Jei kartais rodosi, kad viena bėda veja kitą, pirmiausia apsidairykite aplinkui. Tikrai gali būti, kad šalia yra daiktų, kurie blokuoja sėkmę ir neleidžia pozityviai energijai patekti į namus.

Specialistai laikosi nuomonės, kad kiekvienas žmogus, atsižvelgdamas į savo Zodiako ženklą, turtėtų pasirūpinti, kad jo namuose būtų konkretus vien jam sėkmę nešantis daiktas. Kokie gi tai daiktai?

Avinas

Avinai iš pažiūros – savarankiškos ir savimi pasitikinčios asmenybės, tačiau jiems kartais stinga žmogiškos šilumos ir meilės. Namuose šio ženklo atstovams rekomenduojama pasikabinti artimų žmonių, su kuriais malonu bendrauti, nuotraukų. Dar geriau, jei tose nuotraukose bus įsiamžinę ir jie patys. Šios nuotraukos – galingas teigiamos energijos užtaisas, it magnetas traukiantis sėkmę.

Jautis

Jaučiams patariama po ranka turėti daiktą, susijusį su kokia nors laiminga gyvenimo akimirka. Tai gali būti rašiklis, aksesuaras, raktų pakabukas ar kt. Matydamas šį daiktą Jautis sugebės papildyti pasitikėjimo savimi atsargas ir sėkmingai susidoroti su tenkančiais iššūkiais. Stebėtis nėra kuo: malonūs prisiminimai – svarbi puikių sumanymų sąlyga.

Dvyniai

Dvyniams astrologai rekomenduoja įsigyti iš dviejų vienas kitam prieštaraujančių komponentų susidedančią statulėlę. Tai gali būti vandens ir ledo simboliai, in ir jang pradų atvaizdas, netgi baltos ir juodos spalvos katinai. Tiks ir dvi priešybes vaizduojantis paveikslas. Į jį žvelgdami Dvyniai sugebės išlaikyti vidinę harmoniją ir užsitikrinti sėkmę.

Vėžys

Jautriesiems Vėžiams neprošal namuose įsirengti nedidelį fontaną arba „paleisti“ auksinės žuvelės figūrėlę į dirbtinį akvariumą. Tokie daiktai padės nusiraminti ir užprogramuos laimei. Jie tikrai taps sėkmės talismanais.

Liūtas

Liūtai turėtų susidomėti valios jėgą simbolizuojančiais daiktais. Tai gali būti sportininko statulėlė, bokso pirštinė, lenktyninio žirgo figūrėlė. Gyvenimą taip pat papuoš ryškiai raudonas žibintas. Tokie daiktai padės atsikratyti slepiamais kompleksais, o tada bus daug lengviau prisivilioti sėkmę.

Mergelė

Mergelėms kartais stinga užmojo, ir taip yra todėl, kad didžiąją dalį energijos jos skiria darbui, kurį atlieka bemaž idealiai. Net grįžusios namo Mergelės sunkiai atsipalaiduoja, kol tinkamai nesusitvarko. Jos tikrai neprašaus įsigijusios ugnį spjaudančio fakyro statulėlę arba atvaizdą. Toks talismanas neišvengiamai primins, kad gyvenime esama daug keistų dalykų, į kuriuos galima bent pažvelgti.

Svarstyklės

Svarstyklėms dažnai stinga kūrybingumo. Kad sėkmė kuo rečiau atsuktų nugarą, ant sienos galima pasikabinti kaukę arba vėduoklę, kokį nors muzikos instrumentą, taip pat fotografiją arba plakatą, kuriame įamžinta kokia nors teatro scenos žvaigždė. Tokie daiktai gali pabudinti Svarstyklėms įgimtus, tačiau prisnūdusius talentus, o jie visada pasiteisina kaip raktas į sėkmę.

Skorpionas

Skorpionams gana dažnai sekasi, todėl jie gali tiesiog pamiršti, kad kaprizingoji Fortūna nelinkusi atleisti atsainaus požiūrio. Darbo kabinete arba kokioje nors matomoje vietoje Skorpionai gali pasikabinti keturlapio dobilo atvaizdą, pasagą arba kitą panašią prasmę turintį simbolį. Tai gali būti ir jų pačių rasti, gražiai įrėminti daiktai. Jie visada primins, kad laimė nedalijama veltui – kartais ją reikia užsitarnauti.

Šaulys

Šauliai kartais kremtasi dėl pripažinimo stokos. Neramūs išgyvenimai gali trukdyti baigti pradėtą darbą. Kad jaustų didesnį pasitikėjimą savimi, jiems patariama įsirengti asmeninių pasiekimų kampelį. Sustatykite lentynose laimėtus prizus, iškovotus medalius, pagyrimų raštus, net paprasčiausius atvirukus su išrašytais drąsinančiais šūkiais. Į tokią aplinką sėkmė netruks užsukti.

Ožiaragis

Ožiaragiai suvis ne tokie užsispyrę, kaip apie juos šnekama. Jie laisvai gali keistis, rasti naujų pomėgių ir nepaliaujamai tobulėti. Prisivilioti į namus sėkmę jiems gali padėti vienas paprastas daiktas – natūralus, pagal gimimo datą parinktas akmuo. Tai ir yra Ožiaragių sėkmės talismanas.

Vandenis

Smalsuoliams Vandeniams kelyje link tikslo kliūtimi gali tapti išsiblaškymas, neatidumas. Pagelbėti jiems gali baltos gulbės atvaizdas. Jis padės išlikti ramiems, apsaugos nuo nemalonumų ir pritrauks į namus sėkmę.

Žuvys

Žuvų laimės talismanas – koks nors teigiamas emocijas žadinantis daiktas. Tai gali būti nurimusios jūros peizažas arba auksinės žuvelės atvaizdas. Toks daiktas paskleis namuose pozityvią energiją ir apgaubs jų šeimininką sėkmės aura.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)