113
Kitas

Avinas

Šią savaitę gyvenimas gali tikrinti jūsų sprendimus, pasirinkimus ir vertybes, o pagal besiklostančius įvykius galėsite suprasti, ar nenuklydote nuo savo kelio ir ar tebelydi jus Visatos palankumas.
Savaitės pirmosios dienos - tai laikas, kai vertėtų imtis ryžtingų gyvenime veiksmų. Būkite atkaklūs įgyvendindami savo idėją, aktyviai ieškokite įdomios jums veiklos, naujų galimybių, būkite atviri netikėtiems pasiūlymams.

Baltojo Mėnulio tranzito griaunamuoju Avino ženklo laipsniu įtakoje ir ypač ketvirtadienį ir penktadienį, Saulei pereinant į Svarstyklių ženklo griaunamąjį laipsnį, aštresnio astrologinio fono laikas, kai būtinas didesnis atidumas ir atsargumas keliuose ir buityje.

Bendraujant šiuo metu lengviau gali kilti nesusipratimai, tad jūsų tolerancija tikrai pravers. Svarbu tai, kas mus jungia, kas priverčia dažniau iš džiaugsmo plakti širdį, tad būkime vieni kitiems gyvenime šviečiančia saulute.

Šeštadienis puikus įdomiems susitikimams ir pažintims, o sekmadienis šaunus renginiams ir smagioms šventėms. Tedžiugins smagūs patyrimai ir juos lydinti gera nuotaika!
Sėkmės jums šią savaitę!

Lolita Žukienė

113
Kitas

Avinas