AVINAS

„Ginti“

Daugelis laiko Avinus labai agresyviais žmonėmis, tačiau ar susimąstėte kada, kad toji agresija gali būti priemonė apginti ir apsiginti? Dažniausiai būtent tuo ir užsiima šio ženklo atstovai. Jiems visada yra ką saugoti, globoti ir ginti.

JAUTIS

„Nukreipti“

Kadangi tai labai kuklūs žmonės, aplinkiniams sunku atspėti jų troškimus. Būtent dėl to Jaučiai eikvoja labai daug laiko aiškindami, nurodydami kryptį ir visokeriopai padėdami kitiems. Tai labai pastebima darbe su pavaldiniais, jei tokių esama.

DVYNIAI

„Keisti“

Niekas nežino, ko galima tikėtis iš Dvynių, jie išties labai greitai kaitalioja savo požiūrius, norus ir emocijas. Tai pakankamai sudėtinga, bet be šito neįmanoma.

VĖŽYS

„Susisukti lizdą“

Šio ženklo atstovai labiausiai pasaulyje mėgsta suktis jaukų šeimyninį lizdelį. Jiems labai svarbus komfortas, jaukumas ir šalia esantys artimi žmonės. Kur Vėžiai beatsidurtų, visur sukurs namų atmosferą.

LIŪTAS

„Gundyti“

Liūtai taip žavisi patys savimi, kad su malonumu sugundytų netgi pačius save. Jie moka pritraukti žmones savo išvaizda, žodžiais… Tai tikras menas.

MERGELĖ

„Daryti“

Šie žmonės negali sėdėti be darbo. Darbuotis, kažką veikti jiems reikia kiekvieną minutę, kitaip puls į depresiją, pasijaus nereikalingi ir niekam nenaudingi.

SVARSTYKLĖS

„Balansuoti“

Štai kas iš tikrųjų virtuoziškai suranda aukso vidurį, nežiūrint į jokius sunkumus. Svarstyklės stengiasi būti geros visose sferose, tuo pat metu puikiai žinodamos savo trūkumus. Būtent tai suteikia joms galimybę pasitaisyti ir darbuotis pačioms su savimi.

SKORPIONAS

„Regzti“

Kalba eina apie nesibaigiančius planus ir intrigas. Skorpionai gyventi be šito negali. Idealūs strategai, kuriems vertėtų nukreipti šį talentą į teisingą vagą.

ŠAULYS

„Judėti“

Šio ženklo atstovai nemėgsta sėdėti vienoje vietoje. Jiems reikalingas pastovus judėjimas. Negana to, jie ne tik patys „juda“, bet ir išjudina viską aplinkui, pavyzdžiui, dažnai kardinaliai perstato baldus visame name ar apskritai imasi generalinio remonto.

OŽIARAGIS

„Kilti“

Jie nesitenkina tuo, ką turi, dėl to visada siekia daugiau. Karjeroje jie nenusiramins, kol netaps viršininkais. Negalės ramiai miegoti, kol nepasieks savo tikslų.

VANDENIS

„Švelninti“

Vandeniai negali nusiraminti, kol neapsups savęs vien bendraminčiais. Tokioje situacijoje jie jaučiasi labai komfortiškai, dėl to gali pamiršti agresiją bet kokiuose ginčuose.

ŽUVYS

„Jausti“

Labiausiai pergyvenantis ženklas, kuris pastoviai jaučia daugybę emocijų. Kartais tai prastai atsiliepia santykiams su žmonėmis, juk Žuvys ne visada sugeba paaiškinti savo jausmus.