Tai paskatina jiems būdingi elgesio modeliai ir charakterio savybės. Nė neįtardami, jie patys pastūmėja savo mylimuosius į svetimą glėbį.

Avinas

Avino ženklo atstovų šeimoje vyrauja griežta kontrolė. Ramybės ir jaukumo, kurių taip trūksta šeimoje, jų sutuoktiniai ieško kitur. Patys Avinai santykiuose išsiskiria nepastovumu, ir taip pat yra linkę į neištikimybę.

Vėžys

Vėžio ženklo atstovai ramūs, išlaikantys pusiausvyrą. Būnant su jais gyvenimas juda nuosekliai, suplanuota vaga. Vėžių sutuoktiniams dažniausiai šeimoje trūksta emocijų, eksperimentų, stipresnių pojūčių. Būtent šis trūkumas ir paskatina juos ieškoti pasitenkinimo šone.

Vėžio ženklo atstovai gali užkirsti kelią antrosios pusės neištikimybei – tereikia pasistengti gyventi įdomiau, sužadinti partnerio (-ės) emocijas, susidomėjimą.

Liūtas

Liūto ženklo atstovai įsimylėję patys save, o į aplinkinius retai atkreipia dėmesį. Jie taip susitelkę į save, kad neturi laiko antrajai pusei. Tai jų partnerius ir pastūmėja į svetimą glėbį. Liūtai mano, kad pasaulis sukasi aplink juos, o antrąją pusę toks požiūris išvargina, ir siekdamas (-a) dėmesio, jis (ji) pradeda dairytis į kitus (-as).

Mergelė

Mergelių ženklo atstovai labai romantiški, jie myli akimis ir ausimis, o jų sutuoktiniams dažniausiai norisi daugiau aistros. Gulėti ir žiūrėti į žvaigždes – nuostabu, bet šito retai pakanka, tad Mergelių partneriai ima dairytis aistros ir aštresnių pojūčių kitur.
Be to, Mergelės dar ir sentimentalios, dažnai verkia, o tai ilgainiui jų partneriams atsibosta ir juos atstumia.

Šaulys

Šauliai nuovokūs ir ramūs, jie nėra egocentriški. Tik jie nuolat užsiėmę, visada skuba ir neranda laiko savo antrajai pusei. O kartais jie tiesiog nenori skirti laiko mylimam žmogui. Dėl partnerio (-ės) neištikimybės jie patys kalti, ir kartais netgi supranta, kur veda toks jų elgesys, bet nieko nenori keisti.

Vandenis

Vandeniai savo išrinktiesiems skiria per mažai laiko, taip juos skaudindami. Nuoskaudos ir nepasitenkinimas skatina norą ieškoti meilės kitur. Vandeniai turėtų sąmoningai skirti daugiau laiko savo antrajai pusei – ne tik tada, kai reikia pagalbos sprendžiant problemą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)