Gana įdomu pažvelgti atgal į energetinę kiekvienos dienos prasmę. Neatsitiktinai šeštadienis ir sekmadienis yra poilsio dienos, o likusios laikomos darbo dienomis.

Taigi, kokia energetinė kiekvienos savaitės dienos prasmė ir kam galima panaudoti tą energiją?

Pirmadienis

Pirmadienis yra Mėnulio diena. Diena, skirta įėjimui į jūsų tikrąjį potencialą, intuiciją ir emocijas.

Pirmadienis iš tikrųjų nustato emocinį toną visai likusiai savaitei, nes Mėnulis prašo mūsų suprasti mūsų emocijas ir tai, ką mes norime pasiekti artimiausiomis dienomis. Daugelis baiminasi šios dienos ir laiko ją sudėtinga. Tai susiję su tuo, kad emocijos Mėnulio dieną gali susimaišyti ir versti jus jaustis kaprizingais bei vangiais.

Jeigu nesate pirmadienio gerbėjai, gali būti kažkokia pagrindinė emocinė energija, su kuria bandote susidoroti. Pirmadienis taip pat gali iššaukti pozityvią motyvacijos ir energijos bangą. Jeigu pajausime teigiamą reakciją į mūsų gyvenimą ir emocinę sveikatą, pirmadienis gali padėti pradėti darbą ir visą ateinančią savaitę būti pozityvios nuotaikos.

Antradienis

Antradienis yra Marso veikimo ir energijos diena. Tai puiki diena tikslų siekimui. Jeigu pirmadienis skirtas emocinio tono nustatymui, tai antradienis – šio tono įvedimui.

Antradienis yra ideali diena projektams įgyvendinti, sprendimams priimti ir jiems įgyvendinti, ypač jeigu tai susiję su jūsų karjera. Šios dienos energija padės jums judėti pirmyn visose jūsų gyvenimo srityse.

Norėdami geriausia panaudoti antradienio energiją, išsiaiškinkite, ko norite, ir iškart pradėkite siekti savo tikslo! Marso energija suteiks jums paskatą ir aistrą, kurios padės siekti savo tikslų, svajonių ir troškimų.

Trečiadienis

Trečiadienį valdo komunikacijos ir išraiškos planeta Merkurijus. Tai paverčia trečiadienį puikiu laiku suprasti, ko norite ir kur judate. Trečiadienis taipogi yra idealus laikas susitikimams bei renginiams planuoti, taip pat jis tinka bet kokiems svarbiems iššūkiams. Dar tai yra ideali diena atvirumui su mylimu žmogumi.

Merkurijus valdo aukštesnįjį protą, todėl smegenų šturmas ir idėjos paprastai prasiveržia trečiadieniais. Todėl skirkite šią dieną idėjų generavimui ir kūrybinių projektų kūrimui. Tai idealus laikas tiksliam bet kokių sudėtingų gyvenimo sprendimų įsivaizdavimui.

Tai savaitės vidurys, tad trečiadienio energija suteikia mums suvokimą apie tai, ar atkreipiame dėmesį į mūsų poreikius ir kokią energiją paleidžiame į Visatą.

Ketvirtadienis

Ketvirtadienis – Jupiterio diena, o tai yra pozityvumo ir plėtros planeta, dėl ko ši diena tampa idealiu laiku naujiems dalykams aiškintis ir savo sąmonei plėsti.

Kai užbaiginėjame darbo savaitę, ketvirtadienio energija leidžia mums būti produktyviais ir padeda pasirūpinti tais klausimais, kurie galimai mus jaudino kelias pastarąsias dienas. Ketvirtadienis taip pat yra pozityvumo diena, kuriai būdingas lengvumas, padedantis pasiekti sėkmę ir būti atviresniems naujovėms.

Ketvirtadienio energija taip pat palaiko viską, kas leidžia mums tobulėti dvasios ar proto prasme. Tai idealus laikas naujai dvasinei praktikai ar naujam pomėgiui. Taip pat tai geras laikas finansiniams klausimams užbaigti ar savo pinigų srautams valdyti.

Penktadienis

Penktadienis yra Veneros diena, o tai meilės ir kūrybos planeta, kuri paverčia šią dieną idealia bendravimui su kitais ir poilsiui.

Romantiška Veneros energija penktadieniais skatina norą bendrauti ir verčia galvoti mus apie tuos, kuriuos mylime. Tai paverčia penktadienį idealia diena pasimatymams ir intymiems ryšiams! Taip pat tai yra puikus laikas pasilepinimui.

Jeigu norite veiksmingai panaudoti penktadienio energiją, planuokite laiką su savo artimaisiais ir vykdykite bet kokius kūrybinius projektus, kurie yra rengimo stadijoje. Stenkitės neplanuoti penktadieniui nieko pernelyg įtempto, nes tai poilsio ir pramogų diena.

Šeštadienis

Šeštadienis yra Saturno diena. Tai atsakomybės prisiėmimo ir organizavimo diena. Dauguma mūsų šeštadieniais tvarkomės namuose, atliekame namų užduotis ir sprendžiame asmeninio gyvenimo klausimus, ir tai gali būti susiję su tuo, kad Saturnas padeda mums savo pagrįstumu ir gebėjimu išsaugoti pusiausvyrą.

Šeštadienis – ideali diena organizuoti save kitai savaitei. Šios dienos energija suteikia mums galimybę pavyti ir pralenkti. Norėdami veiksmingai panaudoti šeštadienio energiją, spręskite stambius projektus ir skirkite laiko ateities planams.

Sekmadienis

Sekmadienis yra Saulės diena, kuri idealiai tinka atsipalaidavimui ir susijungimui su savo vidiniu „aš“. Šios dienos energija tikrai palaiko savirefleksiją, dvasinį augimą ir suteikia jums laiko, būtino savo sielai atkurti.

Sekmadienis neša su savimi gražią atmosferą persiorientavimui visai savaitei į priekį. Tai taip pat idealus laikas susikoncentravimui į klausimus, susijusius su sveikata ir gerove. Sekmadieniais vykstantys susitikimai – harmoningi ir lengvi. Norėdami veiksmingai panaudoti sekmadienio energiją, pašvęskite šią dieną poilsiui ir atsipalaidavimui. Stenkitės neplanuoti nieko pernelyg reiklaus, o geriau skirkite laiko savo vidiniam švytėjimui.

Kiekviena diena neša savyje unikalią vibraciją ir kai jūs sugebėsite nusiteikti šiai energijai, pradėsite pastebėti, kaip ji formuos ir nukreips jūsų savaitę!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)