Kiekvienam Zodiako ženklui reikia būti pasiruošusiam pasitelkti sunkiąją artileriją nepalankiomis dienos valandomis.

Zodiako ženklams palankiausias dienos metas:

Vandens stichija: Vėžys, Skorpionas, Žuvys

Vandens stichija apdovanojo šiuos Zodiako ženklus ramiu būdu ir sveika nuovoka. Astrologų nuomone, Vandens stichijos atstovams sėkmingiausi paros laikai yra nuo 4 val. ryto iki 10 val. ir nuo 21 iki 24 val. Vienu ir kitu laiku Vėžiams, Skorpionams ir Žuvims lengviau priimti svarbius sprendimus, planuoti dieną, generuoti idėjas.

Minėtu laiku Žuvims geriausia planuoti, nudirbti nesunkius namų ruošos darbus. Galima ruoštis darbui, krautis daiktus kelionei, apgalvoti kokį nors svarbų sprendimą.

Skorpionams anksti ryte ir vėlai vakare geriausiai seksis laimėti ginčus, rasti originalius bet kokių problemų sprendimus.

Vėžių charizma ryškiausia ryte ir vakare. Būtent šiomis valandomis jiems lengviausia užmegzti naują pažintį. Vakare Vėžio ženklo atstovai traukia žmones savo žavesiu. Ryte žmones žavi Vėžių geraširdiškumas.

Oro stichija: Dvyniai, Svarstyklės, Vandenis

Oro stichijos žmonės mėgsta bendrauti, yra dinamiški ir charizmatiški. Jų sėkmės metas prasideda maždaug 12–13 val., o baigiasi – apie 22–23 val. Per šias valandas jiems reikia spėti nudirbti visus darbus, sutvarkyti visus reikalus. Kitu laiku patartina sumažinti apsukas, kad išvengtų nemalonumų ir sugadintos nuotaikos.

Vandenis – kūrybingas Zodiako ženklas. Jam atstovaujantys žmonės moka padaryti įspūdį draugams ir kolegoms, pasiūlyti naujų idėjų kokioje nors veikloje. Nuo vidurdienio iki vidurnakčio Vandeniai spindi žavesiu ir trykšta išradingumu.

Dvynių po vidurdienio sėkmės laukia keliaujant ir bendraujant. Šie žmonės lengvai prisitaiko prie permainų. Minėtu laiku juos apima kūrybinis įkvėpimas.

Kalbamu laiku po Svarstyklių ženklu gimusiems žmonėms lengviausia dirbti, apsipirkti, megzti naujas pažintis. Taip pat tvarkytis namuose, auklėti vaikus, užsiimti pomėgiais.

Ugnies stichija: Avinas, Liūtas, Šaulys

Ugnies stichijai priklausantys Zodiako ženklai turi neįtikėtiną kiekį energijos. Jie yra išskirtinai gabūs tiek protiškai, tiek fiziškai. Jų jėgos metas – nuo vidurnakčio iki 5 val. ryto, taip pat dieną – nuo 12 iki 14 val. Šiomis paros atkarpomis jiems lengviausia priimti sudėtingus sprendimus, paskatinti save kažką pradėti ir pan.

Avinams patinka naktinis gyvenimas. Šiuo laiku sėkmė jiems šypsosi praktiškai visose srityse, jiems lengva užsiimti ir kūrybine veikla, ir monotonišku darbu. Fiziniams krūviams tinkamiausias dienos metas.

Liūtams naktį ir per pietus geriausiai einasi patys svarbiausi reikalai ir klausimai. Juos ne visada norisi spręsti, bet sėkmės valandomis eisis greičiau. Beje, minėtu laiku Liūtai būna puikios nuotaikos.

Šauliams nuo vidurnakčio iki 5 val. ryto ir per pietus patartina skirti laiko sau, ir kuo daugiau. šie žmonės daugiausia energijos iš žvaigždžių gauna naktį, todėl jiems norisi kažkur eiti, bendrauti su žmonėmis, ieškoti nuotykių.

Žemės stichija: Jautis, Mergelė, Ožiaragis

Žemės stichija suaktyvėja 8 val. ir būna aktyvi iki maždaug 18 val. Būtent šiuo laikotarpiu Mergelėms, Ožiaragiams ir Jaučiams būtina užsiimti pagrindiniais darbais.

Mergelėms šiuo metu būna aštriausia intuicija, didžiausias atsparumas stresui ir stiprus noras dirbti. Taip pat stipri būna motyvacija, didžiausias fizinis aktyvumas.

Ožiaragiams dienos metu lengviausia ruoštis namuose, kurti ateities planus. Šiuo laiku jiems pavyks nuveikti gerokai daugiau, nei pačiu produktyviausiu vakaru. Ožiaragiai – dienos žmonės, jų laikas – nuo saulės patekėjimo iki nusileidimo.

Jaučiai dieną yra išskirtinai patrauklūs priešingai lyčiai. Dienomis jiems patartin asu kuo nors kartu dirbti, spręsti namų klausimus, apsipirkinėti ir pan. Apskritai šiuo laiku jiems sekasi bet kokioje srityje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)