Ketvirtoje sąrašo vietoje – Svarstyklių ženklo vyrai. Anot astrologų, tie, kurių Zodiako ženklasSvarstyklės, – šeimą laiko viena iš gyvenimo vertybių, todėl ypač ja rūpinasi. Šeima jiems – tikrų tikriausia meilės ir dvasinės šilumos kvintesencija. Taigi, šie vyrai pasirengę padaryti labai daug, kad mylima moteris jaustųsi saugiai ir jaukiai šeimos lizdelyje, rašoma portale tayni-mirozdaniya.ru. Svarstyklės – aistringos natūros asmenybės, bet jų aistra reiškiasi švelniai, globėjiškai ir romantiškai. Jie – nenuilstantys harmonijos ieškotojai, todėl santykiuose pasirengę ne tiktai imti, bet ir duoti. Šie vyrai ir patys reikalingi meilės bei šilumos ir tikisi, kad išrinktoji šių jausmų atseikės su kaupu.

Vėžio ženklo vyrams atiteko trečia vieta švelniausiųjų sąraše. Rūpintis savo išrinktąja jie pasirengę visą savo laisvą laiką. Jokie darbai ir jokie dalykiniai reikalai neatima iš Vėžio ženklo vyrų nuoširdumo ir jausmingumo. Vos tik ištaikęs laisvą akimirką, toks vyras būtinai pradžiugins mylimąją jaudinančia žinute ar pamaloninančiu pranešimu. Vėžių meilė nėra paviršutiniška, be to, jie sugeba iki pat galo išlikti ištikimi. Šie vyrai trokšta, kad būdamos su jais moterys patirtų maksimalų malonumą, taigi, santykius su Vėžio ženklo vyru galima prilyginti tikram švelnumo fejerverkui.

Antroje vietoje pagal švelnumą – Jaučio ženkle gimę vyrai. Švelnius, romantiškus jausmus jie ypač mėgsta reikšti dovanomis, maloniais netikėtumais, džiugiais siurprizais, puikiais pasimatymais, intymiomis glamonėmis ir kitokiais akivaizdaus dėmesio ženklais. Jie patys generuoja energiją, kuria noriai dalijasi su savo išrinktąja. Vis dėlto šiems vyrams svarbu, kad moteris elgtųsi analogiškai, nes jie – už harmoningus santykius. Jaučio ženklo atstovai geba išreikšti nuoširdžius jausmus ir visada pateisina pasitikėjimą: jų nevilioja galimybės nuklysti į šoną, jie niekada nesielgia despotiškai ir negarbingai.

Pačiais švelniausiais ir rūpestingiausiais vyrais dvylikos Zodiako ženklų kontekste laikomi Žuvų ženklo atstovai. Jautrumas ir meilumas – įgimti Žuvų ženklo vyrų bruožai. Savo išrinktąja jie rūpinasi taip, tarsi ji būtų gležna gėlelė. Mylimos moters jie neišduotų už jokius pinigus. Šio vandens stichijos ženklo atstovams labai svarbus fizinis kontaktas, todėl jie dievina prisilietimus, bučinius, glamones, seksą. Intymumą jie sieja su švelnumu ir yra pasirengę padaryti labai daug, kad moteris patirtų tikrą palaimą, nors patys taip pat trokšta šilumos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)