Baltijos šalių prekybininkams skirtoje konferencijoje „Baltic Retail Forum 2018“ jis pristatė, ką planetų ritmai gali reikšti finansų pasauliui.

Anot jo, pagrindinės tendencijos verslo ir ekonomikos erdvėje vyksta ne chaotiškai, bet paklūsta tam tikriems dėsningumams.

„Žvaigždės neliepia, bet pataria“, – teigia jis, pridurdamas, kas astrologija gali būti lyg pagalba verslui numatyti ir įvertinti.

Lietuvai – geri laikai

N. Šulija pasakojo, kad Zodiako rate tai, kas vyksta su asmens ar valstybės pinigais, parodo Zodiako rato dalis, vadinama antruoju būstu.

„Astrologai ją dar vadina pinigų būstu. Tarkime, pažiūrėkime į Donaldo Trumpo horoskopą, jo antrajame būste yra Jupiteris. Tai planeta, kuri simbolizuoja viską, kas yra daug. Tada mes sakome, kad šitas žmogus gali uždirbti daug“, – pateikia pavyzdį.

Lietuvos horoskopas, skaičiuojamas nuo 1990 m. nepriklausomybės atkūrimo dienos kovo 11-osios, pažymi astrologas.

Taigi matyti, kad 2007 lapkričio 13 d. antrajame būste buvo Jupiterio planeta.

„Jupiteris tai pozityvi įtaka, tai laikas, kada visko yra daug. Kaip aš prisimenu tą laikotarpį, man tada asmeniškai susidarė įspūdis, jog lyja pinigais. Praėjo 12 metų ir Jupiteris vėl antrajame būste. Jis įžengs į antrojo būsto sektorių jau šiemet gruodžio 2 d. ir laikysis iki 2020 m. sausio 25 d. Vadinasi, 2019 m. Jupiteris darys teigiamą įtaką ekonomikai“, – sakė jis.

Planetos stos nepalankia padėtimi

Tačiau geri laikai netruks amžinai. N. Šulija pažymėjo, kad vakarų arba anglosaksiškos civilizacijos, ypač jų ekonominės veiklos ciklus nusako Saturno ir Urano planetų sąveika.

Šių planetų ciklo viduryje Uranas ir Saturnas atsiduria vienas priešais kitą, nes visos planetos juda kilpomis.

2008–2010 m., kai pasaulį kaustė ekonominis sunkmetis, šios planetos stojo į tokią padėtį net 5 kartus.

„Tada vyko pats finansinis pragaras. 2021 m. įvyks lūžio taškas, kai, astrologiniais mastais matuojant, įvyks recesinės ciklo dalies korekcija ir po to beliks laukti esamo ciklo pabaigos ir būsimo ciklo pradžios, kuri įvyks 2032 m.

Taigi 2021 m. pagal savo jėgą yra tokie pat svarbūs kaip 2009 m.“, – sako jis, teigdamas, kad 2021 m. galėtų užklupti finansų krizė.

2021 m. vasarį kampas tarp Urano ir Saturno bus pats tiksliausias, todėl tai turėtų būti sudėtingiausias laikas. Tačiau, anot N. Šulijos, „ta turbulencija finansų pasaulyje prasidės anksčiau ir truks kiek ilgiau nei iki 2032 m.“

„Taigi Lietuvoje turėsime visus 2018–2020 m. „pagalvėlei pasiauginti“, – įspėjo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (162)