Zodiako ženklus, kurie sukurti vienas kitam, pristato portalas elle.ru.

Avinas ir Vandenis

Šių ženklų atstovai – apsigimę nuotykių ieškotojai ir tai galioja ne tiek kelionėms po pasaulį, kiek kasdieniams bendriems atradimams, pavyzdžiui, lovoje. Jie mėgsta viską daryti kartu, kaip viena darni komanda. Jeigu kitos poros pavargsta nuo nuolatinio bendravimo ir artumo 24/7 formate, Avinui ir Vandeniui niekada nebūna nuobodu ar neįdomu vienas kito draugijoje. Dėl šios svarbios savybės jie puikūs partneriai ne tik meilėje, bet ir įvairiuose reikaluose. Tai retas atvejis, kai žmonės gali harmoningai kurti bendrą šeimos verslą, nepakenkdami tarpusavio santykiams ir bendriems reikalams.

Jautis ir Vėžys

Jautis ir Vėžys susieti labai stipriais ryšiais ir fizine, ir emocine prasme. Abu supranta ir priima visus savo antrosios pusės aspektus (išorinius ir vidinius), kas padeda jiems greitai išspręsti bet kokius konfliktus ir ilgus metus išsaugoti santykiuose aistrą. Labai jaudinanti šios Zodiako poros savybė yra nuoširdus dėkingumas savo partneriui už šią sąjungą. Jie besąlygiškai palaiko vienas kitą visame kame, kas tampa puikiu pagrindu ilgai laimingai santuokai, o šiandien tai pasitaiko išties retai.

Dvyniai ir Vandenis

Tai vienas beprotiškiausių Zodiako sutapimų! Būtent šiuos ženklus dažniausiai pakerta meilė iš pirmo žvilgsnio, o susituokti jie gali praėjus vos porai mėnesių (ar savaičių!) nuo pažinties. Dvyniai ir Vandeniai pasižymi dideliu kūrybiniu potencialu – jie nuolat dalinasi vienas su kitu savo neįtikėtinomis idėjomis, nes žino, kad gali tikėtis partnerio palaikymo. Jų svajonės – tarsi dėlionės detalės, kurios palaipsniui susideda į vieną idealų paveikslą. Nevertėtų nurašyti ir to fakto, kad šių ženklų atstovai mėgsta jaustis nepriklausomais ir gali ramiai leisti laiką su draugais po vieną, kas visai nekenkia, o, priešingai, tik stiprina sąjungą.

Vėžys ir Žuvys

Vėžys ir Žuvys susieti išties kosminio ryšio. Šaltai vandens stichijai priklausantys ženklai apdovanoti svajingumu ir emocingu aplinkinio pasaulio suvokimu. Dažnai jau po pirmo susitikimo jiems susidaro įspūdis, kad jie pažįstami šimtą metų. Jiems netenka taikytis prie kito žmogaus įpročių ir keistenybių, nes jie tokie panašūs į jų pačių! Šie ženklai puikiai susigyvena, nes nepervertina, tačiau ir nenuvertina savo partnerio, moka nuoširdžiai juo didžiuotis, rodyti jam empatiją ir kur reikia nusileisti.

Abu pasižymi puikia intuicija ir jaučia vienas kito poreikius „šeštojo jausmo“ lygmenyje, kas padeda jiems lengvai sukurti tvirtą ryšį, kuris gali tęstis dešimtmečius. Seksualinėje sferoje poros laukia puikus suderinamumas, nes abu mėgsta erotinius žaidimus, siekia fiziologiniam aktui suteikti aukšto lygio estetiką, jie abu trokšta abipusio pasitenkinimo.

