113
Kitas

Avinas

Pirmadienį ir antradienį Marsas, taip pat ir Uranas keliaus griaunamuoju Avino ženklo laipsniu, Merkurijus – griaunamuoju Žuvų ženklo laipsniu, o Plutonas ir Nusileidęs Mazgas taipogi viešės griaunamuosiuose laipsniuose tad įvykiai gali klostytis ne taip, kaip tikėjotės, tai, kas planuota, gali byrėti kaip smėlio pilys.

Tai – padidinto avaringumo laikas ir pirmomis savaitės dienomis būtinas ypatingas atidumas ir atsargumas keliuose, buityje, su elektros prietaisais ir ugnimi. Šiomis dienomis svarbu nesiimti neapmąstytų veiksmų, o labiau įsigilinti į save, įsiklausyti į tai, ką jums pataria jūsų intuicija.

Antradienį – Užgavėnių dieną – stenkitės praleisti kuo džiugiau, rinkitės šviesias mintis ir gerą nuotaiką.

Kovo pradžia - atsakingas metas, kai būtina kruopščiai vykdyti anksčiau prisiimtus įsipareigojimus, savo pareigas, pabaiginėti anksčiau pradėtus darbus.

Ketvirtadienis palankus kelionėms, persikėlimui, pažintims, naujo mokslo ciklo pradžiai.

Naujų darbų, sumanymų pradžiai puikiai tiks ir penktadienis, tą dieną jums ypač sektųsi suburti žmones naujai veiklai, naujiems kolektyviniams projektams ir sumanymams.

Šeštadienis tiktų ramiam, maloniam poilsiui, draugystei su knyga, jogai ir meditacijai.

Sekmadienį būkite iniciatyvūs, palanku atsikratyti skolų naštos, pasidžiaugti pasiektais laimėjimais, diena puiki draugystei, tarpusavio santykių stiprinimui.

Daug meilės ir širdžių šilumos jums šią savaitę!

113
Kitas

Avinas