Pakelkite akis į dangų! 2013 metais jums reikia dažniau dairytis į žvaigždes ir tuomet daugelis senų bei užsitęsusių konfliktų - šeiminiai, turtiniai ir profesiniai – išsispręs savaime. Gyvatės metais Ožiaragiui bus naudingiausia pasitraukti į nuošalę, tačiau ne tam, kad tinginiautumėt, o tam, kad intensyviai dirbtumėt su savimi.

Išaugs vyresnių giminaičių ir šeimos tradicijų puoselėtojų autoritetas. Susidomėjimas praeitimi ir giminės istorija kitais metais Ožiaragiams taps svarbiausiu asmenybės vystymosi etapu.

Likimo linija

Jūsų laukia labai svarbūs metai realizuojant seniai ir giliai širdyje brandinamus planus. Priartėsite prie globalaus gyvenimo tikslo. Tačiau tik tuo atveju, jei tam atiduosite visas fizines ir dvasines jėgas.

Ožiaragiai gali atsidurti sėkmės viršūnėje, tačiau gali būti ir mirtinai sugelti gyvatės – viskas priklausys nuo to, kaip pasinaudosite likimo užuominomis. Jums neverta lįsti į visuomeninį gyvenimą ir dalyvauti triukšmingose akcijose. Pašvęskite laiką ramiam bendravimui su draugais, šeimos problemų sprendimui, koncentruotai protinei veiklai.

Itin svarbūs taps klausimai dėl naujo seksualinio partnerio paieškų ir senų meilės santykių vertės, tačiau Ožiaragiams vyrams ir Ožiaragiams moterims jie spręsis skirtingai. Moterims Gyvatės metai žada laimingus įvykių posūkius asmeniniame fronte, tačiau vyrai radikaliomis asmeninio gyvenimo permainomis turėtų palūkėti palankesnių vėjų. Gali būti, kad jauniesiems Ožiaragiams prabus susidomėjimas kelionėmis, kurios bus susijusios su istorija ar religija.

2013 metais Ožiaragiams bus naudingas pozityvus nusiteikimas ir mąstymas. Potraukis prie to, kas šviesu ir gera, padės įveikti kankinančias abejones ir depresiją. Tuomet ir priešai atsitrauks, ir materialinės problemos atslūgs, ir santykiai šeimoje pagerės.

Pasaulis dviems

Išaugęs Ožiaragių vyrų seksualinis aktyvumas 2013 metais taps tikru išbandymu jų žmonoms ir draugėms. Tačiau tai reikia atlaikyti kaip stichinę nelaimę, jeigu, žinoma, santuoka jums yra brangi. Jei ne, tuomet nesistenkite ir leiskite sau bet kokias atsakomąsias priemones.

Ožiaragiai moterys irgi liepsnos – jas būtinai trauks prie nuotykių. Tiesa, ne tiek prie seksualinių, kiek romantiškų. Ir čia jų nesulaikys nei mylimas užsiėmimas, nei mažas vaikas, nei sutuoktinio pavydas. Galima sakyti, kad Gyvatės metais virsite laisvę mylinčia, egoistiška ir gudria moterimi. Tačiau jūsų laukia ir bausmė. Blogiausiu atveju gresia skandalai, rparastas vyro pasitikėjimas ir net skyrybos.

Tie Ožiaragiai, kurie dar tik ruošiasi tuoktis, gali drąsiai žengti šį žingsnį – viskas klostysis puikiai. Naudinga bus pakeisti ir gyvenamąją vietą. Išsiskyrę Ožiaragiai, būkit dėmesingi! Kažkas visai šalia jūsų seniai puoselėja apie jus švelnias mintis. Apsidairykite aplinkui – tarp artimiausių pažįstamų galite išvysti išsilavinusį, padorų žmogų, kuris gali suteikti jums laimės.

Ožiaragių santykiai su tėvais gali atsidurti aklavietėje. Bandykite susiimti – viskas praeis savaime. Priešingu atveju ilgam laikui galite sugadinti atmosferą šeimoje. Pagyvenę ir vieniši šio ženklo atstovai staiga pagyvės ir ryšis ekstravagantiškiems, aplinkinių nuomone, žingsniams.

Nebūgštaukite dėl paskalų! Jeigu jums patinka merginti jaunesnes damas ar mėgautis 20 metų jaunesnių gerbėjų dėmesiu, tuomet pirmyn! Tai labai naudinga gyvenimo tonusui. Kitas reikalas, jei esate susituokęs. Šiuo atveju reikėtų pristabdyti arklius. Argi verta dėl malonaus flirto skaudinti žmogų, su kuriuo pragyvenote 30 – 40 metų?

Karjera ir verslas

2013 metais jūsų orientyrais turi tapti mokslai, kvalifikacijos kėlimas ir ryžtingas profesijos keitimas, jeigu pagaliau supratote, kad jums mielesnė kita veiklos sfera. Metai bus sėkmingi Ožiaragiams pedagogams, kultūros darbuotojams ir leidėjams. Šio ženklo atstovai, dirbantys reklamos ir bankininkystės sferose, turėtų susimąstyti, ar teisingą kelią pasirinko, jei 2013 metais pasijus nevykėliais. Gali būti, kad likimas šnabžda, jog atėjo metas keisti profesinę veiklą.

