Tačiau ir be astrologinių teorijų plačiai žinoma, kad, tarkim, gimusieji po Skorpiono ženklu vyrai būna patys geriausi žemėje meilužiai. Astrologija tai aiškina šitaip: Skorpiono ženklo vyrai yra valdomi Plutono, mitologinės požemių karalystės dievo, kuris įtakoja gilias, slaptas seksualines tendencijas ir lemia smarkų, beveik maniakišką poreikį mylėtis. Belieka prie to pridurti, kad Skorpiono žvaigždyno planetinės,fizinės charakteristikos užtikrina Skorpionams ir reikiamus duomenis - stiprius raumeningus kūnus ir stambius, pajėgius penius.

Lygiai taip ir Jaučio žvaigždyno vyrai galėtų pretenduoti į pirmenybę, jie yra veikiami malonumų planetos Veneros, kuri paverčia juos pačiais geidulingiausiais meilužiais.

Žodžiu, yra seniai pastebėtas ryšys tarp vyrų seksualinių duomenų -tiek fizinių atributų, tiek temperamentų - ir jų Zodiako ženklų.

Jeigu jūs tikite astrologija, mūsų seksualinis horoskopas padidins jūsų sugebėjimus įvertinti ir pačiai apsispręsti.

AVINAS (gimusieji tarp kovo 21 ir balandžio 20). Simbolis - avinas.

Šio ženklo vyrai yra valdomi Marso, karo dievo planetos. Dažniausiai jie pasižymi raumeningais, masyviais kovotojų kūnais. Apginkluoti jie, tiesa, tik vienintele kareivėlio ietimi - peniu, tačiau jos valdymo meistriškumu dažnai prilygsta mažiausiai generolui. Kitaip tariant, Avinas - puikus fechtuotojas.

Avinas paprastai būna aktyvus, patrauklus, jis yra nuoširdus, neveidmainiaujantis strategas, prie visko einąs tiesiai ir atvirai. Nenuostabu, kad šitoks jis ir sekso reikaluose, kuriuos šturmuoja tarsi koks naujų žemių užkariautojas. Šiltesni jausmai jam tėra apdovanojimas už netikėtą pergalę ar pastovesnius santykius, ir reikalo jis imasi greičiau dėl prizo, negu dėl pačios kovos. Siekdamas savo tikslų, jis visados skuba. Sulėtinimo, uždelsimo taktika, tegu ir velniškai maloni, Aviną gali paprasčiausiai erzinti. Meilės žaidimas prieš lytinį aktą jam tėra ilgas ir nuobodus užsiėmimas, taip sakant, demilitarizuotoje zonoje. Tokiais atvejais jis dažniausiai lenda į apkasus, kol sulaukia tikro mūšio.

Su moterimis Avinas elgiasi globėjiškai, jaučiasi esąs patronas ir įkūnija vyrišką savimeilę. Kai būna geros kovinės formos, jis visa širdimi atsiduoda išradingiems manevrams, kurie lieka atmintyje ilgam, kaip tikri karo žygiai.

Nors Avinas niekada neprisipažįsta, vis dėlto yra linkęs į protarpinę impotenciją, kurią, kaip taisyklė, nulemia nesėkmės siekiant tam tikrų materialinių tikslų ar karjeros. Tokiais atvejais jis linkęs (visai nepagrįstai) suversti kaltę savo seksualinei partnerei. Jam nepatinka agresyvios moterys, bet jis mėgsta mažytį pasipriešinimą, gardžiuojasi šturmuodamas ir užimdamas barikadas, nori būti ne tik visų veiksmų iniciatorius, bet ir kontroliuoti akto eigą.

Avinas retai būna mazochistas, bet jam patinka įkandimai, įdrėskimai, kaip kokie mūšio randai. Visų jų nepaisydamas, jis šturmuoja svarbiausią savo tikslą - orgazmą, stengdamasis jį iškovoti, o ne šiaip sau gauti, ir tam naudoja bet kokias priemones. Krinta lyg saliutuodamas paties karaliaus garbei, ir tas saliutas simbolizuoja ir apvainikuoja pergalę.

Idealiausia santuoka

Vyrai Avinai mieliausiai susieina su Šaulio ženklo moterimis, kurias reikia užkariauti ir kurios pastato jiems nemaža barjerų, tik didinančių pergalės troškimą. Ir netgi kartą užkariauta Šaulio žvaigždyno moteris sugeba ir toliau subtiliai priešintis audringai Avino aistrai. Antroji vieta šio vyro seksualiniuose potraukiuose atitenka Žuvų ženklo moteriai, kuri prisitaiko prie bet kokios, labiausiai jos vyrui patinkančios flirto ir meilės technikos.

JAUTIS (gimusieji tarp balandžio 21 ir gegužės 21). Simbolis - jautis.

Šio ženklo vyrus valdo Venera, malonumų planeta. Fiziniu požiūriu Jautis solidžiai, gerai sudėtas, stipraus sprando, pečių, turi tvirtą penį ir išnaudoja visus pranašumas, kuriuos jis teikia. Jaučio simbolis taikliai apibūdina jo fizinę jėgą, tačiau jausmų, emocijų srityje jis veikiau primena avelę.

