Rugpjūtis

Energetiškai labai stiprus mėnuo, daug ką atskleisiantis Zodiako ženklams, taip pat ir nemalonią tiesą. Dauguma išbandymų bus pastangų pobūdžio – teks daug stengtis, daug darbuotis. Tiesa, laukia dosnus atlygis. Vandeniai turės pademonstruoti, kad vardan savo tikslų yra viskam pasiryžę. Šį mėnesį nieko negausite veltui, nepaisant optimizmo, rugpjūtis daugumą išvargins. Bus sunku ir moraliniu požiūriu – tai nepaaiškina, tiesiog taip veiks šis mėnuo.

Avinams teks kovoti už savo meilę, jiems trukdys viskas ir visi. Prasidės romanas – teks išvažiuoti arba pasinerti į darbus. Laiko bus maža, niekaip nesiryšite pasakyti svarbiausio dalyko. Teks pralaukti, vis nuvagiant santykiams laiko.

Rugsėjis

Šį mėnesį visų laukia įtampa. Tuščias, sunkus rugsėjis, jį galima pavadinti sunkiausiu 2019 m. mėnesiu. Reikės daug pastangų, norint atlikti elementarų darbą, kurį anksčiau automatiškai nudirbdavote. Jėgų pakaks tik būtiniausiems dalykams, pagalbos nedaug, trumpai tariant, šį laiką reikia tiesiog išgyventi.

Spalis

Energetiniu požiūriu šis mėnuo gali konkuruoti su rugpjūčiu. Iš esmės – tai sėkmingas visiems Zodiako ženklams mėnuo. Išimtis – Vėžys ir Dvyniai. Stambių sandorių, didelių darbų spaliui neplanuokite, pagalbos nesitikėkite. Greičiausiai visų naujų dalykų pradžią teks atidėti lapkričiui, nes dabar sėkmės nebus, kad ir kaip stengtumėtės.

Lapkritis

Vieniems Zodiako ženklams šis mėnuo – tikra šventė, kitiems – sudėtingas, specifinio charakterio, prie kurio prisitaikote arba ne. Lapkritis jums gali būti nekomfortiškas, atrodys, kad esate ne savo vietoje, paskui visgi nusiraminsite. Tai pasakytina apie Žuvis, Jaučius, Mergeles – niekuo negalėsite kaltinti lapkričio, bet ir džiaugsmo jis neatneš.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)