113
Kitas

Avinas

Šios savaitės pradžia – tai laikas, kai Baltasis Mėnulis keliaus Avino ženklo karališkuoju laipsniu. Šviesios mūsų mintys lengviau materializuosis, galite lengviau rasti ir priimti būtinus jums sprendimus. Taip svarbu šią savaitę kurti šviesią ateities viziją, be ypatingo spaudimo siekti svarbių tikslų. Jūsų žingsniai turėtų būti lengi, jūs turėtumėte slysti gyvenimo situacijomis kaip burlaivis, nešamas palankaus vėjo, savo kelyje kitų neužkliudantis.

Savaitės vidurys – svarbių projektų pabaigimo laikas. Kartu tai – Mėnulio pilnaties diena, kai galite būti jautresni, ypač tai svarbu vandens ženklų ir Vandenio ženklo atstovams, nes Mėnulio pilnatis – Mėnuliui keliaujant Vandenio ženklu.

Antroji savaitės pusė labai kūrybinga. Jums gali kilti netikėtos idėjos ir sumanymai, todėl svarbu šiuo laikotarpiu į situaciją žvelgti novatoriškai, ieškoti nestandartinių sprendimų. Rodykite iniciatyvą, atskleiskite kūrybines galias, realizuokite kilusias idėjas.

Savaitgalis kontrastingas. Šeštadienis – stipresnio astrologinio fono. Tai tarsi jūsų įsitikinimų, pozicijos ir požiūrio patikrinimas. Ši diena mažiau tinka kelionėms ar išvykoms. Būtinas atsargumas buityje ir kelyje, pokalbiuose venkite aštresnių pasisakymų.

O štai sekmadienis šaunus bendravimui, atsirinkimui to, kas jums gyvenime svarbiausia. Kartais savo kelyje tenka atsisakyti to, kas ne taip svarbu, dėl didžiojo savo tikslo. Ši diena puiki atsisakymui nereikalingų daiktų, įpročių ir minčių. Raskite laiko pabūti prie ugnies, surenkite romantišką vakarienę žvakių šviesoje.

Sėkmės jums šią savaitę!

Lolita Žukienė

113
Kitas

Avinas