Jautis yra geidulingas vyras. Visas jo kūnas - ištisa erogeniška zona, labai jautri bet kurių taškų dirginimui Jis iki paskutinio lašo išsunkia visą geidulio malonumą, kurį įmanoma išgauti prieš lytinį aktą, akto metu ir po jo, nukritus. Jis mėgsta prisiliesti - net visai neseksualiose situacijose - glostyti, glamonėti, tapšnoti. Jautis iš prigimties švelnus, prisirišęs, žemiškas, jam būdinga, be kita ko, ištvermė ir kantrybė. Dažnai jis pradeda vėžlio tempais, bet finišuoja tikrai bulišku puolimu.

Jautis yra lėtaeigis, ramus ir sunkiai pasiduoda jausmų protrūkiams, bet sykį išprovokuotas ar sujaudintas reaguoja audringai. Seksualinėje srityje šitoks temperamentas Jaučio partnerei užtikrina ištisas valandas intensyvėjančio malonumo, kol pasiekiamas orgazmas.

Jaučio penis nelinkęs greitai ištrykšti, ir nereikėtų skubinti jo orgazmo, užtat abu partneriai gali smagiai pažaisti, čia pastabdydami, čia paragindami. Jam vienodai tinka moteris, kuri mėgsta daugkartinius orgazmus, ir moteris, kuri sugeba prisitaikyti prie lėto ir nerangaus, palaipsninio užsivedimo.

Seksualinė Jaučio energija pastovi ir beveik nepriklauso nuo visų kitų jo gyvenimo aplinkybių. Nepaisant to, jis stengiasi susirasti ir įtvirtinti savo mėgiamiausius seksualinius šablonus, anksti prie jų pripranta, ir šia prasme jam nėra tas pat, kada, kur ir kokiu būdu mylėtis.

Pastovumo faktorius neretai taip pat padeda jam būti ištikimu meilužiu. Jo slapta romantiška silpnybė - apetitas. Tiesiogine prasme. Muzika jo nepašersi. Užtat gausus ir maistingas valgis stiprina jo meilę. Mėgsta pavalgyti ir prieš mylėdamasis, ir pasimylėjęs, o kartais mylisi ir užkandžiauja vienu metu. Jaučio ženklo vyras - beveik nepamainomas, ramus, patikimas ir visiškai patenkinantis partneris.

Idealiausia santuoka

Jaučio ženklo vyras iš prigimties artimas Skorpiono moteriai, o susijungę drauge jie gali sukelti seksualinį žemės drebėjimą. Jo gašlumą gali taip pat tinkamai įvertinti, branginti ir Vėžio moteris, šiuo požiūriu jam prilygstanti.

Žodžiu, su bet kuria šių dviejų Zodiako ženklų atstove Jautis galėtų maloniai praleisti visą likusį savo gyvenimą. Didžia dalimi, aišku, lovoje!

DVYNIAI (nuo gegužės 22 iki birželio 21). Simbolis - dvyniai.

Dvynių paženklinti vyrai pavaldūs Merkurijui, kuris suteikia jiems stiprų intelektualinį pokrypį. Fiziniu požiūriu jie dažniausiai būna aukšti ir pasižymi ilgomis galūnėmis. Tas pasakytina ir apie jų penį.

Dvynių vyriškis - bendravimo meistras. Jis nepripažįsta sekso, atliekamo tylomis, ir nuolat erotiškai šnekina partnerę, o kartais netgi nerūpestingai juokauja.
Niūri įtampa jam visai nebūdinga, ir jis išsaugo savo linksmą, gyvą būdą bei nusiteikimą visose gyvenimo situacijose, taip pat – seksualinėse.

Iš esmės jis yra daugiau smegeninio, protinio tipo žmogus, ir jo kūnas daugiau linkęs reaguoti į protinio, psichinio tipo seksualinius dirginimus, tokius kaip pornografiniai filmai, knygos ar pokalbiai seksualinėmis temomis.

Dvynių vyras pasižymi protu, sąmoju bei smalsumu ir dažniausiai būna linkęs smarkiai ir drąsiai paeksperimentuoti, taip pat - sekso reikaluose.
Tai vyras, skirtas moteriai, kuri mano, jog turi viską ir viską gali. Meilės nuotykis - atsidūrus kokioje palapinėj arba malūnsparnyje, arba pasikabinus ant sietyno, arba dar velniai žino kur - visados jį traukia, tad tenka būti nuolat pasirengusiai viskam ir visur.

Jam patinka, kada jį švelniai kibina, intriguoja ar bando kuo nors sužavėti.
Dvynių vyras galėtų būti šiek tiek mazochistas, o kartais net biseksualus, linkęs į abi lytis.

Jam būdinga aukšta nervinė įtampa, ir jeigu jis bent kiek nerviškai pervargsta ar persitempia, meilužio pareigos sekasi ne itin puikiai. Ir vis dėlto jį galima dažnai išvesti iš streso, ką nors įtaigiai pasiūlius ar kuo nors stipriai sugundžius.

Dvynių vyrą atstumia oficialumas, perdėtos ceremonijos. Jis atatupstas traukiasi tolyn nuo bet kokių rimtų įsipareigojimų.
Moteris, kurios jis ieško ir trokšta, privalo turėti ne tik žavų veidelį - jam ne itin patinka seksualinė partnerė, kuri nesugeba bendrauti, su kuria negalima įdomiai pasišnekėti.

Bet moteris, kuri geba aiškiai ir gyvai pasiūlyti seksualiai pro vokuojančias idėjas ir sumanymus, gali jį lengvai užvesti. Dvynių ženklas lemia kortas, kurios duoda Dvyniams du kartus daugiau galimybių paeksperimentuoti erotiniuose žaidimuose.

