Avinas

Labai tikėtina, kad po Avino ženklu gimęs partneris jums buvo neištikimas, nes norėjo atkeršyti jums už kažkokį jūsų poelgį, rašo esotericblog.ru. Jūs nebūtinai turėjote išduoti jį fiziškai. Gali būti, kad padarėte kažką, kas privertė jį suabejoti jūsų santykiais. Galbūt atsitiktinai su kažkuo flirtavote ar pernelyg ilgai užsižiūrėjote į patrauklų nepažįstamąjį?

Jautis

Vienintelė priežastis, dėl kurios Jautis kada nors galėjo būti jums neištikimas, yra ta, kad ji vis dar tampo sunkų emocinį ankstesnių savo santykių bagažą. Atminkite, kad Jaučiai yra stiprūs ir principingi žmonės. Jie būna labai ištikimi savo artimiesiems, tačiau retkarčiais, kaip ir visi, jie gali suklysti.

Dvyniai

Priežastys, dėl kurių Dvyniai gali jus išduoti su kita moterimi, yra labai egoistiškos. Dvyniai yra labai nepastovūs. Kol jie aprims, jiems gali kilti noras šiek tiek paeksperimentuoti. Jie negalvoja apie tai, kaip jūs jausitės po tokių eksperimentų, nes jie pernelyg užsiėmę tik savimi!

Vėžys

Vėžys veikiausiai buvo jums neištikimas, nes įsimylėjo kitą žmogų, o jausmai jums pamažu išblėso. Tačiau jis nenorėjo skirtis su jumis, nes nemėgsta santykių aiškinimosi ir konfrontacijos, Taigi jis tiesiog nusprendė nusukti į šoną.

Liūtas

Vienintelė priežastis, dėl kurios Liūtas galėjo būti neištikimas, yra ta, kad jis taip greitai priėmė sprendimą, jog nesuprato, ką daro, ir suvokė tai tik tada, kai jau buvo per vėlu. Iš pradžių jie vienas kitam tik siuntinėjo, regis, nekaltas, koketiškas žinutes. Tačiau viskas nuėjo taip toli, kad jie nespėjo suprasti, kaip jus išdavė.

Mergelė

Mergelės visada sako nenorėjusios, kad viskas susiklostytų taip, kaip susiklostė. Jos tenorėjo šiek tiek pasilinksminti po nekalto flirto. Tačiau vienu momentu padėtis tapo nebekontroliuojama...

Svarstyklės

Svarstyklės gali būti neištikimos tik tam, kad pasijustų geriau. Joms atrodo, kad neištikimybė suteiks tokį malonumą, kurio jos niekada nepatyrė su jumis!

Skorpionas

Kai Skorpioną pradeda dusinti dabartiniai santykiai, jis imasi veiksmų. Kai Skorpionams pradeda atrodyti, kad jų laisvei iškilo pavojus, jie griebiasi beprotiškų žingsnių. Pavyzdžiui, ryžtasi neištikimybei, kad įrodytų sau, jog vis dar yra laisvi!

Šaulys

Iš tikrųjų viskas yra paprasta. Pradėjus siautėti jų pirmykščiams instinktams, jie nusprendė pasielgti taip, kaip jiems atrodė savaime suprantama. Be to, turite atminti, kad Šauliai mėgsta naujoves, todėl regėdami naują galimybę, jie nedelsiant ją išbandys.

Ožiaragis

Egzistuoja tik viena priežastis, dėl kurios Ožiaragiai galėjo būti neištikimi – jūsų niekada nesiejo tikra meilė. Taigi, deja, jei Ožiaragis buvo jums neištikimas, taip įvyko tik dėl to, kad jis jūsų niekada nemylėjo. Priešingu atveju Ožiaragis jums visada būtų ištikimas – tiek morališkai, tiek fiziškai. Ožiaragiai niekada neskaudina tų žmonių, kuriuos tikrai myli!

Vandenis

Vandenis galėjo jus išduoti, nes jūs niekada neleidote jam pasijusti ypatingu! Vandeniams visada reikia sulaukti reakcijos į savo veiksmus. Jeigu jie nesulaukia iš jūsų kokio nors dėkingumo, jie dairysis jo kitur!

Žuvys

Žuvys visada siekia, kad jų gyvenimas atrodytų dramatiškas, nes jos mano, kad tikra meilė turi būti dramatiška. Tačiau kartais jos gali taip susižavėti dramomis, kad tai pakenkia jų santykiams!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)