Tačiau, žinoma, gali būti, kad sulaukę prizo, įsitikinsite, kad jis nėra toks gražus, kaip atrodė iš tolo, ir, galbūt, leisitės į naujo idealo paieškas. Tačiau tokie atradimai jūsų laukia ne Gyvatės metais, o šiek tiek vėliau. Kol kas atsiminkite, kad 2013 metais verčiau neužsiimti projektų įgyvendinimu. Jums būsimi metai turi tapti apmąstymų ir planavimo laikmečiu.

Likimo linija

Pagrindinis patarimas Vandeniams būtų toks: pasitikėkite pasąmonės užuominomis. Jūsų intuicija 2013 metais jūsų neapgaudinės. Maža to, kai kuriuos Vandenius ištiks tikri praregėjimo momentai, galintys tiksliai nusakyti ateitį. Tačiau loginis mąstymas gali ir nuvilti: išorinės aplinkybės keisis pernelyg sparčiai, todėl jūs tiesiog nespėsite visko aprėpti ir suvokti.

Elkitės atsargiai ir apdairiai, nedarykite skubotų sprendimų, ypač jei jaučiate vidinį pasipriešinimą. Atminkite: būsimų metų įvykiai daugeliui metų į priekį nulems jūsų gyvenimą. Taigi nesistenkite ko nors keisti valingomis pastangomis. Stenkitės pajusti gyvenimo tėkmės kryptį ir patekti į jos srovę.

Kokios bebūtų svarbios išorinės aplinkybės, kur kas svarbesnis yra jūsų vidus ir jūsų dvasinis gyvenimas. Būsimi 2013 metai viena ar kita prasme jums taps mokymosi pabaiga. Kalbame ne tik apie moksleivius ar studentus: baigiasi tam tikras mokinystės ciklas – vienas iš tų, kuriuos kiekvienas iš mūsų pereiname per savo gyvenimą. Žinios, kurios iki šiol buvo padrikos, pagaliau susidėlios į vientisą paveikslą ir pasaulio vaizdas pradės keistis.

2013 metais itin aktualūs gali tapti gyvenamosios vietos klausimai, ypač tuo atveju, jei esate palikęs gimtinę: Gyvatės metais jums gali tekti ten sugrįžti. Net jei persikelti negalite ar nenorite, būtų gerai, kad nors trumpam aplankytumėte gimtąsias vietas – tokia kelionė suteiktų jums jėgų.

Ateinančiais metais bus nemažai vietos keitimo – pramoginių išvykų ir ilgesnių kelionių (poilsinių, verslo ar kt.). Kai kurios kelionės gali būti susijusios su paveldėjimo klausimais ar nekilnojamojo turto problemomis. Kalbant bendrai, šiuo metu jums vertėtų permąstyti ir apibrėžti santykius su šeima ir giminaičiais.

Svarbus vaidmuo teks aplinkai: draugai, bendražygiai ir vienminčiai teiks jums pagalbą bei paramą, stiprins jūsų pasitikėjimą savimi bei pasauliu. Varžovų ar bloga linkinčių asmenų galite nebijoti: gyvenimas pats juos neutralizuos be jūsų isikišimo.

Pasaulis dviems

Asmeninį Vandenių gyvenimą ateinančiais metais nuobodžiu ir vienspalviu tikrai nepavadinsi! Jus apims emocijos, norėsis bet kokiomis priemonėmis užkariauti mylimo žmogaus širdį. Kad pasiektumėt šį tikslą, būsit pasiryžęs viskam, net patiems beprotiškiausiems poelgiams.

2013 metais jums būdingas žavesys ir magnetizmas galės apsukti galvą bet kam. Tai, beje, jums gali praversti ne tik meilės reikaluose, bet ir darbe, siekiant naudingų kontraktų ar užmezgant naudingus ryšius. 2013 metais Vandeniams bus neįmanoma atsispirti!

Seksas taps viena iš svarbiausių metų temų. Susidomėsite energinį krūvį turinčiomis seksualinėmis praktikomis, intymius santykius mėginsite pripildyti ypatingo jausmingumo ir giliomis emocijomis. Seksualiniame gyvenime norėsite patirti ne tik malonumą, bet ir saugumo bei visiško susiliejimo su partneriu jausmą. Jeigu jūsų išrinktoji ar išrinktasis nesugebės jums to suteikti, jūs arba ieškosite naujo partnerio, arba jausitės nelaimingas...

Beje, kalbant apie naujus romanus, Gyvatės metais užmegzta pažintis jums taps labai svarbi. Su tuo žmogumi jus sies gilūs jausmai, turintys šiek mistinio atspalvio. Didelė tikimybė, kad naujasis partneris bus užsienietis.

