Avinas

Šio ženklo žmonėms patinka aktyvus poilsis – sportas, žygiai ir kelionės. Svarbu, kad kiekviena laisva minutė teiktų naujus įspūdžius ir geras emocijas. Avinai pasiryžę veikti bet kuriuo metu ir stengiasi tuo užkrėsti kitus. Todėl geriausias būdas juose susikaupusiai įtampai pašalinti – fiziniai krūviai. Tik būtina atsiminti tai, kad šio ženklo žmonėms nevalia piktnaudžiauti alkoholiu.

Avinams tinka ir kūrybinės užduotys, tik reikia išmokti pradėtus darbus užbaigti – šie žmonės greitai netenka susidomėjimo šia sritimi. Šiais metais Avinų laukia puikios galimybės keliauti, o rudenį jie gali pajusti potraukį ekstremalioms sporto šakoms.

Jautis

Šio Zodiako ženklo atstovai yra dideli komforto mėgėjai, todėl dažniausiai jie teikia pirmenybę poilsiui namuose ant minkštos sofutės su lėkšte gardumynų rankose. Vis dėlto, jeigu jau Jautis ryšis palikti namus ir leistis ieškoti naujų įspūdžių, tai išsirinks pačius patogiausius viešbučius ir geriausius restoranus.

Pasiūlymo pernakvoti palapinėje prie laužo šio ženklo žmonės tiesiog nesupras. Jaučiai nemėgsta skubėti, todėl laisvalaikiui mielai renkasi rankdarbius, augina gėles ir ruošia maistą. Šiais metais jie turės pakankamai laiko kūrybai ir namų gražinimui.

Dvyniai

Dvyniai dievina bendravimą, todėl laisvalaikiu jų telefonas praktiškai visą laiką užimtas. Patekę į sudėtingą situaciją, jie pirmiausia bando pasikalbėti su draugais ar ypatingais atvejais netgi kreipiasi į psichologus, kad susivoktų ir gautų naujų žinių.

Šio ženklo atstovai puikiai pailsi neilgose išvykose, svarbu, kad dažnai keistųsi įspūdžiai ir kelionės būtų pažintinės. Dvyniams namuose sėdėti sunku, užtat prie vairo jie tiesiog jaučia palaimą. Šiais metais jiems geriau ilsėtis kompanijose, o rudenį pasitaikys proga gerai atsipalaiduoti.

Vėžys

Šio ženklo žmogui nėra nieko geriau už poilsį namuose, kur jauku, o svarbiausia – saugu. Jam geriausias būdas atsipalaiduoti – pamiršti darbą, apsupti save komfortu ir artimais žmonėmis, kurie sugebės suprasti ir nuraminti.

Vėžiams patariama retkarčiais pagulėti šiltoje kvapnioje vonioje, vėliau pagurkšnoti skanios žolelių arbatos, paklausyti raminančios muzikos. Vasarą naudinga pabūti prie jūros, daug plaukioti, bet neverta pernelyg ilgai kaitintis saulėje. Atgauti jėgas padės ir nespartus darbas namuose. Šių metų vasarą Vėžiams pasitaikys reta galimybė praleisti atostogas vienumoje, o artėjant rudeniui nubus kūrybinės jėgos ir gebėjimai.

Liūtas

Tai stiprus ir energingas Zodiako ženklas, todėl ir ilsėtis jam patinka aktyviai bei triukšmingai. Geriausias būdas jėgoms atgauti – šokiai, šou programos (suprantama, ne eilinio žiūrovo vaidmenyje), svečiai, apsilankymas prabangiame restorane ar bent jau linksmos komedijos peržiūra. Susiklosčius sudėtingai situacijai, įtampos Liūtui atsikratyti padės sportas, pasivaikščiojimas po parduotuves ar apsilankymas grožio salone.

Gimusieji po šiuo Zodiako ženklu mėgsta eiti nepramintais keliais ir taip išbandyti savo galimybių ribas. Šiais metais Liūtas turi galimybę apsilankyti neįprastose vietose, vasarą gali atsirasti netgi naujas draugų ratas – su jais bus itin malonu leisti laiką.

Mergelė

Geriausias poilsis šio Zodiako ženklo atstovams – pasikeitusi veikla, mat Mergelės nepratusios atsipalaiduoti ir tinginiauti. Tokie žmonės puikiai atgauna jėgas namuose dirbdami nesudėtingus darbus – valydami lentynas, tvarkydami spintas, rūpindamiesi kambarinėmis gėlėmis.

Jeigu Mergelė vis dėlto ryžtasi kažkur toliau išvažiuoti, būtina viską iš anksto iki smulkmenų apgalvoti – viešbutis tūri būti itin patogus, o maitinimas reguliarus ir sveikas. Šiam ženklui reikia vengti didelių emocinių krūvių. Naktiniai šokiai iki nugriuvimo – tikrai ne Mergelei. Šių metų atostogas Mergelei geriausia praleisti namuose ar sodyboje. Į keliones leistis galima nebent vėlų rudenį.

