Tačiau jei būsite kantresni ir nesiimsite spontaniškų veiksmų, visos neigiamos situacijos išeis tik į naudą. Tikėtina, kad santykiai, į kuriuos žvelgiate skeptiškai, gali pasirodyti netgi labai perspektyvūs. Šiemet turėtumėte tapti geresni, paslaugesni ir rečiau sakyti ne. Užuot kontroliavę ir tikėjęsi pokyčių kito žmogaus elgesyje, pakeiskite taktiką patys, dažniau stebinkite, domėkitės, būkite švelnesni.

Vieniši Avinai, kaip ir turintys porą, meilės srityje taip pat patirs pačių įvairiausių dalykų. Net dedant visas įmanomas pastangas retsykiais atrodys, kad negalite sutarti su priešingos lyties atstovais. Dėl to ieškokite tokio žmogaus, su kuriuo iš karto pavyksta surasti kontaktą - likusios pažintys neatneš trokštamų rezultatų. Tiesa, šiemet būsite nepaprastai žavingi ir charizmatiški, nesiliausite flirtuoti, tačiau toks elgesys kitiems gali atrodyti lengvabūdiškas, nebent siektumėte vienos nakties nuotykių, o tokių progų, patikėkite, bus labai daug.

Jautis

Šio ženklo žmonių laukia puikūs metai. Jupiteris, veikiantis Jaučio ženklo atstovus, globos juos visus ateinančius metus. Vieniši žmonės įsimylės ir ši meilė bus tvirta ir teikianti malonumą. Jupiteris globos įvairaus amžiaus žmones. Ateinančiais metais galimos sužadėtuvės ar vestuvės. Susituokusioms poros susilauks vaiko.

Nors šie metai Jaučiams labai sėkmingi, tai dar nereiškia, kad jūs nesusidursite su sunkumais. Per jūsų ženklą metų pradžioje keliaujanti Venera sukels norą ginčytis, jūs turėsite labiau tvardytis ir vertinti tai, ką turite. Pasistenkite praleisti kuo daugiau laiko su mylimais žmonėmis, tai padės išvengti nereikalingų ginčų. Gera naujiena ta, kad tie nesutarimai ilgai netruks, švelnūs jausmai vienas kitam nugalės.

Dvyniai

Ateinantys metai įsimylėjusiems Dvyniams bus palankūs, tačiau reikės pasistengti, kad jūsų santykiai išliktų tvirti. Net mažiausias nesusipratimas gali lemti barnius ar net santykių pabaigą. Ir jei nenorite, kad jūsų draugystė nutrūktų, ateinančiais metais turėsite dėti daug pastangų, kad ją išsaugotumėte. Jums reikės išmokti nusileisti, būti ramesniems ir rečiau keisti nuomonę.

Vienišiams seksis meilės reikalai, tačiau yra tikimybė, kad dėl nesusipratimų ar kokių nors rimtesnių priežasčių kažkokia sena draugystė nutrūks. Elkitės oriai ir nenusiminkite, jei įsitrauksite į kvailus ginčus, nugalėkite juos meile ir švelnumu. Jei nepavyks, geriau leiskite tokiems žmonėms išnykti iš jūsų gyvenimo. Jūs turėsite pakankamai galimybių bendrauti ir megzti naujus ryšius, netgi nusimato galimybė keliauti po pasaulį dėl širdies reikalų.

Vėžys

2013-ieji jums žada būti visapusiškai sėkmingi. Planetų išsidėstymas jūsų ženklui lems, kad santykiai klostysis palankiai. Jei jūs neturite mylimo žmogaus ar esate neseniai išsiskyrę, laikas pradėti veikti. Šiais metais seksis rasti tikrąją meilę, jūs galite netgi susižadėti. Jei antrąją pusę turite, jūsų meilė tik sustiprės. Šiemet nusimato puiki atostogų kelionė su mylimu žmogumi.

Vienišiams didelė galimybė, kad įsimylėsite žmogų, kuris gyvena toli nuo jūsų. Kitaip sakant, nusimato ryšiai per atstumą. Svarbu, kad jūsų meilė būtų tauri ir tyra, kitaip jos laukia nemaži išbandymai, kai kuriais atvejais net pasibaigsiantys skyrybomis. Vėžiai pasižymi emocionalumu, tačiau nepasiduokite emocijoms, neleiskite joms jūsų susilpninti. Supratingumas ir brandumas visada praverčia meilės reikaluose.