Kalbant bendrai, naujieji metai daugeliui Vandenių atneš rimtas permainas asmeniniame gyvenime: baigsis dabartinis romanas ir prasidės naujas, permąstysite tą reikšmę, kurią jums turi fizinis artumas.

Karjera ir verslas

Norisi polėkio? Tuomet 2013 metais pilnai galėsite rizikuoti verslo ir finanasų srityse – žvaigždės prognozuoja jums pergalę. Žinoma, pamesti galvos neverta, bet pereiti siaura briauna ir nusiimti trofėjų galite.

Turėkite galvoje, kad materialinių problemų sprendimas ateinančiais metais daugiausia priklausys nuo jūsų gudrumo ir apsukrumo. Atkakliu darbu, deja, nieko nepasieksite. Jums atėjo metas, kai reikia kažką pergudrauti ir apžaisti.

Maža to, ateinančiais metais jums bus itin svarbu įgauti finansinę nepriklausomybę, netgi Vandeniai asketai pajus gero gyvenimo trauką. Metai bus palankūs pirkti automobilį ir kitas judėjimo priemones, taip pat ryšio aparatus.

Jaunieji Vandeniai Gyvatės metais gaus pirmuosius savo pinigus. Tai labai svarbu, nes būtent dabar jie turės išmokti, kaip tvarkytis su finansais.

Turėsite neblogų galimybių uždirbti, taip pat įgyti žinių ir įgūdžių, kurie vėliau padės jums kilti karjeros laiptais, tačiau jos bus toli nuo namų. Be žinių, ten galite sutikti ir globėją, kurio pagalba jums labai pravers.

Ateinančiais metais nepatartina kažką pradėti, imtis svarbių projektų, siekti įgyvendinti savo sumanymus. 2013 metai jums bus planavimo ir idėjų generavimo, o ne tikslų siekimo metas. Žinoma, jausite kartėlį: būtent tuo metu jums norėsis uždirbti ir sulaukti šlovės. Nesijaudinkite, jūs dar turėsite šansą sustiprinti savo autoritetą.

Sėkmė laukia tų Vandenių, kurie užsiima humanitarine ir moksline veikla, taip pat pedagogų, rašytojų, avdokatų, politikų, leidėjų, publicistų ir filosofų. Jūsų sąraše nėra? Tuomet Gyvatės metai itin tiks veiklai pakeisti. Galbūt jau metas rinktis naują kelią?

Gyvenimo spalvos (žiedai?)

Vaikai Vandeniai, žinoma, kelia nemažai problemų, bet ir teikia daug džiaugsmo. Jums teks gana intensyviai dalyvauti augančios kartos gyvenime, nukreipti ją tinkama linkme ir dalyti patarimus. Žinoma, tai teks daryti be spaudimo, kaip labiau patyrusiam vyresniam draugui, o ne teisėjui.

Nemaža tikimybė, kad kitais metais jūsų atžalą užklups pirmoji meilė. Tokiu atveju jaudulys, abejonės ir panašūs jausmai yra neišvengiami. Ruoškitės išpažinčiai, žaidimui tylomis ir staigiems nuotaikų pokyčiams. Svarbiausia, rimtai vertinkite vaiko jausmus ir nedemonstruokite suaugusio žmogaus arogancijos, kad neatstumtumėt ir nepaliktumėt jo be paramos.

Bevaikiai Vandeniai pajus stiprų troškimą tapti mamomis arba tėčiais. Tai, beje, puiki idėja!

Būkite sveiki

Gyvatės metais pavojus grės jūsų virškinimo traktui, inkstams ir lytiniams organams.Taigi pirmiausia išsitirkite šias sistemas, išsiaiškinkite silpnąsias vietas ir iš karto imkitės gydymo. Neapleiskite ir nežiūrėkite pro pirštus į pavojaus signalus – vėliau gali būti dar blogiau.

Suprantate ir patys: kad išvengtumėt problemų, turite laikytis sveikos dietos, šilčiau rengtis, kad neperšaltumėt inkstų ir lyties organų, bei atsakingiau elgtis sekso metu. Per atsitiktinius lytinius santykius galite apsikrėsti virtine venerinių ligų, tad būkite apdairūs.

Taip pat turėkite galvoje, kad padidės traumų ir nelaimingų atsitikimų tikimybė: stenkitės nerizikuoti.

Beje, problemos su sveikata skaudžiausiai atsilieps jūsų profesinei veiklai ir finansams, taigi sirgti jums neverta visais atžvilgiais.

Taip pat stenkitės nepasiduoti melancholijos ir liūdesio priepuoliams – tokie periodai jus, deja, gali lankyti. Prasklaidyti niūrią nuotaiką padės joga, meditacija, kelionės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)