Idealiausia santuoka

Dvynių vyrą visų labiausiai traukia gyva, energinga Avino ženklo moteris, kuri vienintelė savo seksualinio instinkto polinkiu į nuotykius gali prilygti jo paties instinktui. Susijungę draugėn, jiedu gali kuo puikiausiai sutalpinti į vieną, palyginti trumpą, meilės istoriją tiek seksualiai drąsios beprotybės, kiek kitiems užtektų visam gyvenimui.

Antras variantas Dvynių vyrui galėtų būti Mergelės moteris, bet šiame derinyje tikriausiai negalima būtų apsieiti be nuolatinės lytinių santykių analizės ir aptarinėjimo.

Nors nėra bloga, kas neišeitų į gera. Užbaigdami savo meilės santykius, jie galėtų susėsti ir parašyti sekso vadovėlį!

VĖŽYS (nuo birželio 22 iki liepos 23). Simbolis - krabas.

Šio ženklo vyrai valdomi Mėnulio. Fiziniu požiūriu Vėžio vyras neretai linkęs į apkūnumą, o jo penis atitinkamai tvirtas - diametras daro didesnį įspūdį negu ilgis.

Vėžys yra motiniškas ženklas, bet nesupraskime to klaidingai. Jis yra iš esmės moteriškai orientuotas vyras, ir tai jaučiama jo santykiuose su moterimis - jis tiesiog šildosi motiniškoje saulės šviesoje. Vėžį labai stipriai jaudina didelės, prašmatnios krūtys, ir jis mėgsta būti lepinamas, popinamas, glostomas, guodžiamas.

Vėžys yra nuotaikos žmogus, emocionalus ir pasirenka tokią seksualinę partnerę, kurią iš tikrųjų myli, kadangi čia jis jaučiasi daug saugesnis (o saugumo pojūtis jam ypač reikalingas), negu santykiaudamas su atsitiktinėmis moterimis.

Jeigu Vėžio jausmai rimčiau įžeidžiami arba jis jaučiasi esąs nesuprastas, nepakankamai įvertintas, jį gali apimti impotencija, o tada jau darosi niūrus, susirūpinęs, nusiminęs. Tačiau moteris, kuri sugeba visa tai kompensuoti ar pasiūlyti motinišką globą, gali vėl jj sužadinti.

Vėžiui net į galvą neateina pasimylėti, jeigu jo seksualinė partnerė nesiima iniciatyvos. O kai prieinama prie reikalo, daugiau malonumo jam suteikia pasyvus vaidmuo ir pasyvi pozicija. Tai anaiptol nereiškia, kad jis nesugeba susiimti (ir ją užspirginti) paskutinėje distancijos atkarpoje prieš finišą.
Vėžys yra juslus, jo erogeninės zonos koncentruojasi krūtinėje, nugaroje, sėdmenų srityse.

Jis neatsikalbinėja švelniai baramas, net pliaukštelėtas plaštaka nesupyksta, neatmeta masturbacijos - abipusės arba solo, o labiausiai jam patinka, kai visas lyg kūdikis išbučiuojamas mažyčiais bučiniais.

Vėžys linkęs į naminio, prijaukinto padaro gyvenimą ir labiau negu bet kur kitur jam patinka būti tarp gurgždančių, švariai išskalbtų patalų gerai prižiūrimuose kambariuose.

Mėnulio, metų laikų, moters menstruacijos ciklai ir kitokie gamtos reiškiniai taip pat turi nemaža įtakos Vėžio nuotaikoms ir potraukiams. Labiausiai seksualus jis būna tarp Jauno Mėnulio ir Pilnaties, mažiau - Mėnuliui dylant.

Idealiausia santuoka

Pirmenybė čia tenka Jaučio ženklo moteriai, kuri, atrodo, turi daugiausia šansų įkūnyti net labiausiai Edipo komplekso apsėsto Vėžio fantazijas ir troškimus. Jis su didžiausiu paklusnumu turėtų dievinti jos dosnų rubensišką kūną, o abu drauge jie galėtų susikurti tiek seksualinių malonumų, kad jų užtektų tuzinui kitų, mažiau ekspansyvių tipų.

Žuvies ženklo moteris taip pat turėtų jam nepaprastai patikti. Tačiau ne tiek dėl to, kad jų temperamentai atitiktų vienas kitą, o priešingai - todėl, kad zodiakiškas kontrastas tarp Vėžio vyro ir Žuvies moters yra palankus laimingam, padaužiškam seksualiniam ryšiui.

LIŪTAS (nuo liepos 24 iki rugpjūčio23). Simbolis - liūtas.

Šio ženklo vyrai valdomi Saulės, kuri jiems suteikia patrauklumo, kilnumo ir šiaip malonaus ekspansyvumo.

Liūtas vyras dažniausiai plačiapetis, siaurų klubų ir paprastai neblogai aprūpintas, tai yra - apdovanotas nemažu peniu. Taigi Liūtas yra tikras liūtas, tik ne džiunglių miegamojo karalius, ir kiekviena, kuriai galiausiai teko garbė būti jo pamylėtai, lieka nepaprastai sujaudinta ir sužavėta. Kas taip sako? Žinoma, jis pats.

Liūtas vyras labai gerai suvokia savo gražaus kūno ir didelio penio reikšmę ir turi pakankamai savimonės bei egoizmo. Nesvarbu, ar jo partnerė įsitikino, kad jis pats geriausias pasaulyje meilužis, ar ne, - jis vis viena ją tuo įtikins.