Liūtas

Šie metai apdovanos jus – leis patirti nuostabią meilę, puikius tarpusavio santykius. Jūs būsite visapusiškai patenkinti santykiais su mylimuoju ir norėsite, kad tai tęstųsi amžinai. Jei dar sugebėsite išvengti smulkių nesutarimų, jūs būsite kaip devintame danguje. Taip, meilė jus neabejotinai pakylės iki dangaus. Patariama jums būti kantresniems ir visapusiškai padėti mylimam žmogui. Arogantiškumas tik trukdys.

Vienišiai bus linkę gudrauti ir žaisti dvigubus žaidimus, norėdami išsirinkti geriausią iš visų galimybių. Būkite atsargūs, nes Gyvatė nemėgsta meluojančių, gausite šiemet tiek, kiek esate nusipelnę. Naujos pažintys aplankys netikėtose vietose, tad jei norite susirasti naujų draugų, teks imtis naujos veiklos, ar tai būtų darbas, ar nauji pomėgiai.

Mergelė

Mergelėms 2013-ieji žada būti laimingi. Na, o jūsų meilės reikalai klosis puikiai, žvaigždės jums padės. Tų, kuriems meilėje nesisekė, kitais metais laukia rimtas meilės romanas. Taigi jums reikėtų neužsimerkti, nepražiopsoti to tikrojo žmogaus. Šie metai Mergelėms žada būti kupini džiaugsmo. Jei jūs planuojate susituokti, metų pradžia – tam tinkamas laikas. Ši santuoka bus laiminga ir jūs būsite ja patenkintas.

Jei jūs jau esate susituokęs ir nerimaujate, kada pradėti planuoti vaikus, galite atsipalaiduoti – ateinantys metai tam tinkami.

Vienišiai turės daug progų aplankyti daug naujų vietų su simpatija ar mylimu žmogumi. Šie metai jums labai sėkmingi meilės srityje, tačiau per didelis pasitikėjimas savimi gali pakenkti. Nesvarbu, su kokiomis kliūtimis teks susidurti, jūs visada jausitės tvirtai. Tvirtas pagrindas po kojomis – jūsų sėkmės pagrindas ateinančiais metais.

Svarstyklės

Svarstyklės dės visas pastangas, kad išlaikytų esančius santykius, bet mažiausias neatsargumas gali viską sugriauti. Stenkitės į viską reaguoti ramiai. Visgi didelė tikimybė, kad jūsų ryšys išliks dėl jūsų pastangų - didesnio atvirumo, seksualumo ar dėl to, kad imsite elgtis ne taip, kaip partneris/-ė tikisi. Santykiams nuolat reikia netikėtumų ir šviežumo - jei tai suteiksite, būsite laimingi beprotiškai!

Vienišiams santykiai su priešinga lytimi nesiklostys taip, kaip jūs norėtumėte, tačiau tai išeis tik į gera. Vieną žmogų keis kitas, šį - trečias... Šiais metais mėgaukitės santykiais, nes tai, ką juose patirsite, panaudosite bendraudami su savo žmogumi, kurį sutiksite (ar imsite artimiau bendrauti) antroje metų pusėje. Jūsų koziris šiemet - gera nuotaika ir optimizmas.

Skorpionas

Ateinantys metai jums bus nepastovūs. Pirmoji metų pusė bus labai sėkminga, visi jūsų norai taps realybe. Jei dar neturite šeimos, kitais metais susituoksite, o tie, kurie ieško mylimo žmogaus, suras savo sielos draugą. Įsimylėję ar susituokę patirs dar stipresnę ir intensyvesnę meilę. Pirmasis pusmetis taip pat apdovanos už jūsų abiejų pastangas. Jūs mėgausitės kiekviena akimirka, praleista su mylimu žmogumi. Jūsų norai, susiję su jausmais, išsipildys.

Pirmoje metų pusėje jums nekils jokių rūpesčių, tačiau antroje turėsite būti atsargesni. Jūs galite pasijusti nepelnytai kritikuojami. Jūsų darbai gali būti vertinami kritiškai viešai, todėl prireiks tvardytis, išlaikyti blaivų protą. Jūs turėsite susiimti antroje metų pusėje, ir viskas baigsis sėkmingai.