Svarstyklės

Svarstyklėms labai svarbus santykis su supančiu pasauliu, todėl joms sunku pakęsti vienatvę, ypatingai, jeigu susiklosčiusi situacija kelia įtampą. Todėl geriausias poilsis šio ženklo atstovams – dviese su antrąja puse arba su pačiais artimiausiais draugais. Svarstyklės – labai rafinuotas ženklas, todėl atgauti jėgas jam padės subtilūs pojūčiai ir graži aplinka – paveikslai, skulptūros, gera muzika ar malonūs kvapai.

Svarstyklėms geriausia keliauti ten, kur galima gėrėtis aukštuoju menu, lankyti galerijas ir grožėtis puikiais vaizdais. Šiais metais itin palankios neilgos kelionės bei poilsis nedidelėse draugijose. Rudenį patartina nors kelias dienas skirti sau – tai gali būti masažai, baseinai, SPA.

Skorpionas

Skorpionams labai svarbu išmokti atsipalaiduoti, nes jiems tai sunkiai sekasi, mat šio ženklo atstovai nevengia maksimalaus darbo krūvio ir aštrių pojūčių. Jie gerai jaučiasi plaukdami baidarėmis ar išsileidę į pavojingą ekspediciją, kurioje tyrinėja paslaptingus reiškinius.

Atsiradus įtampai, jie nevengia alkoholio, tačiau tokiu atveju kur kas geriau būtų nueiti pasikonsultuoti pas psichologą. Skorpionai puikiai pailsi klausydami muzikos ar, dar geriau, mokydamiesi groti kokiu nors instrumentu. Iš visų sporto šakų, šio ženklo atstovams geriausiai tinka plaukimas. Šiais metais palanku ilsėtis vienumoje.

Šaulys

Šauliai yra romantikai. Labiausiai juos viliojantis poilsis – tolimos kelionės, nesvarbu, ilgalaikė ekskursija ar turistinis žygis. Svarbiausia, kad horizonte matytųsi naujos vietos, suptų nauji žmonės, užvaldytų nauji įspūdžiai. Šaulys nuolat nori būti įvykių centre, nes vienatvė tikrai ne jam. Namų jaukumas jo pernelyg nežavi, o privilioti į restoraną įmanoma tik tuo atveju, jeigu jis garsėja itin egzotiška virtuve.

Kai gyvenime atsiranda pernelyg daug įtampos, Šauliui geriausia būtų kreiptis patarimo į autoritetingą žmogų ar net apsilankyti šventykloje. Šiais metais šio ženklo atstovai gali pajusti didelę laisvę. Vasaros pradžioje puikus laikas leistis į keliones, o žiemą bus palankus metas dvasinėms praktikoms.

Ožiaragis

Ožiaragis niekur neskuba. Ši taisyklė galioja kalbant ir apie poilsį. Šio ženklo atstovai mėgsta būti vienumoje. Puikus atsipalaidavimo variantas – kukli buitis, paprastas maistas, krūva įdomių knygų ir, galbūt, net meditacija. Ožiaragiui labai naudinga pasivaikščioti kalnuose ir pakvėpuoti grynu ir švariu oru.

Kai nutinka kažkas neįprasto, dažniausiai jis užsidaro savyje, nors kur kas geriau būtų atverti širdį žmogui, kuriuo pasitiki. Renkantis fizinę veiklą, Ožiaragiui labiausiai tinka joga. Treniruotės turi būti orientuotos ne į jėgą, o į ištvermę. Šiais metais žvaigždės žada įdomią kelionę, kuri suteiks dvasinį pakylėjimą.

Vandenis

Vandeniui nėra nieko geriau už bendravimą su senais, laiko patikrintais draugais. Šio Zodiako ženklo atstovai praktiškai niekada nebūna vieni – juos visada supa bendraminčių būrys, su kuriais jam įdomu ir ilsėtis, ir dirbti. Vandenį nesunku sudominti nauja veikla. Šie žmonės labai mėgsta keliauti ir komforto lygis jiems nėra toks jau svarbus. Svarbiausia, kad būtų įdomu ir pakaktų įspūdžių.

Šio ženklo atstovams svarbu pakilti virš savo problemų – ne tik perkeltine, bet ir tiesiogine prasme. Palanku skristi atostogauti lėktuvu, pakilti į dangų oro balionu arba bent jau pasisukti apžvalgos ratu. Per šių metų atostogas Vandenio laukia daug naujų pažinčių. Daugiau laisvalaikio atsiras artėjant rugsėjui.

Žuvys

Žuvys pirmenybę teikia vienumai. Joms nepatinka triukšmingos pramogos, žygiai, aktyvus sportas irgi ne joms. O štai meditacija, joga ir kitos Rytų kultūros apraiškos šio ženklo atstovams puikiai tinka. Žuvims taip pat palanku stebėti gamtą, ypatingai žvelgti į vandens paviršių. Jėgas sugrąžins kruizinės kelionės jūromis ar upėmis, baidarių žygiai, plaukiojimas.

Jeigu užvaldo stresas, geriausia pabūti vienumoje, uždegti žvakes, pasimėgauti dušu ar vonia. Šiais metais Žuvys gali pajusti dvasinį atsinaujinimą, atsiverti. Šio ženklo atstovai dievina keliones ir šių metų atostogos jas tikrai padovanos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją