113
Kitas

Avinas

Savaitė prasideda gana emocingai.

Mėnulis spalio 5 d. keliaus Vėžio ženklu. Tai didins jūsų jautrumą, emocingumą, poreikį supratimo ir švelnumo. Pamažinkite tobulumo siekius ir įvertinkite šalia esančių pastangas. Veltis į ginčus tikrai neverta, labai sunku bus įrodinėti savąsias tiesas, kadangi žmonės bus linkę vadovautis ne žiniomis ir logika, o savo emocijomis ir įsitikinimais.

Merkurijus, judėdamas retrogradine kryptimi aktyvuos kai kurių norus apsidrausti, atidėlioti sprendimus, kartais netgi atmesti šaunias idėjas.

Reikės nemažai pastangų ir atkaklumo stumiantis tarsi prieš srovę, žingsnis po žingsnio į priekį.

Spalio 6 d. Baltasis Mėnulis Žuvų ženkle bus griaunamajame laipsnyje, tai gali pristabdyti keletui dienų mūsų iniciatyvumą ir kūrybinį polėkį. Svarbu išlaikyti optimizmą ir nepasiduoti rudeniškoms liūdnesnėms nuotaikoms.

Savaitės vidury galimos didelės permainos, gyvenimas gali verstis aukštyn kojomis, į pirmą vietą iškils anksčiau buvę nesvarbūs dalykai. Tad geriau tam laikui neskirti svarbių susitikimų, pokalbių.

Merkurijus keliaus griaunamuoju laipsniu nuo 8 d. iki 11 d. sutartys bei planai gali patirti rimtus išmėginimus, kaip su jumoru sakydavo išminčiai: „Jei norite prajuokinti Dievą, papasakokite jam savo planus“. Spalio 8 d., Venerai perėjus į Mergelės ženklą, ieškantiems papildomų darbų, atsiras naujų galimybių.

Šiuo laikotarpiu stenkitės daug pinigų neišleisti smulkmenoms. Seksis dirbantiems paslaugų, prekybos srityse, norintiems išreikšti save kūrybiniu rankų darbu.

Paskutinė mėnesio diena nuteiks optimistiškiau, Merkurijus vėl judės direkcine kryptimi, jums seksis bendrauti, darbuotis soduose ir kurti jaukią savo aplinką. Giedros nuotaikos jums šią savaitę!
113
Kitas

Avinas