Liūtas yra spalvingas, perdėtai puošnus, labai teatrališkas ženklas, ir šis vyras į miegamąjį (ir visur kitur) įneša pakankamai dramaturgijos, kurios užtektų susukti XXX kategorijos filmui (draudžiama žiūrėti iki 18 metų amžiaus), pagrindinis vaidmuo, suprantama, atitektų jam pačiam.

Liūtas mėgsta eleganciją, blizgesį ir prabangą visur ir visados, tad jį atstumia net ir šiek tiek apleista, netvarkinga aplinka.

Liūtas įsitikinęs, kad būtent jis žino paskutinį seksualinės mados žodį (teorijoj ir praktikoj), tačiau, tiesą sakant, gali pasirodyti esąs visiškai nelankstus ir neimlus, kai tenka seksualiai paįvairinti ar paeksperimentuoti.

Be to, ką jisai ir jo partnerė bedarytų, visados susidaro įspūdis, kad jis yra viršuje, nesvarbu, apie kokią konkrečią poziciją kalbėtume, toks jau jo įvaizdis, be to, šito reikalauja ir jo vardas - Liūtas jaučiasi vienintelis už viską atsakingas. Na ir, žinoma, jis turi visados gerai prisižiūrėti, impozantiškai atrodyti.

Liūtas mėgsta, kada jį glosto, visą glamonėja,bučiuoja, ir, jeigu tai daroma dievinant ir garbinant, - jam tai labai patinka.

Teisybės dėlei reikia pridurti, kad Liūtas turi stiprų seksualinį stimulą ir gali pranokti ne vieną, priimdamas ir suteikdamas malonumą. Tačiau daro jis tai ne tiek dėl savo meilužės, kiek dėl to, kad šitaip gali jaustis esąs nuostabus vaikinas...

Idealiausia santuoka

Labiausiai tikėtina, kad Svarstyklių moteris gali pasiūlyti tą prašmatnų žavesj, kokio ieško Liūtas vyras. Jos meilikaujantis susižavėjimas galėtų jį įkvėpti taip, kad seksualiai jis pranoktų patį save.

Kita viliojanti draugė Liūtui - Skorpiono moteris. Bet čia reikėtų perspėti - Skorpiono moteris neretai prilygsta jam savo seksualiniu iššūkiu, o tai gali baigtis arba ekstaze, arba kankinančia pabaiga. Viskas priklausys nuo to, ar jis sugebės priimti iššūkį, ar pripažins drąsos ir ryžto stoką.

MERGELĖ (nuo rugpjūčio 24 - rugsėjo 23). Simbolis - skaisti mergelė.

Šio ženklo vyrai valdomi Merkurijaus. Fiziškai jie dažniausiai būna liekni, apdovanoti nuosaikaus dydžio - labai dailiu ir maloniu – peniu.

Mergelės vyras - tai ponas Švaruolis ir ponas Šaltakraujis. Jis visad santūrus, nemėgsta demonstruotis, ypač viešumoje, ir iš tikrųjų vengia atkreipti į save kitų dėmesį. Galima būtų pamanyti, kad ir jo seksualiniai stimulai bei potraukiai nėra itin ryškūs, bet ne - jis sugeba būti ir tuo, kuris nenuvilia!

Iš esmės jis yra seksualiai aktyvus vaikinas, ypač karštų fantazijų, kurios gerokai nustebintų jo pažįstamus ir bičiulius ir kurias jis progai pasitaikius įkūnija.

Suteikus tokią progą, Mergelės vyras mielai išgyvens savo seksualines fantazijas drauge su meiluže, nes šiaip jau mėgsta patikimą sandėrį, abiems kartu atliekant visas tas įvairenybes, tarp jų - ir sadomazochistines.

Kaip ten bebūtų, viskam, ką jis daro, turi būti atitinkamas laikas, vieta ir išankstinis vaidmenų paskirstymas, jei tai, žinoma, įmanoma.

Jis mėgsta seksą už uždarų durų, visų geriausia - tradicinėje miegamojo atmosferoje.

Mergelės ženklo vyras garbina švarą, yra išrankus ir net rafinuotas, ir jo partnerę gali net apstulbinti skubotumas, kai jis puola vonios kambarin vos pasimylėjęs. Bet tokia jau jo prigimtis, ir čia nereikia ieškoti asmeninės kaltės.

Jis nieko nedaro savo sveikatos sąskaita, mat yra įsitikinęs - viskam savas metas. Jo kalendorinis tvarkaraštis super planingas, sakykim: pirmadienis ir ketvirtadienis - sporto salė, antradienis ir penktadienis - koncertai arba filmai, trečiadienis ir šeštadienis – seksas.

Merkurijus lemia jo smalsumą ir polinkį eksperimentuoti sekso srityje, kurioje, tiesa, jis pirmiausia teoriškai, iš knygų išsiaiškina kiekvieną aspektą ar pokrypj. Mergelės ženklo vyras mėgsta iš anksto žinoti, ko galima tikėtis, kur ir kada ko laukti.
Jo seksualinė energija palyginti stipri ir pastovi, ir nors jis nėra atviras erotikos mėgėjas, jį lengvai galima sujaudinti stimuliuojančiais seksualiniais vaizdais knygose, videofilmuose arba tiesiog pasikalbėjimuose.

Tačiau Mergelės vyro prigimtyje yra tai, kas retkarčiais verčia jj bėgti ir vengti fizinio kontakto. Dėl tokio bruožo jo meilužės gali prarasti pusiausvyrą, susinepatoginti, kol pagaliau supranta, kad tai ne jų elgesio, o jo nesuvaldomo charakterio padarinys.

