Avinas

Net nemėginkite aiškinti, kad jis neteisus. To jis tiesiog nesupras. Avinas turi savo tiesą ir ja tiki. Jo galima tiesiai paprašyti ko norite ir jis mielai padės arba pasakys, kodėl nenori padėti.

Jautis

Nereikia Jaučiui aiškinti, kad jo darbas nesvarbus. Jų pasaulyje žmogus privalo dirbti, kaip skruzdė iš Krylovo pasakėčios. Jį būtina motyvuoti, pasakant, kaip gerai jam bus, jei padarys, ko jūs prašote.

Dvyniai

Neaiškinkite jiems, kad nereikia permainų. Be permainų Dvyniai neišgyvena. Jie kaip vėjo gūsis gali būti nupučiami į kitą vietą ir situaciją.

Vėžys

Nesakykit, kad protas svarbiau už jausmus. Vėžio pasaulyje tvarka, kaip senovės raštuose: širdis - vežėjas, o protas - tik vežimas. Juokais galima sakyti, jie pasaulį jaučia, po to tik girdi ir mato, ir tik dar po to pasitelkia logiką.

Liūtas

Niekada neaiškinkite jam, kad jis vidutinybė. Liūtai - visada išskirtinis reiškinys ir yra ypatingi. Jie privalo būti dėmesio centre, kitaip net neverta jiems būtų stengtis.

Mergelė

Neverta aiškinti, kad tai, ką jos daro ar galvoja – nesvarbu. Mergelėms pasaulis susideda iš daugybės smulkių veiksnių, detalių ir tik per jas jos įžvelgia visumą.

Svarstyklės

Neverta jiems priminti jų pažadus, dažnai jie gali būti juos paprasčiausiai pamiršę. Svarstyklės gyvena dabarties momentu ir tuo metu pačios nuoširdžiai tiki, kad taip ir bus. Jei norite, kad atliktų, ką žadėję, nuolat tuo domėkitės ir prižiūrėkite.

Skorpionas

Neverta priminti, ką jie ne taip padarė. Jie galvoja, kad tai atsiminti jų prerogatyva: jie atsimena ir primena, kas buvo ne tik vakar, bet ir prieš metus.

Šaulys

Neverta įtikinėti, kad jų planai nerealūs ir jiems gali nepavykti. Šauliai yra optimistai „iki kaulų smegenų“, ir jie neabejoja, kad jiems viskas turi pavykti. Kas įdomiausia – visata į tai atsižvelgia ir jie išsikapstys net iš sudėtingų situacijų.

Ožiaragis

Neverta jiems sakyti, kad namų priežiūra yra svarbiau už karjerą. Taip pat, kad jie kažko nesupranta ir yra neteisūs. Jų pasaulyje yra kitaip: jie turi aiškią sistemą ir joje viskas sudėliota į lentynėles.

Vandenis

Neįtikinėkite jų, kad viskas turi būti stabilu. Jų gyvenimas – kaip tekantis upelis, turi leisti tekėti ir atnešti į gyvenimą vis naujus patyrimus. Vandeniui pokyčiai yra oras, kuriuo jie kvėpuoja.

Žuvys

Nereikia liūdinti, sakant, kad neverta dėl kažko aukotis. Jų gyvenimas – pastangos padėti ir tuo pasireiškia jų stiprybė ir išskirtinumas. Patarkite tiktai jiems kitam duoti meškerę, o ne žuvį ir nedėti visų pastangų siekiant apsaugoti kitus nuo jiems priklausančio darbo krūvio.