Štai šių keturių Zodiako ženklų atstovai visada apvynios jus aplink pirštą:

1. Skorpionas

Apsigimęs manipuliatorius. Norėdamas gali įtikinti bet kuo ir bet ką – tam, kad gautų tai, ko trokšta. Prireikus Skorpionas regs klastingas strategijas, gudrius planus. Šie žmonės moka taip meistriškai meluoti, kad net patys tuo patiki. O aplinkiniai nė nepastebės klastos.

2. Dvyniai

Dvyniai moka apžavėti. Kartais nė patys nepastebi, kad žaidžia žmonių jausmais. Manipuliatoriais jų nepavadinsi, tiesiog – apsukrūs melagėliai. Skorpionai klastingi, o Dvyniai priešingai – visada linksmi, norintys bendrauti. Beje, meluoja tik tada, kai nori sulaukti dėmesio.

3. Žuvys

Žuvys sudaro malonių, geranoriškų žmonių įspūdį. Vis išvaizda gali būti apgaulinga – Žuvys moka meistriškai meluoti. Taip daro, norėdamos nusimesti atsakomybę ir pateisinti savo poelgius. Jų puikiai išlavinta intuicija ir jos jaučia, ko imtis, kad pasiektų savo.

4. Svarstyklės

Mėgstantys draugiją, linksmi, bendringi žmonės. Bet jei bus naudinga, neraudonuodamos meluos jums į akis. Dažniausiai meluoja, norėdamos išvengti rūpesčių arba išlipti sausos iš vandens. Dar moka skleisti gandus apie žmones. Jei kas panorėtų Svarstykles demaskuoti, jos nepritrūks pasiteisinimų ir atsikalbinėjimų, taigi, jas nėra lengva pričiupti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)