Idealiausia santuoka

Mergelės vyras labai gerai tinka į porą Ožiaragio ženklo moteriai, kurios požiūris į seksą yra panašus. Pirmiausia tas pasakytina apie jų skrupulingą, smulkmenišką dėmesį viskam, kas vyksta prieš ir po seksualinio akto, mat tai juos domina ne mažiau, negu pati akto technika.

Jiems labai svarbu "kaip", "kada" ir "kodėl" - tai žmonės, kurie privalo numatyti ir suorganizuoti net patį netikėčiausią atvejį.

Kaip alternatyva Ožiaragio moteriai Mergelės vyrą gal dar labiau galėtų jaudinti Šaulio ženklo moteris. Tačiau jos smarkumas, veržlumas, impulsyvumas galėtų sutrikdyti jo visokeriopą pusiausvyrą, o būtent pusiausvyra - pats geriausias ir pats svarbiausias dalykas jo pasaulyje.

SVARSTYKLĖS (nuo rugsėjo 24 iki spalio 23). Simbolis - svarstyklės.

Šio ženklo vyrus valdo Venera. Fiziniu požiūriu jie paprastai būna gerai, proporcingai sudėti, gražios išvaizdos ir apdovanoti nuostabiu peniu.

Svarstyklių vyras yra amžinas romantikas. Jis įsigudrina ir sugeba sukurti rafinuotą elegancijos atmosferą visur, kur tik patenka, tai pasakytina ir apie jo seksualinius žygius.

Veneros planeta su visu jos gundančiu žavesiu, prašmatniu geidulingumu ir nepabaigiamu maksimalaus malonumo ieškojimu, nuolatos veikia jį.

Svarstyklių vyras pirmenybę visados teikia prabangos atmosferai ir geram, iki galo neišsakytam, nedemonstratyviam skoniui meilės reikaluose bei lovoje.

Jeigu aplinkui stinga harmonijos, nėra sutarimo, darnos, aplinkui netvarka, aplaidumas, skurdas ar dar kas nors panašaus, kas įžeidžia ar erzina jo jautrumą, Svarstyklių vyras, kaip ir Liūtas, absoliučiai praranda interesą seksui.

Būtent šis vyro tipas viešnamyje pasirodo su rožių puokšte šeimininkei.
Jis turi skonį bei potraukį groteskinėms keistenybėms ir dažnai eina iki tikrai nepaprastų, nelauktų, neįprastų seksualinių nukrypimų, bet sugeba visa tai orkestruoti į savotišką nuostabią simfoniją, paversdamas viską taktišku, žaviu, romantišku išgyvenimu.

Jis gali mąstyti bjaurių, kitaip tariant, fundamentalių keiksmažodžių terminais, bet nepritars jokiems veiksmams, įkūnijantiems tuos terminus.

Jo akyse praras žavesį moteris, kuri rėžia akį, yra per daug triukšminga, šiurkšti, įsakmi ar pernelyg valdinga.

Ruošiantis mylėtis, jis mėgsta įvairius stimuliuojančius, jaudinančius niuansus, ir niekad iš karto negrius ant sofos, tegu ir audinių kaliais išklotos.

Tiek jaunas, tiek pagyvenęs Svarstyklių vyras jautriai reaguoja į klasikinę romantišką aplinką - žvakių šviesą, subtilią muziką ir moteris jaudinančiu juodu naktiniu rūbu. Visų šios rūšies burtų užkerėtas jis išgaus iš savo pačius įvairiausius, nuostabiausius triukus - ir viskas bus subtilu, geidulinga, originalu.

Idealiausia santuoka

Svarstyklių vyrą gali stipriai sužavėti ir patraukti liūtiška gracija ir žavesys, būdingas Liūto ženklo moteriai. Jį žavi jos išorinis abejingumas, iš tikrųjų slepiantis gilų ir karštą seksualinį potraukį bei atsakomąjį jausmą.

Svarstyklių vyrai labai mėgsta nugalėti subtiliai keliamas kliūtis. Bet jokiu būdu nederėtų griebtis šiurkštaus spaudimo, prievartavimo!

Vandenio ženklo moteris taip pat galėtų įkūnyti tas unikalias seksualines perspektyvas ir viltis, kurios kaip magnetas traukia Svarstyklių vyrą.

SKORPIONAS (nuo spalio 24 iki lapkričio 22). Simbolis – skorpionas.

Seksualinė Skorpiono vyro paslaptis ir mistinis, mįslingas žavesys yra jo nuolatos kaitriai rusenantys troškimai, tik ir laukia, kad kas įpūstų liepsną.

Iš visų Zodiako ženklų Skorpionas vienintelis, kuris sugeba įžvelgti seksualinius simbolius bei prasmes visur kur.

Skorpiono penis - bet kurios nepasotinamos nimfomanės svajonė: jis turi milžiniškas jėgų atsargas ir gali atsilaikyti mūšyje ištisas valandas.

Skorpiono vyras - sekso įsikūnijimas. Jo penis nepaliks neišnaudojęs nė vienos galimybės. Jo pamylėta moteris iš tiesų jaučiasi devintame danguje.

Skorpiono vyras linkęs daryti viską, ką bedarytų, - iš visų jėgų ir su visa savo dinamiška energija, ir reikia būti nepaprastai seksualia moterim, kad galėtum jį atlaikyti ar jam prilygti.

