Jautis

2021 m. sausį ir vasarį socialinis gyvenimas turės reikšmingos įtakos jūsų asmeniniam gyvenimui. Susitikimai su žmonėmis skatins jus tobulėti ir parodys, kaip maksimaliai veiksmingai naudotis savo kūrybiniais ištekliais.

Tai bus nuostabus gyvenimo tarpsnis, kurio metu pamatysite, kaip plačiai gebate atverti širdį. Kuo daugiau laiko skirsite užsiėmimams, kurie jus įkvepia, padeda augti kaip asmenybei, tuo laimingesnė šią žiemą bus jūsų širdis.

Vėžys

2021-ieji prasidėjo pilnatimi jūsų ženkle, taigi metų pradžioje turėjote netikėtą kelionę... į savo sielos gelmes. Tai tęsis visą šią žiemą.

Intuicija pagelbės jums asmeninio gyvenimo srityje, todėl užbaigsite arba plėtosite santykius, kurie visų pirma sustiprins jūsų savivertę. Aiškiai formuluokite ir išsakykite savo poreikius, ir partneris padarys viską, kas įmanoma, kad jie būtų patenkinti.

Liūtas

Ko jūs iš tiesų norite? Dabar ne laikas eikvoti energiją santykiams, iš kurių nieko neišmokstate.

Kita vertus, tai netinkamas metas leisti savo ego vadovauti. Jūsų Zodiako ženklas stiprus, išdidus, o dabar metas apsivalyti nuo negatyvo ir atverti širdį tikrosioms meilės vertybėms.

Šaulys

Šią žiemą laukianti patirtis padės pasirengti dideliems pokyčiams intymiuose ir meilės santykiuose. Atkreipkite dėmesį į viską, kas skatina jus jaustis neužtikrintai, nestabiliai, paranojiškai, taip pat į tai, kas padeda jaustis kardinaliai priešingus, pozityvius jausmus. Vos tai suprasite, taps aišku, kokia kryptimi nukreipti savo meilės strėlę.

Vandenis

Nebūsite nusiteikę žaidimams santykiuose, trumpiems nuotykiams, flirtui ar apgaulei. Per kelerius pastaruosius metus išmokote gerbti savo tikruosius norus ir poreikius.
Be to, išmokote kontroliuoti tai, kas jūsų jėgoms, o dėl viso kito per daug nesijaudinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)