113
Kitas

Avinas

Pirmosios savaitės dienos suteiks progų išreikšti savo širdies gerumą, gerų rezultatų pasieksite būdami jautrūs ir dėmesingi aplinkiniams. Tai laikas, kai galite lengviau atskleisti savo kūrybines galias, tad sukurkite kažką įdomaus ir naujo!

Savaitės vidurys palankus siekiantiems gerų rezultatų moksle, ieškantiems galimybių patobulėti. Šiuo metu galite išgirsti įdomių naujienų, ko pasekoje gali keistis ir jūsų nuomonė.

Savaitės antroji pusė palanki anksčiau pradėtų darbų užbaigimui, o taip pat komandiruotėms ir išvykoms, tik būkite atsargesni keliuose.

Penktadienis dėl 29-tos Mėnulio dienos ritmų yra jautresnio astrologinio fono, todėl giedrą nuotaiką kursite būdami dėmesingi ir švelnūs, nesureikšmindami smulkmenų. Mes keičiamės ne tik žodžiais, bet ir mintimis, kuriomis kaip indą, ir save ir kitus pripildome - tad pasirinkite pačias geriausias!

Savaitgalis tiktų sportui, aktyviam poilsiui. Neapsikraukite per daug buities darbais, prisimindami gilią išmintį, kad viskas gyvenime truputį - vaistas, daugiau - maistas, o per daug - nuodas. Tad tegu lieka laiko užsiimti ir tuo, kas jums teikia gyvenimo džiaugsmo, kas padeda atgauti jėgas.

Kūrybingos ir sėkmingos jums savaitės!

Lolita Žukienė

113
Kitas

Avinas