Dvynių asmenybė visuomet žada nepamirštamą kelionę. Merkurijus - Dvynių valdovas, ir jų gyvenimas keičiasi akimirksniu. Jei Dvynius reikėtų apibūdinti vienu žodžiu, tas žodis būtų „bendraujantis“. Šie gyvybingi, jaunatviški žmonės yra ne tik guvūs, bet ir puikūs pašnekovai. Jų tikslas - kad kiekvienas būtų laimingas, ir dėl to jie neretai patenka į bėdą.

Šio ženklo permainingumas nulemia tai, kad Dvyniai atrodo nerimastingi, neryžtingi. Dvyniams nenuilstamai keičiant asmenybes, žodis, tiksiantis jiems apibūdinti, būtų geriausiu atveju lankstūs, blogiausiu - išsiblaškę ir neprotingi. Tai ne jų kaltė. Tai tiesiog jų prieštaringos asmenybės išraiška.

Dvyniai paprastai labai įvairiapusiški, lankstūs, visų galų meistrai, ir dėl to atrodo gan protingi, tačiau jiems stinga susikoncentravimo ir kantrybės. Dėl jų permainingos prigimties nemažai daliai žmonių atrodo, kad Dvyniai paviršutiniški.

Susidūrus su Dvyniu, protinga išanalizuoti kiekvieną jų asmenybės dalį, kad žinotumėte, su kuo susidūrėte. Kai kurie iš neigiamų bruožų - tuštybė, šaltumas, nejautrumas. Tačiau tuo pat metu kai kurie gali būti didžiuliai idealistai - tai dar viena dvilypumo įrodymas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)