113
Kitas

Avinas

Pirmos savaitės pradžioje galimos permainos ir netikėtumai. Kai kam norėsis iš esmės keisti situaciją. Pirmos spalio dienos tiktų dokumentų tvirtinimui, sutartims, palankios planuojantiems leistis į komandiruotes ir keliones. Tai puikus metas susitikimams, pažintims, kai kam ir naujos draugystės pradžiai.

Spalio 4 d. svarbu išlaikyti vidinę harmoniją ir emocinę pusiausvyrą – prasidės Mėnulio pilnatis. Galite būti jautresni nei įprastai, norėsis dėmesio ir meilės, o nuotaikos gali būti permainingos kaip už lango oras.

Pirmos savaitės pabaigoje geriau užbaiginėti darbus, metas, tinkamas laikas norintiems perteikti savo žinias, patobulėti, išmokti kažką įdomaus ir naujo, norintiems parodyti iniciatyvą, finansinių ir moralinių skolų atidavimui. Šiomis dienomis palanku taikytis, siekti šeimoje, o ir užsimezgusioje draugystėje, harmonijos.

Spalio antroji savaitė – ypatinga. Pirmadienį ir antradienį -Venera, o penktadienį ir Marsas viešės karališkajame laipsnyje. Tai tinkamas metas finansinėms operacijoms, stambesniems pirkiniams, palankus planuojantiems įsigyti nekilnojamą turtą, pasirašyti sutartis ar pradėti nuosavą verslą.

Antrosios dekados pabaigoje, metas tinkamesnis darbų pabaigimui. Iš sėkmingesnių dienų paminėčiau 17d., o norintiems užmegzti naują draugystę, palanki spalio 18 d.

Trečioji dekada, Venerai keliaujant Svarstyklių ženklu, sėkminga išvykoms, kelionėms, naujiems projektams, kuriems tinkamas metas prasidės su Mėnulio jaunatimi nuo spalio 20 d. Spalio 22-23 d., Marsui keliaujant griaunamuoju Svarstyklių ženklo laipsniu būtinas didesnis atsargumas keliuose. Tai laikas, kai planai gali keistis, galimos ir nenumatytos išlaidos.

Labai sėkminga sutartims ir deryboms galėtų būti spalio 25 d., kai Merkurijus viešės karališkajame Skorpiono laipsnyje, tai ypatingas metas meilei ir draugystei.

Spalio paskutinės dienos, ypač 28 ir 29 d. – aštresnio astrologinio fono – Merkurijus keliaus griaunamuoju Skorpiono ženklo laipsniu. Venkite konfliktų, derinkite nuomones . O paskutinės spalio dienos tiktų komercijai, dalykiniams kontaktams, pirkiniams, mokslui ir informacijos rinkimui.

Daug gražių patyrimų jums spalį linki astrologė Lolita Žukienė!
113
Kitas

Avinas