Tačiau tomis pačiomis dienomis jus gali aplankyti ir gandai, paskalos, arba, geriausiu atveju, situacijos, kuriose Avinas ir jo mylimas žmogus gali neteisingai vienas kitą suprasti. Neverta šiomis dienomis užsiimti svarstymais apie svarbius klausimus, geriau atsidėti romantikai ir linksmybėms. Vienišos Avinės gali susipažinti su labai ryškiais, įdomiais vyrais. Tačiau visiems Avinams, nepriklausomai nuo lyties, reikia būti atsargiems susipažįstant su jaunesniais žmonėmis, per pažintis susirašinėjant ar telefonu. Nuo ketvirtadienio vakaro reikalai pasitaisys, santykiuose atsiras harmonija, vienišiems Avinams-vyrams atsiras galimybė užmegzti pažintį. Ypač tam tinka sekmadienis.

Jautis

Jaučiai pirmojoje savaitės pusėje bus užsiėmę šeimos reikalais. Tai gali būti ne tik klausimai, susiję su sutuoktiniu, bet ir situacijos, susijusios su visais šeimos nariais. Trečiadienį ir ketvirtadienį jaunesni šeimos nariai gali sukelti rūpesčių: arba patys apgaus, arba susidurs su apgaule. Ketvirtadienį ir penktadienį žvaigždės poroms atneš kiek šaltus, daugiau informatyvius, draugiškus santykius. Dabar svarbiausia - kad partneriui būtų įdomu su Jaučiu. Tiems, kurie gyvena toli nuo mylimo žmogaus, prasideda aktyvių susirašinėjimų ir kelionių metas. Vieniši Jaučiai susilauks galimybės praplėsti bendravimo ratą. Tačiau pirmosios savaitės dienos gali būti nepalankios: su ryšiu susiję sunkumai, pasimetę laiškai, pažindintis reikia atsargiai: didelė rizika susidurti su nenuoširdžiais žmonėmis.

Dvyniai

Dvyniai praleis ramią savaitę. Išimtis - dviejų „kategorijų“ Dvyniams. Pirma, vieniši Dvyniai turės galimybę susipažinti. Nuo trečiadienio ši galimybė pasirodys moterims, itin sėkmingi trečiadienis ir ketvirtadienis, o nuo penktadienio - vyrams, jiems sėkmingi bus ketvirtadienio vakaras, penktadienio rytas ir sekmadienis. Porą galima susirasti artimiausioje aplinkoje, susipažinti per kaimynus, pažįstamus, giminaičius. Susitikimas gali įvykti kelyje, parduotuvėje, moksluose. Antra, Dvyniai, kuriuos nuo mylimųjų skiria atstumas, turi būti dėmesingi bendravimui per atstumą: trečiadienį ir ketvirtadienį gali kilti problemos su ryšiu, dėl to Dvyniai ir jų partneris gali prarasti tarpusavio supratimą.

Vėžys

Vėžiai vargu ar gali tikėtis ryškių įvykių asmeniniame gyvenime, o štai vidiniai išgyvenimai bus labai stiprūs. Tai susiję su tuo, kad link penktadienio Venera paliks jų pirmąjį būstą. Ji atnešė su savimi ramybę, pasitikėjimą savo patrauklumu, mokėjimą kurti harmoningus santykius. Visa tai pavykdavo Vėžiui be vargo. Dabar tam reikės dėti pastangų. Ketvirtadienį, penktadienį ir šeštadienio rytą jus veiks Mėnulis, dėl to Vėžiai bus kaprizingi ir jautrūs. Nereikšmingus žodžius savo atžvilgiu jie priims labai rimtai. Dėl to trečiadienį jie gali susikivirčyti su partneriu, kuris neužjaus Vėžio, priešingai - jį spaus ir kritikuos. Po to pagrindinė Vėžio problema bus nepulti į depresiją iki pat sekmadienio.

