113
Kitas

Avinas

Paskutinę spalio savaitę, Saulei jau keliaujant Skorpiono ženklu, neretai susimąstysime apie savo buvimo čia prasmę. Mūsų dienoms prasmę suteikia mūsų išgyvenami gilūs jausmai. Visi norime būti mylimi ir reikalingi.

Prisiminkite, ar patinka jums klausytis savo partnerio, kiek laiko galėtumėte tai su džiaugsmu daryti? O jūsų išrinktasis ar išrinktoji mielai klausosi jūsų? Mylintys žmonės mėgsta klausytis vienas kito. Klausytis žodžių, alsavimo miegant, ramios, jautrios tarpusavio buvimo tylos. Imkime tai daryti dažniau, nes taip svarbu girdėti ne vien save, o ir kitą.

Ką galime padaryti, kad dėl mūsų buvimo čia, kiekviena diena šalia esančių taptų geresnė? Tai ypač aktualu šiuo metu, Juodajam Mėnuliui keliaujant Svarstyklių ženklu: juk dažnas esate atsidūręs situacijoje, kai kreipiatės konkrečios pagalbos, o gaunate tik formalią atsikalbinėjimo ar atsirašinėjimo informaciją. Tikėkimės, kad pirmomis savaitės dienomis, Mėnuliui keliaujant Žuvų ženklu, į širdis pasibels atjauta ir kitų supratimas.

Šiuo metu gali išryškėti ir mūsų vidinės baimės, sustiprėti depresinės nuotaikos. Įveikti jas padėtų mūsų pačių gebėjimas apsidairyti ir pamatyti, kas mūsų gyvenime yra šviesaus, to šviesaus kūrimas ir gausinimas, o taip pat pamatymas ir pagalba tiems, kam mūsų pačių pagalbos reikia.

Šiuo laikotarpiu skirkite daugiau laiko sportui, pabuvimui su jus mylinčiais žmonėmis, saviraiškai. Pagalvokite, kuo galėtumėte šiandien pradžiuginti šalia esančius.

Savaitės viduryje Uranas, keliaudamas Karališkuoju laipsniu kurs progas norintiems pradėti savo gyvenime įgyvendinti geras permainas. Seksis drąsiems, mokantiems išsakyti savo lūkesčius ir kartu girdėti kitą.

Mėnulio kelionė Avino ženklu išjudins mūsų emocijas, ir todėl bendraudami parinkite vieni kitiems jautresnius žodžius ir būtinai šiuo „aštriu“ laikotarpiu būkime atsargesni keliuose! Geros Jums šios savaitės!
113
Kitas

Avinas