Jautresni žmonės net prieš jam vykstant gali jausti emocijų svyravimus, būti prastesnės nuotaikos ar savijautos. Astrologijoje tai svarbus reiškinys, galintis turėti ilgalaikį efektą.

Pusšešėlinis Mėnulio užtemimas įvyks Žuvų ženkle, kuriam priskiriama kūryba, atjauta, noras rūpintis kitais ir padėti ir netgi pažeidžiamumas per baimes,ir žalingus įpročius. Tad labai svarbu išlikti atspariais negatyviems jausmams, jums trukdantiems įpročiams.

Nepamirškite savo kūrybinių sugebėjimų, širdies gerumo.
Šiuo laikotarpiu vertėtų atsisveikinti su skaudžiomis patirtimis, prisiminti tai, kas jūsų gyvenime buvo gera.

Pasinaudokite šiuo užtemimu palikdami tai, kas jums kenkia: pvz., labai palanku mesti rūkyti, atsisakyti ir kitų jums trukdančių įpročių.

Galbūt atėjo laikas atsisveikinti ir su tais, kurie jūsų nemyli, o tik jumis naudojasi. Kartais mus laiko gailestis, prisirišimas, o kartais - baimė likti vienam. Susigaudykite, atsirinkite, kas tikra jūsų jausmuose. Mylėkite ir vertinkite nuoširdžiai jus mylinčius žmones ir save.

Dažniau raskite už ką galite padėkoti, ypač tiems, kurie jums sunkiu metu pagelbėjo. Jei negalite pradžiuginti žinute, bent prisiminę tą žmogų, padėkokite mintimis. Dėkingumas gausina tai, už ką dėkojame, pritraukia to daugiau į mūsų gyvenimą ir suteikia džiaugsmo mums padėjusiems.

Peržiūrėkite sandėliukus, garažus ir spintas. Galbūt, sukaupėte daiktų, kuriais nesinaudojate, o kitiems jie labai praverstų. Tegu neužima vietos naujiems į jūsų gyvenimą turintiems ateiti dalykams.

Taip pat permąstykite ir savo mintis, atsisakydami sustabarėjusių nuostatų, nepasitikėjimo savimi ir rytdiena. Pasiruoškite ir nusiteikite geroms gyvenimo permainoms.

Sapnai šią naktį svarbūs, atkreipkite į juos dėmesį, kaip ir į žmones, kuriuos iškart kitą dieną sutiksite. Galbūt išgirsite tai, ką Visata jau kurį laiką nori jums pasakyti.

Didelės jums sėkmės!