Keturių Zodiako ženklų atstovai šią vasarą būtinai patirs ne vieną svaiginančio džiaugsmo ir laimės kupiną akimirką.

Avinas

Avinų prigimtis kartais stebina. Bet verta prisiminti, kad garsusis Giacomo Casanova pagal Zodiaką – Avinas. Tada galbūt mažiau stebėsitės matydami, kaip greitai šio ženklo atstovai iriasi meilės upe, stengdamiesi neužsibūti su tuo pačiu partneriu. Ilgalaikė aistra Avinams nebūdinga, o kai tiktai jinai priblėsta, šie žmonės vėl jaučiasi pasirengę naujiems meilės nuotykiams.

Visgi šią vasarą Avinų laukia kiek kitokia patirtis. Į jų gyvenimą įžengs žmogus, dėl kurio visas pasaulis staiga atrodys pasikeitęs. Visi ankstesni santykiai regėsis it menkos intrigos, nublanks naujos pažinties akivaizdoje. Su žmogumi, kurį netrukus lemta susitikti, Avinų laukia visiškai nauji potyriai ir nuostabių akimirkų kupinas metas.

Mergelė

Nedaug suklystume sakydami, kad kam jau kam, o Mergelėms šiais metais nesisekė nuo pat pradžių: darbai nėjo pagal planą, o meilės reikalai priminė katastrofą – netgi koronavirusas tebuvo mažmožis, palyginti su asmeninėmis nesėkmėmis. Laimei, kentėti liko neilgai – negandų kupinas etapas artėja prie pabaigos.

Nuo pat vasaros pradžios aplink Mergeles ims būriuotis itin patrauklūs žmonės. Šio Zodiako ženklo atstovai dabar, kaip niekad, išsiilgę dėmesio ir švelnumo, tačiau vis tiek gali nesugebėti pažaboti savo charakterio – noro viską kontroliuoti ir analizuoti. Tikėtina, kad rimto Mergelės dėmesio nelauktai sutikta simpatija sulauks ne iš karto, bet interesas nejučiom tik augs. Užvis svarbiausia tai, kad svaigulingas romanas tikrai gali peraugti į tvirtą sąjungą. Kada tai paaiškės? Ogi iki Naujųjų metų!

Šaulys

Šauliai – iš prigimties avantiūristai, tačiau šią vasarą jų avantiūroms nebus galo. Tik nerimauti nėra jokio pagrindo, nes nieko baisaus tikrai negresia. Šią vasarą Šaulius ištikimai saugos žvaigždės ir visas būrys angelų sargų bei kitų stebuklinėmis galiomis apdovanotų būtybių.

Bet nuostabiausia tai, kad visiškai netrukus Šauliai gali sutikti tokį žmogų, kurį regėjo tik slapčiausiose svajonėse. Ryšys su juo bus toks stiprus, kad visos ankstesnės partnerystės akimirksniu pasimirš. Kai taip nutiks, Šauliai supras, kad tikrą meilę išgyvena pirmą kartą. Belieka palinkėti, kad užsimezgę santykiai turėtų tęsinį.

Vandenis

Vandeniai garsėja kaip praktiški analitikai, niekada neprarandantys gebėjimo blaiviai mąstyti. Dar vienas jiems būdingas bruožas – savų emocijų slėpimas. Jausmingumą Vandeniai tapatina su silpnumu, todėl patys visada elgiasi santūriai, neleidžia, kad jausmai prasiveržtų į paviršių. Galbūt todėl Vandeniai laikomi geriausiais patarėjais, kai apninka ypač didelės abejonės.

Visgi šią vasarą įvyks stebuklas: aplinkiniai taps liudininkais, kaip kuris nors pažįstamas Vandenis virs pačiu romantiškiausiu, protą dėl jausmų praradusiu žmogumi. Kad taip nutiktų, turi įsiplieksti meilė, ir ji tikrai įsiliepsnos, nes neužilgo Vandenis sutiks žmogų, kurio ilgėjosi visą gyvenimą. Todėl net tie, kurie seniai prarado viltį susikurti laimę, turėtų būti budrūs, nes vasarą lydės sėkmė ir tik nuo jų priklausys, kaip susiklostys įvykiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)