Vis dėlto egzistuoja tam tikra moterų kategorija, kuriai priklausančios damos, nutrūkus romanui, priverčia vyrus dar ilgai kentėti. Astrologai įsitikinę, kad tokių galių turi konkrečių Zodiako ženklų atstovės, rašo brainum.ru.

Moterys Liūtės, matyt, ne veltui kartais pavadinamos caraitėmis. Tai jos pasirenka konkretų vyrą, nors partneris gali galvoti, kad yra atvirkščiai. Nepaisant šito, vyriškas elgesys joms absoliučiai nebūdingas.

Liūtės paprastai būna įvaldžiusios gana išmoningus metodus, leidžiančius atkreipti į save patikusio vyro dėmesį. Iš prigimties ori šių moterų laikysena ir taurios manieros nejučiom persiduoda ir išsirinktam partneriui. Tokios moters draugija besimėgaujantis vyras ilgainiui pasijunta it karalius, ir tai negali nepatikti.

Kaip tik dėl šios priežasties, santykiams iširus, išgyventas romanas ilgai iškyla vyro prisiminimuose. Vyrai sunkiai sugeba pamiršti, kokius jausmus patyrė būdami su Liūto ženklo atstove, ir neretai visą gyvenimą ją laiko pačia nuostabiausia moterimi.

Svarstyklių ženklo moterys iš pažiūros neatrodo kuo nors ypatingos, tačiau toks vertinimas – nepagrįstai skubotas. Nors gali susidaryti įspūdis, kad Svarstyklės – drovumo ir naivumo įsikūnijimas, kone bet kuri šio Zodiako ženklo atstovė labai nesunkiai gali apsukti vyriškiui galvą. Svarstyklės pavergia todėl, kad atrodo silpnos ir bejėgės, o vyrai mėgsta pasijusti galingais gynėjais.

Kartais vyras nė nepastebi, kaip atsiduria po Svarstyklių padu, tačiau kai taip nutinka tenka žaisti pagal moters diktuojamas taisykles. Nors ir atrodo, kad Svarstyklės nėra praktiškos, jos puikiai geba viską apskaičiuoti ir numatyti būtinus žingsnius.
Svarstyklės gerai žino, ko nori iš gyvenimo ir iš jas supančių žmonių, o ypač – iš šalia esančio vyro.

Nepaisant tokio iš pažiūros praktiško požiūrio į santykius, Svarstyklių partneris tiesiog dievina savo išrinktąją ir anaiptol nelaiko savęs apgautu. Šio Zodiako ženklo atstovių skleidžiami kerai tokie galingi, kad paslepia bet kokią tiesą. Tokios moters praradimas vyrui sukelia tikrą šoką, po kurio ne iškart pavyksta atsitiesti.

Skorpiono ženklo moterys, matyt, ne be pagrindo dažnai vadinamos tikromis širdžių ėdikėmis. Skorpionės iš prigimties apdovanotos stipriu magnetizmu ir ryškiu seksualumu. Patirti moterišką jų galią svajoja daugelis vyriškių. Šios moterys labai greitai sužadina priešingos lyties interesą ir pakeri savo magija.

Skorpiono ženklo moterys dūsta nepatirdamos stiprių aistrų ir išgyvenimų, o laimės neįsivaizduoja be dramatizmo. Tik tokiu turiniu jos geba užpildyti viduje žiojinčią bedugnę. Iš savo partnerių jos reikalauja visiško pasiaukojimo, o šie nė kiek neprieštaraudami paklūsta tokiam reikalavimui.

Būtent Skorpionės paprastai griežia pirmuoju smuiku, todėl nekeista, kad skyrybos – dažniausiai jų galvose užgimusio sprendimo pasekmė. Vyrai po išsiskyrimo dar ilgai kankinasi ir niekaip nepraranda vilties susigrąžinti juos palikusią partnerę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)