Liūtas ir Šaulys

Šių ilgai grojančių santykių pagrindas – aistra. Abu ženklai moka mėgautis gyvenimu ir mylėti tą, kuris panašiai jaučia pasaulį. Jie puikiai žino, ką nori gauti iš gyvenimo, padeda vienas kitam pasiekti bet kokio tikslo ar įgyvendinti svajonę. Šaulys gali tapti Liūtui stimulu judėti į priekį, o pats jis dėl Liūto plačios prigimties gali pozityviau žiūrėti į pasaulį. Abu jie yra Ugnies ženklo atstovai, abu puikiai supranta savo partnerio poreikius. Tai labai ryški sąjunga.

Šalia šios porelės visada labai linksma. Jų pavyzdys įkvepia net pačius ciniškiausius aplinkinius. Abipusės laimės šansus didina Liūto ir Šaulio gebėjimas atleisti ir neprisiminti pikto. Jiems nesunku prisitaikyti prie buities, panašūs jų skoniai ir principai, kas suteikia jiems daugiau vilčių giedrai bendrai ateičiai.

Mergelė ir Jautis

Du Žemės ženklai (labai žemiški ir jų troškimai), kurie tiesiog negali neįsimylėti vienas kito ar bent jau užmegzti tvirtų draugystės ryšių. Iš šalies kartais atrodo, kad tai meilė iš abipusio išskaičiavimo ar kokio nors slapto susitarimo – tokiu praktišku, ramiu ir sutelktu atrodo jų ryšys. Iš tikrųjų, Mergelės ir Jaučio gilių jausmų nuoširdumu abejoti neverta. O jeigu šie Zodiako ženklai dar pasidalina vaidmenimis, jų meilė tik padvigubės.

Jautis tokioje sąjungoje turi nustatyti prioritetus ir imtis idėjinio įkvėpėjo vaidmens (kitose porose jis gali prapulti aktyvios antrosios pusės fone), o Mergelė talentingai viską įvykdyti. Tai ta pati meilė, apie kurią rašoma knygose: „ir gyveno jie ilgai ir laimingai“.

Svarstyklės ir Dvyniai

Tarp Dvynių ir Svarstyklių vyraujanti idilė – stipraus intelektualinio ryšio pavyzdys. Šie oro ženklai visada pasižymi įspūdingu protiniu darbu. Jie įsitikinę, kad smegenys – pati seksualiausia partnerio kūno dalis, o proto žaidimai kursto aistrą labiau nei raumenų demonstravimas. Jie sugeba įsimylėti ne išvaizdą ar kūno linijas, o humoro jausmą ir charizmą. Be to, tai tas puikus atvejis, kai santykiai grįsti tvirta draugyste – abu įsitikinę, kad gali atvirai pasakoti savo partneriui visas savo svajones, paslaptis ir išgyvenimus. Aukštas pasitikėjimo laipsnis – puikus šio patikimo ryšio bruožas.

Skorpionas ir Vėžys

Dažniausiai du pernelyg aistringi partneriai negali sudaryti idealios poros. Jie arba apdegina vienas kitą, arba pradeda konkuruoti. Vis dėlto, jeigu vienas jų yra Skorpionas, o kitas – Vėžys, tokia sąjunga gali būti tobula. Jie mato pasaulį per identišką emocinio suvokimo prizmę. Panašūs jų siekiai ir interesai. Tai patrauklūs, jautrūs ir švelnūs žmonės.

Vėžiui labai imponuoja kūrybinis Skorpiono pradas, o Skorpionas jau nuo pirmų bendravimo minučių susižavi Vėžio sielos gilumu. Jiems nebūtinai reikia linksminti vienas kitą pokalbiais – pakanka tiesiog „patylėti greta“. Tai byloja apie tai, kad tokiems partneriams visiškai nesunku vienam prie kito prisiderinti. Jų jausmų pagrindas yra sielų vienybė, kuri atsiranda tarp jų kartą ir visiems laikams.