Kaip bebūtų, jis truputį per daug smarkus sekso reikaluose. Kas retkarčiais galėtų būti tik nerūpestingas plunksnelių pakedenimas, su juo virsta visa niokojančiu žemės drebėjimu.

Seksualiniams susirėmimams jis atsiduoda visu savo kūnu, būna reiklus, trokšta visiško atsidavimo ir aktyvaus atsako, o krisdamas priverčia dundėti žemę.
Devynis kartus iš dešimties moteris galėtų visa tai priimti su dėkingumu, kaip pamatinių, stiprių kuriamųjų gyvenimo galių išraišką. Dešimtą kartą jai vertėtų meiliai, gražiuoju pamėginti atkalbėti jį nuo perdėto pasišventimo garbinant vislumo dievą Priapą.

Net didžiausių poreikių moteriai duodamas viską, ko ji trokšta, tuo pat metu Skorpiono vyras gali būti tikras vyriškas šovinistinis paršas, kuris traktuoja moterį kaip kokį seksualinės paskirties daiktą.

Žinoma, aš nesu prisiekusi feministė, ir šitokiu atveju patarčiau moteriai nusiraminti, atsipalaiduoti ir mėgautis, kuo įmanoma.

Daug sunkiau susitaikyti su tuo, kad Skorpiono vyras dažnai būna nepagarbus, neatidus kitam, o kartais - net sadistiškas. Jei paprieštaraujama, trukdoma jo seksualiniams norams arba yra sugriaunami, apviliami jo seksualiniai lūkesčiai, jis gali pavirsti absoliučiai nesukalbamu žmogumi.

Kiekviena moteris turėtų pirmiausia gerai pažinti savo Skorpioną meilužį ir tik po to išmėginti ją pačią dominančius būdus bei triukus. Galbūt jai derėtų išreikalauti iš jo gimimo liudijimą, įsitikinti, jog tai tikras Skorpionas, ir tada pasiruošti viskam, kas blogiausia. Ir viskam, kas geriausia.

Idealiausia santuoka

Ryžtingas Skorpiono vyras eina tiesiai į tikslą - jis atpažįsta savo svajonių moterį iš pirrrio - intuityvaus ir prityrusio – žvilgsnio.

Moteris, į kurią jis dažniausiai ir tiksliausiai nusitaiko - Jaučio ženklo moteris.
Dermė esti abipusė. Iš moteriškos pusės, Jaučio moteris gerai žino, kaip nutverti Skorpioną už uodegos, išvengiant jo geluonies. Ir jinai, taip pat, kaip jis, niekuomet neleidžia tuščiai laiko, siekdama savo tikslo.

Ožiaragio moteris, nepaisant jos šiek tiek nuošalesnės laikysenos, būtų kita mėgiama Skorpiono partnerė.

Galbūt jųdviejų meilės ryšio pradžia ir nebūtų tokia veržli ir karšta, kaip su Jaučio moterim, bet jų šansai išlaviruoti ir ilgam išlikti super seksualia pora yra net didesni.

ŠAULYS (nuo lapkričio 23 iki gruodžio 27). Simbolis - lankininkas.

Šio ženklo vyrus įtakoja Jupiteris - laimingo likimo, sėkmės ir palankumo planeta, ir Šaulys, reikia pasakyti, to visko turi su kaupu. Paprastai Šaulys būna aukštas, brandos metais gali tapti solidus, aptukti, bet tai nesvarbu, nes turi mielą, patvarų ir paslaugų penį, kuriuo sugeba pasidžiaugti.

Šaulys - malonumų, žaidimų ir pokštų mėgėjas. Geraširdis ir nepaprastai malonus, žavus, kai subręsta, Šaulys sugeba mėgautis seksu spontaniškai ir atsiduoti visas, kadangi seksas jam tėra malonumas, visai nežalingas paišdykavimas, nesvarbu - kada ir kur.

Jis niekad per daug rimtai neužsiima savo reikalais, vertina seksą, kaip vieną iš daugelio gyvenimo malonumų, kuriuo reikia gardžiuotis, panašiai kaip gardžiuojamasi gerais valgiais, puikiais gėrimais ir visais kitais tarpusavio bendravimo priedais.

Ir nors Šaulys negali padaryti rimtos meilužio karjeros, vis dėlto labai gerai suveikia pačiomis įvairiausiomis aplinkybėmis, ir būtent įvairovė jam patinka.

Nepaisant savo nepastovumo, Šaulys gali būti karštas ir aistringas, sugeba staigiai ir jautriai atsakyti į erotinį paskatinimą.

Dažniausiai jis būna nekantrus ir nemėgsta pernelyg ilgų žaidimų prieš lytinį aktą, bet savo skubotumą kompensuoja gana sparčiu atsistatymu. Ne veltui Šaulio penis dažnai vadinamas "recidyvistu". Tuo viskas pasakyta.

Šaulys - kilniaširdis ir dosnus tiek piniginiuose reikaluose, tiek įsipareigodamas kitiems.

Jis kupinas brangiai kaštuojančių idėjų ir mielai įsivaizduoja save kaip solidų vyrą, kuris gali turėti dievinančią jį žmoną, nuostabius vaikučius ir prašmatnią meilužę, pajėgiantį materialiai išlaikyti-ir seksualiai patenkinti abi moteris.

Jis mėgsta netikėtai užšokti trumpam pasimylėjimui prieš kelionę, ir lygiai taip pat jam patinka ilgos kelionės ne tik po geografinį, bet ir po seksualinį pasaulį.
Šaulys būna idealus meilužis moteriai, kuri sutinka turėti jį pagal jo paties nustatytas sąlygas. Ir ką gi - tos sąlygos niekada nebūna prastos!