Šaulys

Pirmoje metų pusėje dėl jūsų kaltės gali nutrūkti gražūs santykiai. Jūsų užsispyrimas gali tapti nesantaikos su mylimu žmogumi priežastimi. Sugebėjimas išsisukti iš sudėtingos situacijos šįsyk gali ir nepadėti. Turėtumėt į santykius žiūrėti rimčiau ir atsakingiau. Jei nesirūpinsite gerų santykių išsaugojimu, gailėsitės visą gyvenimą.

Jūs esate atsakingas už mylimo žmogaus orumo išsaugojimą, garbę. Jei jums pavyks neįskaudinti artimo žmogaus, žvaigždės jums padės. Taigi jūsų likimas spręsis pirmajame pusmetyje, o antrasis bus pakankamai sėkmingas ir atneš laimę jums abiems, jei jūs įvertinsite tikrąją meilę.

Vienišiai turės daug progų mėgautis kūniškais malonumais, tačiau būkite budrūs - galite užsitarnauti plevėsos reputaciją ir žmogus, kuris galėtų tapti idealiu partneriu, pasitrauks, nuspręs nebesiimti veiksmų jūsų atžvilgiu. Taip, jūs jau turite gerbėją.

Ožiaragis

Ožiaragiams 2013-ieji visapusiškai sėkmingi. Jūs turėsite už ką būti dėkingi mylimam žmogui. Jūsų svajonės apie laimingą rytojų pildysis. Jūs turėsite stengtis išlaikyti santykius tokius, kokie jie yra. Jūs mėgausitės buvimu kartu, tačiau gali iškilti keletas nereikšmingų problemų. Jūs turėsite elgtis protingai, kad susidorotumėte su šiomis su mylimu žmogumi susijusiomis problemomis.

Jūs galite įsimylėti turtingą ir aukštą padėtį užimantį žmogų. Šis žmogus jums taip pat nebus abejingas, taip gali užsimegzti nauji puikūs meilės santykiai. Jūs taip įsitrauksite į tuos santykius, kad iškils grėsmė pamiršti kitus artimus žmones. Stenkitės išvengti tokių situacijų ateinančiais metais. Kitais metais jums pranašaujama nuotykiai su mylimu žmogumi, didelė tikimybė, kad jūs leisitės į sėkmingą kelionę. Žmonėms, galvojantiems apie santuoką bus tinkami metai sužadėtuvėms.

Vandenis

Šie metai į jūsų meilės santykius įneš įvairių jausmų. Metai bus nepastovūs – pradžioje jausitės nutolę nuo mylimo žmogaus dėl kai kurių asmeninių priežasčių. Tokiu atveju geriausias sprendimas – nuoširdus pokalbis. Pasistenkite atvirai pasikalbėti apie viską, kas jus jaudina. Gali būti, kad mylimas žmogus supyks ant jūsų dėl svarios priežasties. Jūs turėtumėte neprarasti sveikos nuovokos ir pasistengti ramiai reaguoti į mylimojo pastabas.

Antroji metų pusė jums bus labai sėkminga. Jei sugebėsite išvengti ginčų, jūs būsite patenkinti santykiais likusią metų dalį. Metai ir vienišiams bus kupini džiaugsmo, žavesio, įsimylėjimų, jei tik būsite atviri ir tiems, kurių nemylite, ir tiems, kuriems jaučiate šiltus jausmus. Gyvenimas per trumpas, tad būkite ryžtingi visur.

Žuvys

2013-ieji meilės srityje jums bus sėkmingi. Jus valdys emocijos ir jūs galite įsimylėti du žmones vienu metu. Situacija pablogės, jei jūs laiku nepriimsite sprendimo. Žmogus gali būti laimingas mylėdamas tik vieną asmenį. Taigi, įsigilinkite į savo jausmus, paklausykite savo širdies ir nuspręskite, ką jūs iš tikrųjų mylite. Šis sprendimas padės jums pasielgti garbingai. Turėtumėte būti lojalūs mylimam žmogui (ar esate susituokę, ar ne, nesvarbu). Jei jūs išduosite, jus išduos taip pat.

Šie metai bus labai sėkmingi susituokusiems žmonėms. Jūs kartais jausitės labai pavargę, tačiau tai įveiksite. Turite ateinančiais metais būti labai kantrūs, nes jei prarasite kantrybę, sugadinsite santykius su draugais. Norėdami išlaikyti puikius santykius stenkitės kuo daugiau praleisti laiko su mylimu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)