Šaulys ir Avinas

Atominė porelė! O kaip kitaip, kai kalba eina apie Šaulius ir Avinus, kurių aistra primena dinamito sandėlį. Nesuvaldoma energija, kurios jie turi per akis, tik dar labiau sustiprina šią sąjungą ir padeda jai klestėti. Jie abu vertina savo antrosios pusės laukinį entuziazmą ir palaiko optimistinį požiūrį į gyvenimą. Nors ir priimta manyti, kad geriausia viena kitą traukia priešingybės, kartais neįtikėtinai panašūs žmonės tampa maksimaliai artimi. Ši pora gali ranka rankon įveikti visus išbandymus, kuriuos paruošė jai gyvenimas, ir būtinai visiems įrodys, kad neišsprendžiamų problemų nebūna, jeigu šalia yra patikimas ramstis.

Ožiaragis ir Jautis

Tarp šių dviejų Zodiako ženklų kyla tokia galinga chemija, kuria negali pasigirti nei viena kita astrologinė pora. Juos sieja patikimumas, kantrybė, atsidavimas, meilė darbui ir tikslo siekimas. Lovoje jų laukia visiškas tarpusavio supratimas – slaptus antrosios pusės troškimus jie jaučia iš vieno prisilietimo. Tuo pat metu abiejų šių ženklų nepavadinsi pernelyg romantiškomis asmenybėmis, tačiau tai nereiškia, kad kažkas iš jų kenčia dėl siurprizų ir švelnumo trūkumo.

Be to, Jautis ir Ožiaragis turi šį tą, apie ką svajoja dauguma mūsų – begalinis vienas kito dievinimas. Abiems atrodo, kad jam atiteko nepakartojamas lobis. Šis nuoširdus žavėjimasis antrąja puse aplinkinius neretai nervina, tačiau tuo pat metu negalima nepripažinti, kad tai ir jaudina. Būtent apie tokią sąjungą paprastai sakoma „giminingos sielos“.

Vandenis ir Svarstyklės

Šių Zodiako ženklų atstovai jau nuo pirmųjų pažinties minučių demonstruoja susidomėjimą vienas kitu ir netrukus persimetimas keliais žodžiais gali išsitęsti iki kelių valandų pokalbio, nes jie turi tiek daug bendrų temų! Šių Oro ženklų santykiai beveik mistiški, iš šalies ši sąjunga kelia daugybę klausimų ir abejonių, jų meilę labai sunku suvokti. Tačiau, galų gale, koks kieno reikalas, jeigu jiedu puikiai žino, kas vyksta jų galvose ir širdyse, o svetima nuomonė juos mažai jaudina.

Gyvenime abu šie ženklai siekia pademonstruoti savo individualumą ir nepriklausomybę, tačiau dėl konkretaus partnerio yra pasiruošę padaryti išimtį ir gali nusileisti savo idealams dėl meilės, harmonijos ir tarpusavio supratimo. Toks sveikas kompromisas tik dar labiau sustiprina jų santykius.

Žuvys ir Skorpionas

Dar viena pora, kuri dažnai intuityviai traukia vienas kitą. Perduoti šios pojūčius žodžiais sudėtinga, juos galima tik patirti. Prisimenate kadrus iš filmų, kuriuose pagrindinis herojus „išplešia“ žvilgsniu Ją iš minios ir negali atitraukti akių? Tokia situacija Žuvų ir Skorpiono gyvenime visiškai reali. Tegul netgi jų nuomonės pomėgių klausimu dažnai išsiskiria, bendros vertybės ir požiūris į šeimą padeda jiems nugyventi kartu ilgą laimingą gyvenimą. Kartais jie taip tiksliai atspėja savo partnerio mintis, kad atrodo, kad viena ar kita idėja gimė jų pačių galvoje – taip detaliai jie jaučia situaciją. Dar jie nebijo būti labai romantiški ir sentimentalūs savo gyvenimo palydovo atžvilgiu.

--------------------------------------------

DELFI įspėja, kad ši informacija yra pramoginio pobūdžio ir ja nereikėtų vadovautis kaip patarimais bei elgsenos vadovu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)