Idealiausia santuoka

Kilniaširdis ir draugiškas Šaulys visad linkęs žiūrėti į visas moteris pro rožinių spalvų akinius ir, šitaip žiūrėdamas, verčia jas jaustis taip, tarsi jos būtų jo fantazijų idealus įsikūnijimas. O jo moters idealas, beje, labai artimas prašmatnių erotinių žurnalų, sakysim, "Playboy", merginų modeliui.

Žinoma, jei vis dėlto tenka pasirinkti ilgalaikę partnerę, Šaulys mieliausiai išsirenka linksmą, gyvybingą ir į eksperimentus linkusią Dvynių moterį. Arba - energingą, pilną gyvybes ir žavesio Liūtę.

OŽIARAGIS (nuo gruodžio 22 iki sausio 20). Simbolis - ožiaragis.

Ožiaragio vyrus įtakoja Saturnas - sąžiningo, sunkaus darbo ir ilgų apsisukimų planeta.Ožiaragis dažnai būna liesas, raumeningas ir apdovanotas pagarbos verto dydžio peniu, kuris beveik visados veikia pagal pareikalavimą. Kitaip tariant, čia labai retai tenka patirti nesėkmę visiems trims - vyrui, moteriai ir jam pačiam, t.y. Peniui.

Tiksliausias Ožiaragio meilužio apibūdinimas būtų toks: iš prigimties labai seksualus, bet atsargus, rezervuotas.

Kiek galėdamas jis stengiasi atriboti savo seksualinį gyvenimą nuo karjeros, ypač jaunystėje, neskuba oficialiai sukurti šeimos, kol negali jos solidžiai, materialiai aprūpinti.

Tam tikras keblumas bendraujant su Ožiaragiu štai koks: jūs ne visada galite suprasti, kokia jūsų pačios vieta šito vyro gyvenime.

Ožiaragis turi įprotį daug ką nutylėti, taip pat - ir savo jausmus partnerei, savo reakciją arba įspūdį apie judviejų pasimylėjimą. Kaip kokią didelę paslaptį praneša net tai, kada ji gali tikėtis vėl su juo susitikti.

Tačiau tai nereiškia, kad jis nieko neplanuoja. Priešingai - jis suplanuoja savo gyvenime absoliučiai viską ir rūpestingai įgyvendina iš anksto numatytus sumanymus.

Ožiaragis turi potraukį sudalinti savo gyvenimą lyg ir atskirais poskyriais ir laikinai uždaryti iš jų tą, kuris, jo nuomone, šiuo metu yra neesminis, kai atsiranda neatidėliotinos svarbos reikalų. Taigi ir jo seksualinis aktyvumas gali būti nepastovus: kartais užeina erotinio pokylio, seksualinių puotų laikotarpiai, o kartais - seksualiniai,badmečiai, kai ima pirmauti kitokie interesai.

Nusiteikęs seksualiai Ožiaragis esti nepaprastai pajėgus, bet kartais, jeigu jo svarbesnieji sumanymai sužlunga, gali tapti Įaikinu impotentu. Tokiais atvejais jis neretai išvis atšaukia lovos malonumus.

Tačiau Ožiaragis priklauso tokio tipo žmonėms, kurie kuo tobuliausiai atlieka viską, ko besiimtų, taigi jis būna stropus meilužis, itin linkęs eksperimentuoti ar leistis į seksualinius nukrypimus, bet visiškai patenkinantis net radikaliausią moterį.

Saturnas dar vadinamas brandos planeta, tad Ožiaragio vyrai, panašiai kaip geras vynas, bėgant metams vis gerėja.

Idealiausia santuoka

Ožiaragį dažnai patraukia jo zodiakinė priešingybė - Vėžio moteris, kuri savo švelnumo ir jautrumo pertekliumi sugeba atsverti jo atsargumą ir santūrumą.
Mieliausiai pasirinkdamas Vėžio moterį ilgesniam, pastovesniam ryšiui, Ožiaragis linkęs trumpam aistringai susižavėti drąsios ir jaudulingos Avino moters kerais.
Ir vis dėlto jo aistra Avino moteriai dažniausiai tėra trumpalaikis reikalas: viens-du-trys-ir-pro-duris...

VANDENIS (nuo sausio 21 iki vasario 19). Simbolis - vandens nešėjas.

Šio ženklo vyrus įtakoja Uranas - genijų, ekscentrikų ir kitokių nonkonformistų planeta. Vandeniai dažniausiai būna fiziškai pa­rauklūs, gero kūno sudėjimo. Be to, Vandeniai įgudę menkiausiom priemonėm pasiekti geriausių rezultatų, nes, atrodo, bus likę už durų, kai dalijo didelius penius.

Žinoma, jis anaiptol nėra prastas meilužis - Vandenis paklūsta natūraliam pusiausvyros bei kompetencijos dėsniui. Jis linkęs į eksperimentus, būna aistringas, smarkus, juslus ir romantiškas iki tokio laipsnio, kad jo partnerė ima manyti, jog jis nepaprastai ja žavisi ir net labai brangina.

Tokiais atvejais mylimoji ima perdėtai savimi, pasitikėti, per daug save vertinti, o Vandenis, kurio elgesį visados sunku nuspėti, į šitokį suįžūlėjimą reaguodamas, gali paprasčiausiai pasitraukti ir palikti ją su visu jos pasitikėjimu savimi. Nepaisant to, visos moterys, kurias Vandenis myli ir palieka, dažniausiai prisimena jį su švelnia meile.