Liūtas

Liūtai po ramaus pirmadienio ir antradienio susidurs su ištisa įvykių virtine, tiek gerų, tiek ir blogų. Trečiadienį ir ketvirtadienį Liūtai trokš parodyti save, jie atsidurs dėmesio centre. Partneris bus supratingas ir nepretenduos į lyderystę. O vienišiems Liūtams tai gera galimybė padaryti įspūdį žmogui, kuris jiems patinka. Šiomis dienomis gali kilti konfliktų su draugais. Liūtai bus linkę gudrauti, ir apgaulė gali atsiskleisti. Žvaigždės antroje savaitės pusėje asmeniniame gyvenime lems nemokėjimą teisingai bendrauti, klaidas, atsikalbinėjimus, nerūpestingumą. Savaitgalį gerai sublizgėti kompanijoje, bet geriau nelikti vieniems su tais, kurie patinka - asmeniniai pokalbiai bus nesėkmingi. Sekmadienį Liūtai taps mažiau paslankūs, mažiau rodys iniciatyvą dialogui pradėti, tačiau taps neįtikėtinai žavingi.

Mergelė

Mergelės, pradedant nuo trečiadienio, gali susidurti su problemomis santuokoje. Trečiadienį ir ketvirtadienį partneris meluos, ir Mergelė tai pajus, tačiau vargu ar galės rasti kokių nors įrodymų. Ir tik nuo ketvirtadienio vakaro konfliktas gali išsirutulioti. Situacijos aptarimas bus sėkmingas - gali būti, kad išspręsite seniai atidėliotas problemas ar išsiaiškinsite, kad jūs ir partneris neteisingai supratote vienas kitą. Nuo ketvirtadienio - sėkmingos dienos, kuomet lydės nepaprastai gera nuotaika ir visi darbai eisis lyg iš pypkės. Vienišoms Mergelėms itin palanki proga susirasti naują simpatiją, o galbūt ir partnerį/-ę visam gyvenimui. Jį/ją sutikti galite bet kurioje vietoje, svarbiausia, kad užkalbinti patinkantį asmenį turėsite jūs.

Svarstyklės

Vienišos Svarstyklės, kurios dar nesutiko savo išrinktojo/-osios, liks susimąsčiusios, santūrios, jas domins tik rimti santykiai, todėl užmegzti pažintį vargu ar pavyks. Svarstyklės peržiūrės savo prioritetus, kurs planus ateičiai. Tos Svarstyklės, kurios turi romantinį partnerį, taip pat nepatirs svarbių permainų. O štai Svarstyklės, kurios turi šeimą, gali laukti kelių nuostabių įvykių. Poroms, kurių santykiai geri, žvaigždės rodo, kad santuokos partneris padarys malonų siurprizą, o tie, kuriuos santykiai nustojo tenkinti, gali išsiskirti be dvasinių traumų, likdami draugais. Sekmadienį galimas netikėtas posūkis santuokoje, kuris padės imti kurti santykius naujomis sąlygomis, su didesne laisve.

Skorpionas

Skorpionai praktiškai visą savaitę, pradedant nuo trečiadienio, įsivels į pačias įdomiausias situacijas, pradedant meilės, baigiant intrigomis, kurios gali kilti tiek iš mylimo žmogaus, tiek iš aplinkinių, ir būti susijusios su asmeniniu Skorpiono gyvenimu ar pomėgiais/potraukiais. Vienišiems Skorpionams šią savaitę patariama likti santūriems ir nesiimti iniciatyvos megzti santykiams: nuo trečiadienio labai didelė tikimybė susipažinti su apgavikais ir aferistais, o nuo penktadienio neverta priimti draugų pasiūlymo supažindinti - tai gali būti tiesiog piktas nepavykęs pokštas. Šeimyniniai Skorpionai praleis ramesnę savaitę, tik sekmadienį reiktų pasistengti, kad, norėdamas padovanoti dovaną, santuokos partneris nenupirktų brangios, bet nekokybiškos prekės. Taip pat diena netiks vestuvėms.

