Vėžys

Vėžys turi puikią intuiciją. Jiems tereikia savo intuicija pasikliauti. Vėžiai visada perpranta žmogaus esmę, pakanka vieno žvilgsnio. Jie puikiai jaučia, kai jiems meluoja arba kažko nesako.
Nė nemėginkite apsukti Vėžio. Jis greitai atsuks jūsų ginklą į jus pačius. Vėžiai moka manipuliuoti faktais ir gali lengvai jus apkvailinti. Tad su jais geriausia draugauti.

Mergelė

Mergelės apsigimusios logikės. Jų mąstymas stačiai glumina. Mergelės akimirksniu nuskenuoja žmogų, perpranta, kas jis per vienas. Be to, Mergelės puikiai geba kontroliuoti savo emocijas.
Šio ženklo atstovai per kilometrą užuodžia veidmainystę. Neverta nė bandyti jų apmauti. O jei reikia patarimo, drąsiai kreipkitės į Mergelę. Ji padės išanalizuoti jūsų problemą ir rasti sprendimą.

Skorpionas

Astrologai nerekomenduoja juokauti su šio Zodiako ženklo atstovais. Skorpionas ryšis viskam, kad tik sužinotų teisybę. Jam nebus sunku demaskuoti priešininką. Beje, tokiomis akimirkomis Skorpionus pagauna azartas. Dar vienas dalykas – Skorpionai meistriškai moka manipuliuoti žmonėmis. Tiesa, jei turite draugą Skorpioną ir esate su juo sąžiningi, jis tikrai bus geriausias draugas, kuri ne kartą duos vertingų gyvenimiškų patarimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)