Kol kiti panikuoja ar pasiduoda apatijai, šie žmonės stengiasi pažaboti chaoso stichiją arba tiesiog nekreipia dėmesio į panašias apmaudžias smulkmenas. Keista, bet jiems dažniausiai tai pavyksta. Štai kurių Zodiako ženklų atstovai atspariausi negandoms.

Ožiaragis

Tai pats darbščiausias Zodiako ženklas, kuris žino sėkmės kainą. Ožiaragiai viską kruopščiai susiplanuoja, susikuria strategiją ir ja vadovaudamiesi siekia nusimatytų tikslų. Nukrypti nuo nusistatyto kurso šio ženklo atstovų nepriverčia nei stichinės nelaimės, nei priešų pinklės. Kaip ir kiti Žemės stichijos atstovai Ožiaragiai pasižymi geležine valia ir nepalaužiamu pragmatiškumu, bet išskirtiniausias jų bruožas – didžiulės ambicijos.
Žmogaus, kuris save mato kaip pasaulio karalių, negali palaužti likimo išdaigos.

Avinas

Šiuo atveju dar nežinia, kuris kurio turi bijoti. Ugningieji Avino ženklo atstovai patys sugeba būti viską savo kelyje šluojančiu gaivalu. Nusistatę tikslą, jie jam atiduoda visas jėgas ir niekas jų negali sustabdyti. Kliūtys juos tik skatina eiti toliau, jie visada pasiruošę priimti gyvenimo iššūkius. Kaip jiems pavyksta pajungti savo valiai visiškai nevaldomas aplinkybes, išlieka paslaptis. Jie retai vadovaujasi šaltu apskaičiavimu, tačiau kartais pirmas į galvą atėjęs sprendimas, ir būna pats teisingiausias.

Dvyniai

Oras yra nepastovumo ir ieškojimų stichija, o niekada gero ūpo neprarandantys Dvyniai – ryškiausias šios stichijos įsikūnijimas. Jų protas smalsus ir imlus, jie mėgsta pasipuikuoti savo intelektu, bet retai pasižymi stratego talentu ar spartietiška ištverme. Tačiau kaskart, kai kiti žmonės skęsta problemose ir praranda viltį išsigelbėti, Dvyniai išlipa sausi iš vandens. Jų paslaptis – neįtikėtinas lankstumas, mokėjimas išnaudoti bet kokias aplinkybes ir fenomenalus gebėjimas pritraukti naudingus ryšius. Jei Dvyniai nemoka išspręsti problemos patys – savo kontaktų sąraše visada ras žmogų, į kurį galima kreiptis pagalbos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)