Šaulys

Šauliai antradienį ir trečiadienį gali susiginčyti su sutuoktiniu. Priežastis veikiausiai bus niekinė: Šauliams reikės pademonstruoti savo ego, o partnerį tai užgaus. Nereikia vengti šio konflikto ir stengtis jo nutraukti - jis gali tapti labai konstruktyvaus dialogo pradžia, taip pat gali padėti rasti tarpusavio supratimą. Tiesa, jei konfliktas įsiplieks ketvirtadienį, kas tinka kalbant apie Šaulius, gimusius antrojoje ženklo pusėje, tai partneris gali parodyti ne tik nuoskaudą, bet ir agresyvumą. Šauliai, kurie yra užmezgę romantinius santykius, trečiadienį ir ketvirtadienį susidurs su netikėtu mylimo žmogaus poelgiu. Tai gali būti kažkas originalaus ir romantiško. O vieniši Šauliai šiomis dienomis turi daug šansų susipažinti. Sekmadienį Šauliams žvaigždės suteiks galimybę netikėtai susipažinti arba pradėti santykius.

Ožiaragis

Ožiaragiai praleis ramias dienas iki ketvirtadienio, kuomet ims nepaprastai rūpėti šeimos ir širdies reikalai. Galvosite apie ateitį, apie tai, ko pasiekėte gyvenime ir kokių tikslų sieksite ateityje. Kaprizai arba neapgalvoti poelgiai, sutuoktinio nuoskaudos gali išprovokuoti Ožiaragį rimtam pokalbiui, kuris išeis į naudą abiems. Partneris bus linkęs eiti į kompromisus, taikytis ar bandyti pakeisti savo elgesį. Tie Ožiaragiai, kurie kol kas nėra sukūrę šeimos, gali susidurti su tuo, kad sekmadienį partneris iškels griežtas sąlygas dėl santuokos ir tolesnių santykių. Vienišiems Ožiaragiams savaitgalį verta užmegzti pažintis - jei tai ir nebus partneris/-ė visam gyvenimui, drauge patirsite nepaprastai smagių akimirkų.

Vandenis

Vandeniai, kurie susitikinėja su mylimu žmogumi, dienas praleis kartu ir tai bus nepamirštamos akimirkos, padėsiančios pagrindą tolimesniems santykiams. Tiesa, gali kilti ir ginčų, kurių metu išryškės sena, iki šiol slėpta nuoskauda - ją verta identifikuoti, kad užkirstumėte kelią konfliktams ateityje. Moterys-Vandenės šią dieną gali sutikti vyrą, su kuriuo jos užmegs romantinius santykius. Šeimas turintiems Vandeniams trečiadienį ir ketvirtadienį gali nutikti vienu metu du įvykiai: partneris parodys aktyvumą, atliks ryžtingą veiksmą, visiškai prisiėmęs atsakomybę, ir tai bus susiję su noru padaryti staigmeną. Kita vertus, partneris gali gauti melagingą informaciją ar naujieną, kurią slėps nuo Vandenio. Tai gali būti susiję su pinigais.

Žuvys

Žuvys trečiadienį arba ketvirtadienį susipainios apgavystėse arba nepasakymuose, joms prireiks artimųjų pagalbos, tačiau vietoje atviro pokalbio su partneriu jos ir asmeniniuose santykiuose pabandys pagudrauti, o tai nuo penktadienio gali tapti problema, sukeliančia barnius. Žvaigždės pataria nemeluoti, kitaip galite ne tik susibarti su partneriu, kuris tomis dienomis bus linkęs analizuoti kiekvieną smulkmeną, bet yra ir rizikos, kad melas netruks išaiškėti. Ketvirtadienį ir penktadienį Žuvys, dar neturinčios šeimos, turėtų praleisti daugiau laiko su mylimu žmogumi - tai leis geriau jį pažinti. Nuo ketvirtadienio laukia malonios dienos, kupinos staigmenų, gerų žinių bei potyrių, tik jei patys sugebėsite būti pozityvūs, linksmi ir linkę gyvenimo iššūkius priimti kaip pamokas, o ne nesėkmes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)