Vandenio mylimoji gali sulaukti iš jo netikėčiausių dalykų - su juo niekad nebūna šilta, visados karšta. Sakysim, vieną savaitę jis nenori nieko - tiktai dulkintis iki išprotėjimo, o po to kelias savaites seksas jo beveik nedomina. Vandenis gali kuo karščiausiai įkalbėti savo meilužes išbandyti, neįprasčiausius būdus, bet lygiai taip pat gali kuo šalčiausiai ignoruoti žmogų su ypatingai atšiauriu abejingumu, nors apskritai jis geraširdis.

Vandenis privengia iš anksto numatytų pasimatymų: paskirk jam vietą ir laiką, o jis vis viena - gal ateis, o gal ir ne.

Paklusdamas keistiems, neįprastiems savo asmenybės ir save libido seksualiniams potraukiams, Vandenis kiekvienu konkrečiu metu gali norėti skirtingo partnerio - kartais moters, kartais vyro.

Idealiausia santuoka

Vandenis mėgsta intelektualinį gundymą, tai yra - dirginimą erotinėmis mintimis ir vaizdiniais.

Taigi tiek Svarstyklių moteris su jai būdingu įgimtu geidulin­gumu bei erotiniu išradingumu, tiek Dvynių ženklo atstovė su savo turtinga vaizduote - abi puikiai tinka ir sugeba skleisti labiausiai Vandenį hipnotizuojantį žavesį.

Kartais tas žavesys baigiasi stipriu seksualiniu ryšiu, o kartais taip ir lieka jaudinančiu platonišku susižavėjimu - viskas čia priklauso nuo moters patirties ir sugebėjimo valdyti Vandenio nuotaikas.

ŽUVYS (nuo vasario 20 iki kovo 20). Simbolis – žuvys.

Šio Zodiako ženklo vyrus valdo Neptūnas - poezijos, muzikos, meno planeta, verčianti ilgėtis to, kas nepasiekiama. Fiziniu požiūriu Žuvų vyrai linkę į apkūnumą, tačiau tai nekenkia jų seksualiai patraukliai išvaizdai. Žuvų vyro mielas, šaunus penis, sakytum, gyvena savo paties neramų, smalsų, energingą, pilną ieškojimų bei tyrinėjimų gyvenimą ir turi įnoringą charakterį.

Žuvų vyrą galima būtų pavadinti zodiakiniu numylėtiniu - tai ištikimas meilužis ir partneris, iš esmės net seksualesnis už Skorpiono ženklo vyrą.

Turbūt maža atsirastų dalykų, kurių jis nesiryžtų padaryti - tiek seksualiniame, tiek kasdieniniame gyvenime - vien tam, kad patirtų malonumą.

Jo partnerės malonumas yra taip pat ir jo malonumas, ir tai jį dvigubai įkvepia.
Jis romantiškas, emocionalus, impulsyvus, juslus, aistringas ir stipriai reaguoja į seksualinį skatinimą.

Jis nepaprastai jautrus erotiniam dirginimui beveik visose erogeninėse zonose, o jo svajonė - absoliučiai, totaliai susilieti su savo mylimąja.

Geriausiai jam patinka tokios lytinio akto pozos, kurios leidžia labiausiai suartėti, susiglausti, susipinti, ir ne prie širdies tokios, kurios apsunkina ar trukdo bučiuotis, liestis, glamonėtis.

Žuvų vyras vargu ar būtų dažnas viešnamio lankytojas. Pasižymėdamas dideliu emociniu jautrumu, Žuvų vyras dažnai jaučiasi neužtikrintas, nesaugus, negarantuotas dėl savo meilės santykių ateities ir todėl reikalauja ypatingai didelio dėmesingumo, prisirišimo, patikinimo bei nuraminimo.

Tai kūrybingas vyras, labai jautrus įvairiems įspūdžiams, kupinas fantazijų ir sumanymų (jis tiesiog jų "vaikščiojanti saugykla"), kurie peržengia visas ribas, užkariauja jo turtingą vaizduotę, įsiveržia j meilės ir sekso reikalus.

Jis niekaip negali patenkinti savo troškulio viskam, kas nepasiekiama, ir būtent dėl šios priežasties gali niekad taip ir nesusirasti tobulos partnerės.

Tačiau pakeliui į nepasiekiamą tikslą jis gali savo mylimosioms suteikti daug laimės valandų.

Idealiausia santuoka

Labiausiai tinkanti Žuvų vyrui moteris - Mergelė, kuri galėtų sėkmingai apraminti jo nerimą ir nepasitikėjimą. Ji vienintelė turi pakankamai kantrybės ir supratimo, idant pilnai pasišvęstų savo mylimojo įnoriams - seksualiniams ir visokiems kitokiems.
Stiprokai jaudina ir traukia Žuvų vyrą taip pat ir panelės ar ponios Vandenės, bet neretai jos atrodo jam šiek tiek neparankios. Vaizdžiai tarus, situacija gali priminti bandymą kvadratiniu kamščiu užkimšti apskritą skylutę.

Mat nepaisant to, ką Vandenė bedarytų jam nuraminti, jųdviejų santykiuose neišvengiamai atsiranda per stipri seksualinio dirginimo įtampa, o prijungus prie jos dar ir būdingą Žuvų vyriu nepastovumą, rezultatas gali būti gana netikėtas: Žuvų vyras susipakuos savo penį ir išeis visiems laikams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)