113
Kitas

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Laukiama daug gražių ir aistringų meilės romanų ir, aišku, tos tikrosios meilės. Juk daugumai žmonių gyvenime yra svarbiausias būtent asmeninis gyvenimas, jie dėl meilės yra pasirengę aukoti net ir sėkmingai besiklostančią karjerą.

Tačiau būtent čia ir paspęsti spąstai – susižavėjimas gali išblėsti taip pat netikėtai, kaip ir gimti. Ir jeigu per tą trumpą svaigulio laikotarpį du žmonės nespėja tapti draugais, romanas greitai baigiasi. Bet jeigu du žmonės ima jungti ne tik žvėriška aistra, bet ir bendros pokalbio temos, tokie santykiai turi potencialo tobulėti ir tęstis daug metų.

Įsimylėjėliai, kurie kartu jau ilgai, tačiau dar nespėjo sukurti šeimos, Arklio metais gali susilaukti palikuonio ar atsiras kitų priežasčių, paskatinsiančių oficialiai įteisinti savo santykius. Jeigu vaikų 2014 metais taip ir nesulauks, dalis porų pasuks skirtingais keliais.

Su savo antrąja puse santykių nebepuoselės ir tie, kurių mylimasis labai varžo jų asmeninę laisvę. Trumpiau tariant, noras ir bandymai išsilaisvinti iš diskomfortą keliančių santykių gali būti pelnytas įvardijamai kaip 2014 metų vizitinė kortelė. Paradoksas: praktiškai visi, kurie išsilaisvins iš netenkinusių santykių tinklo, stačia galva ners į naują romaną.

Ypatingu populiarumu 2014 metais džiaugsis išvaizdūs ir stiprūs žmonės – ilgakojai, turintys puikius dantis. Tokia išvaizda bus suvokiama ne tik kaip grožio etalonas, bet ir rodiklis, jog su tokiu tipo vyru pavyks susilaukti sveikų palikuonių, o tokio tipo moteris išnešios ir pasirūpins ne viena atžala.

Šeimoje gyvenančios poros susidurs su nenumatymais sunkumais. Lengvabūdiškumas, kurį ir skatins ateinančius metus globojantis Arklys, taps daugumos konfliktų priežastimi, nes kaprizus demonstruoti ir išdykauti vienodai 2014 metais norės tiek moterys, tiek vyrai. Kiekvienas sutuoktinis ateinančiais metais pradės daugiau galvoti apie save, o ne apie šeimos gerovę, padaugės neištikimybės atvejų.

Iš esmės visos pramogos ir pasilinksminimai 2014 metais bus, jeigu taip galima pavadinti, kultūringi – žmonės noriai vaikščios į teatrą, įvairiausius performansus ir kitus kultūrinius renginius. Jeigu vienas iš sutuoktinių pradės vakarus ir savaitgalius leisti ant sofos priešais televizorių ar prie kompiuterio, tai daryti jam teks vienam. Taigi, jeigu nenorite atsilikti nuo savo energingos antrosios pusės, 2014 metais teks itin pasistengi spėti paskui jį ar ją.

Jeigu jūsų sutuoktinis (ar sutuoktinė) – iš tų žmonių, kurie labai greitai susižavi ir pameta galvą, jums teks truputį pasikankinti, nes rizika bus didesnė nei įprastai. Kad taip nenutiktų, teks stengtis – nesiliauti stebinus mylimą žmogų, išmokti žaismingumo ir kitų dėmesio prikaustymo triukų. Viso to prireiks tam, kad antroji pusė nesižvalgytų į šalis – jau geriau tegul vis iš naujo ir iš naujo įsimyli jus, o ne ieško pramogų už šeimos ribų.

Sužinokite, ką žvaigždės meilės fronte žada kiekvienam zodiako ženklui atskirai.

113
Kitas

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)