Net jeigu kažkurio iš dviejų įsimylėjusių žmonių pasąmonėje įsišaknijusios neigiamos virusinės programos, jos bendrai sėkmei nesutrukdys. Priežastis slypi tame, kad stipresnis ir optimistiškai nusiteikęs žmogus vis tiek nustelbs tą negatyvą, pakeisdamas antrosios pusės mąstymo būdą. Tokiose porose kartais netgi užprogramuotas didesnis potencialas, nei tose, kurios iš anksto nusiteikusios sėkmei.

Avinas ir Svarstyklės

Avinas ir Svarstyklės patogiai jaučiais santykiuose, todėl jie visiškai papildo vienas kitą. Šių Zodiako ženklų atstovams paprasta susidoroti su problemomis. Nesėkmės akimirkomis jie nieko nekaltina, todėl juos lydi sėkmė.

Avinas ir Svarstyklės taupyti pinigų ne itin mėgsta, užtat moka uždirbti ir neapsistoja ties tuo, ką pasiekė. Idėjų generatoriumi tokioje poroje daugiausia būna Svarstyklės, o už pasitikėjimą ir stabilumą atsako Avinas. Oro ir Ugnies stichijų derinys tokioje poroje – praktiškai idealus. Tokioje santuokoje yra viskas: kūrybinis potencialas, atsargumas, ištikimybė principams, motyvacija ir pasvertos ambicijos.

Vandenis ir Šaulys

Tai dar viena Oro ir Ugnies tipo pora. Šaulys ir vienas be ypatingų problemų gali susikrauti turtus bei pasiekti sėkmę. Vandenis taip pat gali demonstruoti polinkį į turtus. Ši pora yra pati produktyviausia iš visų galimų. Finansinė sėkmė Vandenį ir Šaulį lydi tiesiog kiekviename žingsnyje todėl, kad šie žmonės kompensuoja vienas kito trūkumus ir stiprina savo privalumus.

Vandenis ir Šaulys – atradėjai, gimę būti verslininkais. Sudėtingose situacijose Vandeniai išsaugo ramybę, o Šauliai pameta idėjų. Kai viskas gerai, Vandenis atsako už gamybos procesą arba techninę dalį, o Šaulys yra linkęs vesti derybas. Norėdami, jie gali keistis vaidmenimis, nepakenkdami savo našumui.

Liūtas ir Mergelė

Mergelė – atsargus ir taupus žmogus. Mergelė visada viską kontroliuoja. O štai Liūtas sugeba Mergelę įkvėpti, priverčia ją perlipti per save ir išeiti iš komforto zonos. Liūtas nukreipia Mergelės protą reikiama linkme, veda derybas ir santykiuose atsako už ambicijas. Dar Liūtas neįtikėtinai išradingas, todėl, kai Mergelei baigiasi idėjos, Liūtas gali pamesti dar kelias.

Tai išties sėkminga pora, nors ją sunku pavadinti turtingiausia. Esant palankioms sąlygoms, šie žmonės gali tapti nesuvokiamai turtingi, tačiau taip susiklosto ne visada. Jeigu Liūtas ir Mergelė padės vienas kitam atsikratyti trūkumų, šansai, kad pasiseks, išaugs.

Jautis ir Žuvys

Šioje poroje, ko gero, pats aukščiausias kūrybinis potencialas iš visų. Jaučiui gerai sekasi derėtis ir planuoti reikalus. Jie labai įžvalgūs ir net gudrūs, ko neturi Žuvys. Žuvims reikia tokio partnerio, nes tik Jautis gali nukreipti jas ir kontroliuoti jų emocinę dedamąją. Jeigu finansiniuose santykiuose Žemės ženklo atstovai bus lyderiais, toks duetas finansine prasme pranoks bet kurį kitą.

Iš Žuvų reikia savotiško nuolankumo ir gebėjimo įgyvendinti patarimus. Jeigu Vandens stichijos atstovai galės visiškai pasikliauti antrąja puse, viskas gausis. Nedidelę problemą kelia tas faktas, kad meilės suderinamumas tarp šių ženklų nėra pats geriausias. Kad atsirastų pasitikėjimas, būtinas laikas ir stiprus įsimylėjimas iš abiejų pusių.

Dvyniai ir Vėžys

Dvyniai ir Vėžys – labai įkvepiantys žmonės. Vėžys įkvėpimo semiasi iš meilės Dvyniams. Pastarieji Vėžiams yra savotiškas katalizatorius. Dvyniai turi viską, kad taptų laimingais ir savimi patenkintais, tačiau dažnai energiją švaisto vėjais. Veikiami Vandens stichijos, Dvyniai labai dažnai nusiramina, pradeda pasaulyje ieškoti savęs, prioritetu išsikelia ne asmenines užduotis ir poreikius, o bendrą gerovę.

Versle šių žvaigždynų atstovams sekasi, nes tarp jų stiprus dvasinis ryšys. Pagrindinį darbą atlieka Vėžys, o Dvyniai kartais pameta idėjų ir paprasčiausiai netrukdo antrajai pusei daryti tai, ką jie moka geriausia.

Ožiaragis ir Skorpionas

Ši sąjunga yra geriausias išminties ir intuicijos, darbštumo ir gudrumo, kuklumo ir didelių ambicijų derinys. Ožiaragis – verslus ir siekiantis tikslo. Skorpionas – talentingas ir neįtikėtinai sėkmingas. Daugumoje atvejų Ožiaragis ir Skorpionas dirba ne kartu, o lygiagrečiai, padėdami bet kokiam žmogui išeiti iš sudėtingos situacijos. Tokioje šeimoje, greičiausiai, bus ne vienas, o du verslai, nes skiriasi šių žmonių požiūris.

Abipusė pagarba šioje poroje vyraus praktiškai nuo pirmų pažinties dienų. Norėdami, Ožiaragis ir Skorpionas gali suvienyti pastangas tam, kad priešai ir gero nelinkintieji būtų pastatyti į savo vietas. Šiuose santykiuose viešpatauja maksimali ramybė, kas puikiai tinka finansinei sėkmei ir saviraiškai pasiekti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)