113
Kitas

Avinas

Tai laikas, kai reikės suvokti, ką gyvenime renkatės, kuo pasitikite ir kas jums - tikrosios vertybės. Kartu tai ir jausmų patikrinimo savaitė. Būna savaičių, kai į savo gyvenimą norisi pažvelgti kaip į stiprių emocijų filmą. Būtent tokią savaitę ir galite išgyventi. Ir nuo jūsų pasirinkimų priklausys, ar filmas bus nuobodus, ar nuotaikingas, su liūdnesne ar linksmesne pabaiga.

Saulei keliaujant Mergelės ženklu, o Jupiteriui pradėjus kelionę Svarstyklių ženklu, į jūsų gyvenimą gali įsiveržti nauji vėjai. Kaip atskiri upeliai suteka į vieną galingą upę, taip ilgą laiką kaupęsi mūsų išgyvenimai, emocijos, jausmai gali virsti galinga upe, įveikiančia kliūtis ir užtvankas. Tai ypač tinka meilės jausmams.

Galėsite įsitikinti ar ji – tikrai abipusė, ar kitam žmogui tik patogu taip gyventi ir jus tesieja vien emocinė priklausomybė. Šią savaitę kai kurie galite išgyventi visą jausmų gamą - nuo susižavėjimo iki nusivylimo, nuo meilės iki išdavystės, nuo draugystės iki gilaus tikros meilės patyrimo. Suvokti, kas gyvenime jus jungia: turtas, vienadienis grožis, gyvenimo patogumas ar meilė, pats ­­­stipriausias jausmas, jungiantis du žmones, kuris atlaikys ir svarbiausią patikrinimą - laiku.

Savaitė prasidės energingai, jos pradžioje spręskite svarbius klausimus, keiskitės informacija, ieškokite partnerių ir bendraminčių, pradėkite naują veiklą. Sudėtingesnė diena būtų rugsėjo 16 d. ypač jos vakaras, kai vyks šešėlinis, dalinis Mėnulio užtemimas Žuvų ženkle. Jo metu suvaldyti emocijas gali būti daug sunkiau, tad jūsų taktas ir tolerancija tikrai pravers.

Įveikti liūdesio ir kitas sunkias mintis padės ir tai, kad Saulė keliaus karališkuoju opozicinio Mergelės ženklo laipsniu. Vis tik tą dieną nebūdami įsitikinę, svarbių sprendimų nepriimdinėkite. Palanku būtų tvarkytis darbo vietą, namus, sandėliuką ar garažą, atsisakyti nereikalingų, nenaudojamų daiktų ir jums trukdančių įpročių. Naujai pradžiai labai tinkamas šeštadienis, ypač pirma dienos pusė, kai Saulė tebekeliaus karališkuoju laipsniu. Tai ypatingas laikas susitikimams, susitarimams, nekilnojamojo turto įsigijimui.

Savaitgalis puikus aktyviam poilsiui, išvykoms ir kelionėms. Sėkmės jums šią savaitę!

Lolita Žukienė

113
Kitas

Avinas