Kūrybiški Ožiaragiai taps aktyvesni ir pajus stipresnį pasitikėjimą savo jėgomis. Beje, kūrybiškais žmonėmis pagal žvaigždes galima laikyti visus, kurie mėgsta ir yra atsidavę savo darbui. Kiekvienas, atsidūręs savo vietoje, gali būti dailininku – tai banalybė, bet būtent taip 2013 metais jausis Ožiaragiai.

Finansinėse operacijose jiems seksis tik tuo atveju, jei jų partneriais taps draugai, seni bendramoksliai ar giminaičiai. Nesusidėkite darbe su ekstravagantiškomis asmenybėmis – šie nauji bičiuliai netaps patikimais vienminčiais.

Nemalonumai darbovietėje gali persekioti Ožiaragius politikus ir moteris kriminalistes. Atidžiai dirbkite su dokumentais, nes galimas katastrofiškas informacijos nutekėjimas. Gyvatė gali atvesti pasiturinčių klientų dizaineriams ir stilistams. Tačiau tai pareikalaus iš jūsų tam tikrų aukų – daugiausia nervinių.

Jauni Ožiaragiai, dar tik pradedantys profesinę veiklą, sugebės pademonstruoti savo sugebėjimus įtakingiems asmenims. Tačiau tikėtis grįžtamosios naudos neverta. Perspektyvus darbas jums veikiausiai bus pasiūlytas tik dar kitais metais. Tačiau nepastebėti neliksite. Neabejokite tuo.

Gyvenimo žiedai

Vieni ar kiti santykių su vaikais pokyčiai laukia visų Ožiaragių: kai kam teks išlydėti iš namų suaugusias atžalas, kai kas skaudančia širdimi pradės vesti mažylius į darželį, o iš kai ko buvęs sutuoktinis atsiteis teisę prižiūrėti vaikus.

Gyvatės metais bus itin pavojinga konfliktuoti su vaikais dėl palikimo – galite likti vienišas iki gyvenimo pabaigos. Turėkite galvoje, kad niekas taip negriauna santykių, kaip pykčiai dėl pinigų.

Mamoms Ožiaragiams svarbiausia bus vaikų sveikata: itin saugokite jų plaučius ir inkstus. Tėveliai Ožiaragiai pradės spausti atžalas dėl būsimos jų profesijos ir dėl to gali prasidėti garsūs griaustiniai ir įsiplieksti žaibai.

Pravartu būtų prisiminti, jog negalima 16 – 17 metų vaikui diktuoti, kuo jam užsiimti. Jeigu nesugebėjote įskiepyti meilės kokiai nors profesijai anksčiau, tai dabar duokite vaikui pasirinkimo laisvę.

Vaikams Ožiaragiams Gyvatės metais sportiniai užsiėmimai nuslinks į antrą planą. Tai nuvils tėvus. Tačiau nebandykite piršti savo reikalavimų – tai nepadės! Taip pat neverta nerimtai žiūrėti į jaunų merginų Ožiaragių troškimus ištekėti, kad ir kaip absurdiškai jie atrodytų.

Labai didelė tikimybė, kad ši ankstyva santuoka bus patvari ir laiminga. Jeigu stosite skersai kelio, vėliau iki gyvenimo pabaigos klausysitės aimanų dėl „pražudytos meilės“. Jeigu pastebėsite, kad paaugliai Ožiaragiai slepia nuo jūsų ankstyvus seksualinius santykius, nepradėkite mosuoti lazda. Šiai situacijai reikia atsakingo pokalbio, o ne skandalo.

Būkite sveiki

Galimybes nusimuilinti nuo savo problemų su sveikata jūs jau išnaudojote. Gyvatės metais neverta numoti ranka nei į peršalimo ligas, nei į padidėjusį kraujospūdį ar skausmą dantenose. Pirmuoju atveju gali grėsti plaučių uždegimas, antruoju – hipertonijos krizė, o trečiuoju – antkaulio uždegimas. Būkite suaugęs ir atsakingas žmogus – kreipkitės į medikus ne tuomet, kai jau nebegalite pastovėti ant kojų, bet tada, kai tik pajutote silpnumą ir diskomfortą.

Vaikai Ožiaragiai bus linkę sirgti virusinėmis kvėpavimo takų ligomis ir sezoninėmis alergijomis, o pagyvenusiems šio ženklo atstovams silpnąja vieta taps skrandis ir skydliaukė. Tėvai Ožiaragiai, pasistenkite nepalikti be priežiūros mažamečių vaikų, žaidžiančių vandenyje – egzistuoja nelaimingo atsitikimo rizika.

Ir pati nemaloniausia prognozė: Gyvatės metais yra daug šansų apsikrėsti sunkia liga per atsitiktinius kontaktus. Gydymas gali būti ilgas ir ne visai sėkmingas. Tad būkite apdairūs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)