Na o štai šiems Zodiako ženklams meilės reikalai visada sėkmingi:

Žuvys

Žuvims lengva rasti meilę, kadangi joms nesunku dėti pastangas tarpusavio supratimo dėlei ir suteikti mylimam žmogui antrą šansą. Žuvys trokšta įsimylėjimo pojūčių, kiekvieną kartą maksimaliai juos išgyvena. Dėl savo naivumo, nekaltumo ir polinkio į romantiką jie yra idealūs kandidatai į romantinį partnerį. Beje, šio Zodiako ženklo atstovai – patys nuoširdžiausi iš visų, jie visa širdimi atsideda santykiams, grįstiems besąlygiška meile.

Jautis

Romantinių santykių srityje Jaučiai visada ištikimi ir atsidavę. Šio Zodiako ženklo atstovai garsėja kantrumu, tiesa, visko siekia savaip. Atsitiktiniai, neilgalaikiai santykiai Jaučiams netinka. Juos domina tvirti ryšiai, grindžiami pasitikėjimu, abipuse pagarba. Jei Jaučiui pavyks rasti tinkamą porą, sulig kiekviena diena jis vis stipriau mylės partnerį ir atsiskleis iš geriausios pusės.

Vėžys

Vėžys laikomas sentimentaliausiu ženklu, todėl visi santykiai jam vertingi ir svarbūs. Po šiuo ženklu gimę žmonės sukurti tvirtai meilės sąjungai, juos traukia tik tie žmonės, kurie sugeba kurti ilgalaikius santykius. Vėžiai empatiški, todėl yra puikūs partneriai, be to, jie apgaubia mylimąjį begaliniu rūpesčiu. Belieka pridurti – jei susitikinėjate su Vėžiu, jums labai pasisekė.

Mergelė

Po Mergelės ženklu gimę žmonės garsėja stabilumu, jiems visiškai natūralu traukti prie savęs žmonės. Šie žmonės smulkmeniški, moka rasti sau geriausią partnerį, tas asmeniniame gyvenime teikia jiems didelį privalumą – jie pasirinkimas labai retai būna klaidingas. Mergelės retai tuščiai leidžia laiką, nes eina į pasimatymą, norėdamos sutikti reikiamą žmogų. Iš šono tai gali atrodyti kiek proziškai, bet būtent toks požiūris padeda Mergelės rasti tikrą meilę (o tuo pačiu sutaupyti laiko ir nervų).

Šaulys

Šis Saulės ženklas, kurį valdo Jupiteris, vertina intelektualius ryšius. Avantiūristams Šauliams meilė – duobėtas, nelygus kelias, o jie vertina ir brangina visas kliūtis santykiuose. Kadangi mėgsta laisvę, jiems sunku tenkintis standartiniais santykiais – šio Zodiako ženklo atstovus dažnai vadina lengvabūdžiais, vėjavaikiais. Tačiau radę savo žmogų Šauliai labai stengiasi, kad mylimasis / -oji džiaugtųsi santykiais ne mažiau, nei jie patys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją