113
Kitas

Avinas

Norėsis labiau pasirūpinti šalia esančiais, būsite linkę kitiems padėti, o nukreipus dėmesį nuo savo problemų, jos lengviau spręsis.

Kasdieniuose darbuose bus svarbu į priekį judėti atidžiai, žingsnis po žingsnio, siekiant ir mažesnių laimėjimų, kurie grįstų kelią į dideles pergales.

Auginantiems mažuosius svarbu bus pasiruošimas naujiems mokslo metams. neskubėkite ir sužinokite, ko jiems tiesų reikės, nes šiuo laikotarpiu būsite linkę įsigyti ir nebūtinų daiktų. Esminiams, svarbiausiems reikalams spręsti šioje savaitėje palankiausi ketvirtadienis ir penktadienis, kai Venera keliaus karališkuoju 25-ju Mergelės ženklo laipsniu. Jos, o taip pat Merkurijaus ir Jupiterio tranzitų Mergelės ženklu įtakoje lengviau galite rasti naujų darbų pasiūlymų, atrasti naujų finansinių šaltinių.

Šeštadienis puikus poilsiui, pabuvimui prie vandens, sportui ir sveikatą stiprinančioms procedūroms. O sekmadienį kai kam gali pavykti išsispręsti ir neaiškias, sudėtingesnes situacijas. Kaip Saulės spinduliui apšvietus tamsius kambario kampus, pasidaro šviesu, taip ir jums netikėtai gali paaiškėti, kas trukdo jūsų tarpusavio santykiams, šią dieną pavyktų rasti geriausias išeitis. O supratus, kad šioje Visatoje visa tarpusavyje susiję nematomais saitais, viskas iš tos pačios visa kuriančios energijos, į širdis sugrįš ramybės ir laimės pajautimas.

Sėkmės jums šią savaitę!

Lolita Žukienė

113
Kitas

Avinas