaip ir turime galią bėgant laikui išmokti juos valdyti. Ir svarbus veiksnys psichinių galių valdyme yra savo Zodiako ženklo ypatumų žinojimas, mat tai stipriai veikia kiekvieną asmenybę.

AVINAS (kovo 21 d. – balandžio 19 d.)

Jūsų gebėjimas – atrasti žmonėse sensacingus talentus. Kartą jūs suklupsite prieš gatvės muzikantą ir jau kitais metais pamatysite, kad jis groja prieš milijonus stadione susirinkusių gerbėjų.

JAUTIS (balandžio 20 d. – gegužės 20 d.)

Jūs esate kitų žmonių „ribų“ pajautimo ekspertas ir labai stengiatės jų neperžengti. Jūs galite lengvai paaiškinti kitiems, kur jie pažeidžia jūsų „ribas“. Taip pat nebijosite jų laiku sustabdyti.

DVYNIAI (gegužės 21 d. – birželio 21 d.)

Jūs visada parinksite tinkamus žodžius, to net nesuvokdami. Jie jums ateina tarsi savaime!

VĖŽYS (birželio 22 d. – liepos 22 d.)

Jūsų stiprioji pusė – empatija. Jūs visada galite suprasti, ką žmogus turi galvoje, ir mokate užtikrintai tai išnaudoti saviems interesams tenkinti.

LIŪTAS (liepos 23 d. – rugpjūčio 22 d.)

Su jumis viskas vyksta reikiamu laiku. Jūs žinote, kada pasirodyti vakarėlyje, kada išsakyti savo nuomonę, o kada rizikuoti. Tinkamo laiko paskaičiavimas – visada jums į naudą.

MERGELĖ (rugpjūčio 23 d. – rugsėjo 22 d.)

Jus priima kaip labai protingą žmogų, nes jūs sužinote informaciją anksčiau nei ją sužino visi kiti. Jūsų sukurti namai gali tapti puikia vieta vaikams auklėti, tuo abejoti neverta.

SVARSTYKLĖS (rugsėjo 23 d. – spalio 22 d.)

Jūs galite „skaityti“ kitus žmones tarsi knygą. Jūs tiksliai žinote, ką jie ruošiasi daryti ir kodėl. Vienintelis trūkumas – jūs nepažįstate savęs.

SKORPIONAS (spalio 23 d. – lapkričio 21 d.)

Jūs galite „perskaityti“ trauką, aistrą ir meilė bet kuriame. Jūs norite meilės ir prisirišimo, o šis gebėjimas padeda jums visa tai įgyti.

ŠAULYS (lapkričio 22 d. – gruodžio 21 d.)

Jūs – optimistas. Jūs tiksliai suvokiate, kada galima rizikuoti, todėl kad žinote, jog rizika būtinai pasiteisins ir greičiausiai atsipirks.

OŽIARAGIS (gruodžio 22 d. – sausio 19 d.)

Jūs tiksliai žinote, kada augti ir keistis. Kai ateina metas išeiti iš darbo ar parduoti namą, jūs žinote tinkamą metą, kada žengti šį žingsnį.

VANDENIS (sausio 20 d. – vasario 18 d.)

Jūsų gebėjimas – minčių skaitymas. Ir dar gebėjimas gauti tai, ko norėjote. Norėdami gauti iš kitų tai, ko trokštate, jūs apsimetate, kad jūsiškiai troškimai iš tikrųjų yra kitų norai, o aplinkiniai linkę tuo tikėti.

ŽUVYS (vasario 19 d. – kovo 20 d.)

Jūsų ženklui būdingas stipriausias psichinis gebėjimas. Jūs galite matyti visą besiklostančio gyvenimo dėlionę ir tiksliai atspėti, kada ji subyrės į atskiras detales.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)