Šį ženklą valdo aistros, kad ir kokios jos būtų. Aistros - nuo paprastų žmogiškų iki aistros pasiekti vienovės su kūrėju.

Skorpionų asmenybė - itin intensyvi, intuityvi, sudėtinga. Regis, jie gali matyti kiaurai žmones ir žino, kas vyksta po paviršiniu sluoksniu.

Nesitikėkite, kad Skorpionas bus labai taktiškas. Jus pasieks jų nenudailintos tiesos versija. Kitos esminės Skorpiono savybės - stipri valia, drąsa, paslaptingumas, tiesumas, konkurencingumas, sumanumas. Jų komplimentai - iš širdies ir tikrai nuoširdūs.

Tačiau, kaip ir kiti astrologiniai ženklai, Skorpionai turi ir ne tokią gražią pusę. Jie labai įtarūs ir netolerantiški kitų atžvilgiu, kartais gali būti net žiaurūs. Jų skvarbus žvilgsnis skrodžia jus taip, lyg ieškotų jūsų sielos.

Jie nekenčia, kai kiti abejoja jų požiūriu, ir ims manipuliuoti, kad pakeistumėte savo nuomonę. Kai kurie juos pavadintų kontroliuojančiais, pavydžiais, destruktyviais ir sarkastiškais. Atrodo, kad jie žino daugiau nei visi likę žmonės, bent jau jie manosi žiną, ir jie saugo šią informaciją nuo kitų - juk tai paslaptingiausias astrologinis ženklas.

Šis ženklas paprastai neieško kitų draugijos. Geriausiai jiems tinka maži šeimos ir draugų ratai. Tai vienas labiausiai intravertiškų ir uždariausių ženklų. Jiems neįdomi jūsų nuomonė, taigi jie linkę verčiau patys viską išsiaiškinti.

Darbovietėje Skorpionai paprastai yra mėgstami, nes daug nereikalauja, yra sumanūs ir visiškai susitelkia į savo užduotis. Jie taip pat nelinkę į tuščius plepalus prie kavos puodelio.

Skorpionai - atsidavę meilės partneriai, bet labai uždari. Jūs galite nieko nežinoti apie savo partnerį. Jų intuicija stipri, taigi jie gali suvokti, ko jums reikia iš santykių, ir tai duoti. Tačiau toji pati intuicija padės jiems atskleisti ir jūsų silpnąsias puses ir išrėžti tai jums. Tuo tarpu kaip draugai Skorpionai yra labai ištikimi ir linkę padėti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (248)